Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 058
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • В сърцето на любимия човек
Добър ден и от мен  Hug
Меци - пак да кажа - много гушки на малката Емка, а когато си готова - ще се радваме да я видим  Hug Относно притесненията ти - сега ли да те ошамарим или по-късно  Mr. Green Колко пъти си ни сваляла на земята, сега е наш ред  Heart Eyes Спокойно - сигурна съм, че ще се справиш и че си прекрасна майка, а след ден-два ще се чудиш, как е можело да се притесняваш толкова  Hug
Сигма започва да ме притеснява, дано да е добре  Praynig  Praynig  Praynig Някой има ли новини за нея?
И аз все надзъртам да видя някоя нова пупа, ама реколта 2013 се крие  Naughty

Исках да ви попитам, при положение, че теста вчера беше (-), да правя ли днес пак, имам останал още един? Малко ме притеснява, че БТ не се е покачила, дано Дуфастон-а не е подтиснал пак О  Praynig Този месец го започнах от 12-ти ден, т.е деня с (+) тест. Нали не е възможно заради него да съм имала фалшиво положителен тест? Искам този месец да пусна пак прогестерон, за да видя дали има нужда от увеличаване на дозата на Дуфастон-а, защото сега пак пия 2х1/2 и ще ми е нужна малко помощ с разчитането на графиката. Може би след като премеря и утре БТ ще е малко по-ясно  newsm78 Уффф, извинете ме, ако обяснявам объркано  Hug

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден  Hug

# 106
Привет момичета.
Мецанке страхотен разказ.Всички неразположения минаха сега само хубави мигове да имате.

На мен ми откриха някаква бактерия в урината и ми изписаха антибиотик,но няма да бързам да го пия все още.

# 107
  • София

Мецанчо, разбирам че не ти е точно до червено конче все още, споко. Не е нужно да се оправдаваш. Twisted Evil Гледайте се с бебка и дано заАпИ и зърното.  Mr. Green  Виждам се в бъдещето така.. и аз по същия начин хванала се за главата или по-скоро блъскайки я- с подяволите нали правя всичко както пише  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сладката- е-коли ли? Дано я утрепете.  Praynig

Добре деееее....... ще взема да сЪ фотна и аз скоро.. обещавам...  Blush

# 108
Минавам само да ви напрегна в очакване. Mr. Green Одеве ходих да нося на Мецанка и Мецанчето някакви неща (сега да не ви хваща яд - не съм ги видяла, свекърва й слезе да ги вземе Simple Smile ) и вмъкнах в торбичката червено конче. Та... Whistling

# 109
Мецанке  Hug
Скрит текст:
Тези грамажи и на мен ми струват множко за бебе на 6-10 дена. Аз ти написах по каква схема се хранехме, въпреки че не мога да я кажа, че я спазвахме защото аз кърмех на поискване. Колкото изцокатолкова ... умарят се много бързо в началото, а и има и нещо друго. В процеса на кърмене зърната не са толкова важни, освен, че пускат млякото ... важното е да захваща и часто от ареолата за да може хубаво да засуче  Heart Eyes Иначе е нормално още да си в паника и да се чудиш какво да правиш. Ще я гледаш в началото малко странно  Mr. Green но после се свиква. Заповядай ако искаш в темата за родилите мами /темата на Поспаланчо/, че да не товарим тази и там да обменяме опит  Wink А и още  нещо ... според мен спри да се цедиш, а давай да суче, така ще засили сукателния рефлекс. И накрая .... можеш да даваш чай на ХИП след първата седмица ... със лайка или с копър за колики. .. ние много го обичаме. охххх пиша с дребното на ръце и не мога да напиша всичко подробно и без провописни грешки  Crazy

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 12:11 от F.a.t.e.

# 110
Рейни незнам каква е, но доктора ми изписа антибиотика. Останах с впечатление,че от нея нещо ме боли корема,но знам ли вече.

# 111
Умничката ми Теди   Mr. Green

# 112
Мецанке, никой не се е родил научен. Нормално е да се чувстваш неуверена в началото, ще се напаснете. Все пак никой не може да се грижи за едно дете по-добре от майка му  Hug
Моме, и мен ме гони коледно настроение  Crazy
Теди, много досетлива  Wink
Чоко, Деси, Звезди и всички останали,  Hug Hug Hug благодаря ви, че ви има Simple Smile

# 113
  • София

Качих една снимка от тоалетната в офиса, правена с кофти телефон, ма като толкова ме погнахте- от мен да мине  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сладката, ами дано мине, каквато и да е  Praynig

# 114
Ъъъ, зелено , ти ли пледираше за снимки на кореми с глави  Mr. Green Иначе много малка,сладка пупа  Hug

# 115
rainy, точно за подрастващите, снимащи се с телефони из кенефите на МОЛ-овете се сетих  Mr. Green  Ама да ти се накарам - какви са тези къси ръкави, м?! Да простудиш малкото зеленко ли искаш  Naughty
sladkata, а ти какво чакаш, а не започваш антибиотика? Предполагам, че са ти изписали такъв, който може да се пие от бременни.
Теди, гениална идея  Mr. Green
Рони, сложи ли вече украсата?  Hug

# 116
  • София
Здравейте. Имам един въпрос, който се породи у мен вчера.
Нали тестовете за бременност показват след имплантацията? Чудех се дали при мен е имало такава?
И ако е така, по каква причина показват + и при извънматочна бременност?

# 117
ЗИлен, без глави не приемаме  Mr. Green Сладка пупа  Heart Eyes
Пънчита, щом вчера е бил отрицателен и днес най-вероятно ще е. За всеки случай щом е само един бамни и него. Ако оня ден е бил положителен очакваме утре, други ден да ае повиши БТ. Споко  Hug
Теди  Mr. Green  Hug
Рончи  Hug

# 118
  • София

Ай ела снимай ти и главата в тоалетната, криейки се да не видят колегите... т.е. аз снимах и нея, ма светкавицата я е затрила  Tired
Моме, в офиса е 25 градуса... не знам как ще го простудя, ходя със скиорско яке и нещо с къси ръкави няма как  Blush

Има 2 с малко глава  hahaha

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 12:37 от rainy...

# 119
  • В сърцето на любимия човек
Зеленушке - заглавието на снимката мноУ ме изкефи, ама май си се опитала да си снимаш само брадичката  Mr. Green Иначе - много малка сладка пупа имаш. Колегите заподозряха ли те вече  Mr. Green
Деситка - ще го "бамна", че да ми е спокойно  Sunglasses Ама ме притеснява още нещо:
в последните ми графики нямам така наречената резница в графиките си, ами са някак по-плавни и не знам от кога да започна да броя дните на ЛФ, за да пусна прогестерон  newsm78 Ще видя утре дали ще се качи, ако не - ще ви досаждам пак  Blush

Едит: аз се заблеях и забравих да си пусна поста и сега видях, че вече си имаш и глава Mr. Green
Едит 2: да ви се похваля - излязла ми е микробиологията - нормална флора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт