Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Меци, много мило че намираш време и за нас Simple Smile Ема - Мария е прекрасна ( пу - пу ) да ти е жива и здрава! Бъдете много щастливи  Hug Ако е удобно да попитам, как е баща ти ? Извини ме за въпроса, надявам се нещата да се оправят и това да е само лош спомен за вас и за него  Hug
Сладката, всичко ще бъде наред, не се притеснявай, почивай повечко  Simple Smile
Сигме, честит празник мила, бъди жива и здрава и след няколко месеца щастлива, горда и обичана мама  Heart Eyes
Плодче, Слав е прекрасен, малък мъж  Blush
Рейни, страхотна пупа си имаш, да порасне много голяма  Mr. Green
Веси, винаги съм имала О., след аборт, но мисля че зависи от организма на жената  Peace
За съжаление, доста момичета изтеглихме късите клечки, но съм сигурна че ни е било за последно, от сега нататък ни чакат само хубави емоции  Hug
Лека вечер на всички  Hug Hug Hug

# 181
  • София
Ами аз се чудя дали да си действаме или да чакам срещата с док.
Чух различни мнения и не знам кое е правилното...

# 182
  • В сърцето на любимия човек
Ново 20!?
Писах на лекарката ми всички подробности за ову-тестовете,кога съм започнала Дуфастон-а този месец и т.н. с питане кога да пусна прогестерон-а. Писала ми е ,че бил най показателен м/у 17-ти и19-ти ден?! Сега се чудя кога да го пускам...

# 183
  • София
Пънче, според мен трябва да видиш първо как и кога ще се повиши температурата.
А тя има предвид по принцип ли в тия дни, без значение от О.?

# 184
Прогестерона се пуска на седмия ден след О! Тогава е показателен. Това същата док с оная схема ле е, Пънче?  Hug
Весе, може да изчакаш, по-добре да се успокоиш  Hug

# 185
Да. Май ще отида във Вита утре да се консултирам със старата си лекарка и ще и занеса всички изследвания, направени до момента.

# 186
Пънче, а защо ще го пускаш сега, нали взимаш вече Дуфастон?

# 187
ВаВа, браво на маймунката!
Сладката, слушай доки и си пий хапченцата. Честити ти розови гащи! stork-girl
Пънче, аз трети месец съм на Утрогестан и доколкото разбрах няма много смисъл да се пуска Прогестерон, резултатът въобще няма да е коректен. Ти никога ли не си пускала?

# 188
  • София
Я кажете нещо за Утрогестана. И аз го слагах предния месец. Обаче сега се чудя нещо. Схемата беше от 17 до 27 ден.
Обаче ми е чудно какво се случва, ако нещата не се стекат като при мен. Тоест слага се по схемата и после се спира. А ако настъпи бременност, отново ли се започва? Или продължавате да слагате до евентуалната дата за тест?

# 189
  • shumen
Сигме,честит рожден ден,мила.Да си жива и здрава.И моят тати днеска има рожден ден.С Дени му звънахме сутринта рано и го поздравихме с гу-гу.На мама патето вече гука и се смее.Голям е сладур.
Меци не се шашкай.И аз бях така от началото.За всяко нещо свързано с беб изпадах в паника.

# 190
Деситка-защото пак взимам 2х1/2 и искам да знам дали е достатъчна дозата. Лекарката ми каза предния път, ако искам следващият месец да увелича на 2х1. Какво значи,ако искам, нали трябва да се види нужно ли е?
Както и да е, в понеделник след работа ще вися пред кабинета на Чорбова,докато не ме приеме.
Пате-пусках го,но пак на17-ти ден и според мен беше ановулаторен цикъл.
Хайде лека и бебеносна от мен!

# 191
Пънче,аз пусках Прогестерон на 7 ден от доказана Ову.Консултирай се наистина с друк лекар Peace
Веси,моят доки ми каза да слагам прогестерона и спра при евентуален Ц.,ако пък дай Боже сме успели този месец,в последствие ще уточним кога да го спрем.Но не знам дали зависи и от това колко е нисък Прогестерона все пак.Твоят колко беше?

Момичета,няма да изброявам,за да не изпусна някой,ама много сте хубави всички Hug Hug Hug

# 192
Не може да се чака чак до датата на теста и тогава да се спира Утрогестана, защото ЛФ става прекалено дълга. Аз така направих 1-вия месец. На 13 ден след О направих тест, беше - . Съответно спрях Утрогестана и ми дойде чак след няколко дни. Затова трябва да се спре на 10-11 ден и ЛФ да е нормална. Но аз не целя удължаване на ЛФ, защото по принцип си ми е с нормална дължина. Слагам го, защото прогестерона ми беше по средата на рефер. граници, а не на горна. Не зная обаче, какво се случва, ако дай боже настъпи бременност, а аз го спра на 10-ти ден след О. поради рано направен и неотчел тест. Ако някой разбира повече моля да се включи!

# 193
Ах,съвсем се обърквам вече newsm78 По-вещите да помагат,моля Thinking

# 194
  • Варна
Я кажете нещо за Утрогестана. И аз го слагах предния месец. Обаче сега се чудя нещо. Схемата беше от 17 до 27 ден.
Обаче ми е чудно какво се случва, ако нещата не се стекат като при мен. Тоест слага се по схемата и после се спира. А ако настъпи бременност, отново ли се започва? Или продължавате да слагате до евентуалната дата за тест?

Аз бях на следната схема - от 18 до 28-ми ден - Дуфастон по 1 на ден (просто док предпочиташе Дуфастон, ако няма бременност, т.к. няма странични ефекти). На 30-ти ден правя тест за бременност и ако е отрицателен си чакам цикъла, ако е положителен започвам Утрогестан 2х2.

Това при цикъл 30-31 дни и О на 17-ти ден

Сладката, много се радвам че с бебчето всичко е наред и честити розови гащи  Hug

Благодаря на всички, че се вълнувате заедно с мен, покрай прегледите ми и бебанка  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт