Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 044
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, зайчета  Hug
Мецко, кърмите ли се? Като имаш време малкооо по-подробно да ни кажеш как сте, имате ли коса, бузки, ойй, искам да ви нацелувам едно хубаво  Mr. Green  Heart Eyes
Абракадабра, ми пиши по-често  Naughty  Hug
Гушки на всички  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 91
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Пате, мерси.. то реално аз проблеми освен Хашимото там нямам. За сега нивата на хормона според доктора са идиални, но не му харесва тенденцията и за това и вдигнахме дозата  Tired

Инкредибъл, оххх не знам какво да кажа, мила, освен че ще се моля за теб и мъничето  Praynig Praynig Praynig

Зузко, ебаси греха.. да искаш да поспиш като човек. Я не ми говори глупости... дано и скоро не го пуснат тоя луд, че да си се понаспиваш хубавко  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Чери, ами наистина има нещо вярно.. много момичета подред не предължиха.. трябва да се развали тази лоша статистика  Tired

Мецанчооооооооо, ех мила измъчила си се, но наистина важното е всичко да завърши добре. Не ти се сърдим, че искаш червено конче да й сложиш, сърдим ти се, че още не си го направила, за да ни я покажеш..хихихиих. Възстановявай се бързо от тежкото раждане  Hug

Вава и да разкажеш как е минало, ей..  Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 92
  • Sydney
mecani добре сте се прибрали у дома Simple Smile
палци за всички  Hug

# 93
Бенчо, как те опрашихме само  hahaha  Hug Как е Ема?  Heart Eyes

# 94
Ех Меци ... наистина си се поизмъчила, но ти вярвам, че всичко си е заслужавало. Раждането се забравя моментално щом видиш човечето до теб  Hug

Скрит текст:
Прочетох твои постове и вждам, че си в същата ситуация като мен в началото. Аз тогава кърмих със силиконови зърна около дсетина дена, докато малкото започне да захваща по-добре, а и докато зърната ми свикнат и набъбнат, понеже и моите не са от най-изпъкналите, а и доста болеше  Whistling После ги махнах и ела да видиш сега как захваща  ooooh! Mr. Green Според мен си имаш достатъчно мляко ... а сега както Ема е на 6 дена трябва да яде 60мл. на 7-ми ден 70 мл от 8-15 ден по 80 мл., от 16-23 по 90 мл и от 24-30 по 100мл.  Hug

Хубав ден на всички  Hug

# 95
  • Sydney
desitkad направо  Laughing подарявам го целия прашец  Laughing ами добре е Ема... зверее  Mr. Green

# 96
И аз си поревах, пък   remybussi Меци, сигурна съм, че би изтърпяла това още поне три пъти подред, за да си видиш спящата мечта, желая ви щастливи съкровени моменти заедно  Hug
Incredible, всички се молим за вас с точицата  Praynig
Чоко, ами как да върви лечението - не знам  Mr. Green Не усещам още никакви странични инжекции след първата инжекция, втората е някъде към 7 декември.
Мен вече ме понесе коледната вълна - започвам да се запасявам с масло, брашно и сушени плодове - решила съм тази година подаръците към кумове и 2 чифта кумци да са домашно приготвени щолени, сладки и кравайчета   chef

# 97
Ехо Simple Smile
Меци, много са ми мили и постовете и лентичката. Малък човек на 6 дни  Heart Eyes А за храненето ще се нагласите. Лично аз не съм будила спящо бебе, за да яде, мойто като огладнееше, се будеше.
Вава, аз чета, че ще ходиш на РД, а не на 4Д и се чудя какъв е този рожден ден рано сутрин. Успех Simple Smile
Инкредибъл,  Praynig Praynig Praynig

# 98
  • В къщурката на хълма на феите
аз пак се появявам за малко /не ми се получи да спя в тази пауза между храненията, ама после мама много ще спи Mr. Green /

Деско в момента не се кърмим, а се цедя, защото Ема или много сериозно свикна с шишето в АГ-то, или просто няма още много сили да суче, пък и да ти кажа, май нямам добри за кърмене зърна, та сега ще пробваме и със силиконов накрайник какво ще стане .. имаме шишенце на Томи Типи, приличащ на майчина гърда - гледам, че и от там обикновено храненето ни върви по-бавно отколкото с другото шишенце /в комплекта на помпата, което е/, но все пак цока .. аз разчитам, че сега с тва шишенце евентуално ще я нахъсам един вид да цока и като комбинирам със силиконовия накрайник да ни се получи кърменето .. ако и така не стане ще се цедя .. стига да имам достатъчно кърма, де Blush обещавам като ми остане повече време наистина да ви разкажа, но просто в момента това ми е по силите, пък и аз съм толкова шашардисана още, че не знам на кой свят съм .. ама се старая де Blush
зИлено и туй ще стане, ама разчитам на помощ и от бабите, щото наистина ама наистина вярвай ми не знам аз къде съм, а камо ли след 2 премествания за 3 месеца да знам къде се намират червените конци, да насуча гривничка за Ема Blush

п.с. между другото аз й викам Емка Семка, защото е точно толкова голяма колкото една семчица, ама ако знаете мъж ми как ме хокааа .. не била Семка, тя била на тати голямото момиче Blush Heart Eyes
п.с.1 Фейти аз по-горе вече обясних как смятам да действам, та няма да го пиша пак, но исках да ти споделя, че
Скрит текст:
наш'то педи вчера идва да ни види и да ни даде насоки кое как да правим, та тя каза до 10тия ден да храня Ема по схемата с което номерче започва деня, с това и да започва грамажа за манджане .. тоест на 5 дни да давам по 50гр., на 6мия ден по 60 и така до 10тия ден, когато започна да давам по 100гр. на ядене и останем така до 30тия ден, когато схемата се сменя, ама не ни е споделила още как .. аз не съм сигурна, че Ема може толкова бързо да се научи да цока в такива количества и още по-малко, че коремчето й ще се разшири също толкова бързо, но да речем, че поне ще се опитвам да спазвам указанията .. питах за АМ да купувам ли евентуално, тя каза както преценя и аз при всяко цедене се чудя що по дяволите не съм купила още .. ако трябва после като сметана за кафе ще го ползвам, ако не влезе в употреба, но явно ме кефи да се тормозя Mr. Green педито каза да давам вода, аз лично сега само по малко преварена водичка слагам с лъжичка на езичето на Ема да се поизмие от млякото, макар че тя като хлъцне или при оригването, ако вземе да повърне малко, аз откачам и повече не се и опитвам да давам каквото и да било и цялата файда от миенето на езика мисля, че отива по дяволите, но просто тоооолкова да ме е страх от това задяване и повръщане, че думи нямам да ти опиша Whistling адски съм неуверена още в себе си, но се надявам заедно с уменията, да добия и кураж скоро, че мъжа ми най-много да ме набие .. ако щете ми се смейте, но просто всеки път ме избива на рев като я видя да повръща при все, че уж я държа по правилния начин, че я оригвам по правилния начин и всичко уж е в ред, но като стане така вярвайте ми хич не ми се вярва, че се справям както трябва, а по-скоро имам усещането, че съм пълен провал Whistling

# 99
Добро утро

Звезден прах, с положително мислене, като твоето и вяра всичко се постига.  Praynig
Вава, палчета за днес и те очаквам с разказче. Hug
Инкредибъл, моля се за малката точица Praynig Praynig

# 100
  • В градината...
Мец, много свежо настроение внесе тук  Peace Да можем да видим как мечтата се ражда, спи, яде, реве .....

# 101
Меци Hug Толкова се радвам , че сте добре с Ема  Hug Излишно е да казвам ,че трих сълзи през цялото време докато те четох Mr. Green и ти ще си виновна ако нещо се случи с безценната ми клавиатура  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще чакаме снимки , къде ще идем , те ,дългочаканите снимки ,са най-хубави пример за това е Перу Heart Eyes
Мен започна да ме гони едно безсъние  ooooh! до 5-6 сутринта се въртя като риба на сухо (да не уточнявам каква риба) И като заспя аз -всички решават , че трябва да стават за работа мрън,мрън  Mr. Green
Инцредъбъл Praynig дано чхг се покачи
Зуз Много добре те разбирам за съседите -откакто е започнал отоплителния сезон комшиите отгоре решиха да си цепят дървата ...в апартамента  Shocked
Вава Желая ти едно прекрасно преживяване -голям кеф е това 4д  Mr. Green
Бай дЪ УеЙ вземети си снимайте пупите да ви погалим виртуално - това се отнася и за зеленото , архи ...абе бъдещи мами Колекция март,април, май 2013  hahaha

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 102
Бени, значи е добре  Mr. Green  Hug
Меце, дано планът проработи и успешно да засуче  Hug Нормално е да си шашардисана, ще се справиш. А това, че повръща по малко според мен не е проблем, племеника и той така при оригване си връщаше по малко  Mr. Green Много гушки  Hug
И аз да призова за снимки, Архи, Рейни, Мрав, Вава стига сте се крили  Mr. Green

# 103
  • Варна
Ох простете ми но не мога да се сдържа  Mr. Green, да се включа като прочетох mecani (да припомня че ви следя и съпреживявам с радостите и болките на всяка от вас) , първо честито ви слънчице , да ви е живо и здраво , да порасте в щастие и много , много да ви радва  Hug............развълнувах се като прочетох терзанията ти около кърменето и исках да споделя че всяка нова майка ги е изпитала , не се притеснявай и в никакъв случай обвинявай че не ти се получават нещата  Naughty, с всеки изминал ден и месец ще ставаш все по уверена в отглеждането на малката мецанка , бебетата по принцип връщат по малко след храна , това е нормално и тя сама ще го израсте след 4-тия месец , в момента си все още под влияние на емоциите , но нещата ще влязат в релси до няколко дни и ще установите вашият ритъм , не се бой , всяка майка е минала по този път та ти ли няма да успееш  Hug

сериозно обмислям да се включа в темата на майките ако не е много нахално  Crazy

Хубав ви ден момичета  Hug

# 104
  • В градината...
Стели, пък аз мислех да се оплаквам, че бабата от третия етаж цепи дърва в мазата си под нас  Thinking Ама имало и по-зле  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт