Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 621
  • 757
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте момичета.
С малко закъснение честита радост на Меци и на всички останали, които имат повод.
Чери Мам, много мило ми стана, като видях аватара ти, защото миналата година докато бях бременна използвах същия.  Simple Smile

# 196
  • София
Добро утро Simple Smile

Меци пу-пу-пу Ема Мария е бонбон..МНого ми харесва и името-как го избрахте? Относно ддругите ти кахъри-вярвам, че за по малко от седмица ще влезеш в ритъм и всичко ще бъде наред! Hug
Пънче Аз не мога да помогна с тия схеми на лекарството..Да те питам ти във Вита при кой ходиш?
Сигмеее Честит рожден ден, малко на патерици. Желая ти цялото здраве и щастие на света!
Сладката радвам се че всичко е наред! И честито розовко Simple Smile
Зузи Hug Как си?
Ренди  Hug как е малкият юнак рита ли Simple Smile ?
Ох май още щях да пиша...ама забравих кво..
Така че лек и успешен ден от мен! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 197
Момичета, добро утро!

# 198
  • Sydney
Честит Рожден Ден на sigma и тук Simple Smile)))))))) подаръкът си е в теб, само още 4-5 месеца да си я гушнеш  Hug

# 199
Добро утро  Hug
Сладка, вчера естествено забравих  ooooh! Честито розовко вързопче, хихи, Мец и тука се е изявила  Mr. Green Как е тръгнало мъжете ще са дефицит  Mr. Green
Пънчо, можеш да разбереш дали действа Дуфастона и по промяната на графиката, по това дали ще се промени ЛФ и т.н. Но пусни си го сега щом си решила и ще видим  Hug
Пате, а така  Mr. Green Всеки ден вече си ми на отчет  Mr. Green  Hug
Гушкам ви всички   Hug
Зуз, къде си, пиленце?  Hug
Ръсс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 200
Ето го  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Специално за Кокосита и Дармита ще споделя, че овулирам, това правя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сутринта се стреснах леко, защото като се погледнах в огледалото установих, че на разстояние около 2-3 мм едната ми вежда си е изгубила косъмчетата Rolling Eyes Тя винаги там е била много рехава, така де и двете са ми тънки и не съм изобщо космата Joy, но сега направо празно стои там Shocked Явно ще изникват нови, защото има черни точици отдолу наболи, но ми стана криво Confused Мацнах малко черен молив и го размазах, за да се заличи. Чудя се дали сезона няма пръст в това Thinking нали сега точно си сменяме козините и косите ни и те падат повечко от обичайното Whistling

П.П. Ама съм забравана..Сигме, честит рожден ден с малко закъснение! Пожелавам ти здраве, мноооооого щастие и радост с малката душичка, която си отглеждаш с теб!  Hug

# 201
Значи на време съм опрашила  Flutter  Mr. Green Айде, Кенгу, най-хубавото и здравичко яйчице да хванете  Praynig
А иначе може сега кенгурините да си сменят кожуха, де да знам  Joy Да не ти е опасъл веждарката някой през нощта  Mr. Green Ще порасте, не й се бой  Hug

# 202
  • В сърцето на любимия човек
Деситка - виж ми графиката, ако можеш да я разбереш ще те черпя виртуално  Mr. Green . Можеш да разгледаш и предишната, когато бях на Дуфастон от 5-ти до 25-ти ден за сравнение, а по-назад имам графики без никакви лекарства и добавки.
Дарме - във Вита ходех при Чорбова. Малко е студена като човек и ми беше казала да не се тревожа, ако до 2 години не забременея  Shocked , затова отидох при друга лекарка. Ще се върна при нея засега, защото поне има по-добра апаратура и ми е много близо до вкъщи, а и обстановката е по-приятна (другата лекарка е в онкологията и там ми е много подтискащо).

И аз чудех какво правим с прогестероновите препарати при евентуална бременност  newsm78 Ще попитам и това в понеделник.

Зузанке - от сезона е, и моята коса много пада по това време на годината. Милото се шегува с мен, че си сменям люспите на змийската опашка  Mr. Green Ако косопада стане сериозен - мен миналата година ме спаси един медицински шампоан на Дюкре. Скъпичък е (около 20лв), но се ползва 1-2 пъти седмично, през останалото време се къпеш с обичайния шампоан и ми стигна за няколко месеца  Peace
Хайде честит петък на всички  Hug  Hug  Hug

# 203
на мен коса ми е падала по-сериозно при смяна на сезоните, ама вежда - никога  Joy

Пънчита, този шампоан за мъже става ли?

Кокосита, надявам се да го сгащим това яйце  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 204
  • В къщурката на хълма на феите
Дарме името го избрахме много лесно - и двамата с мъжа ми хареваме Ема още откакто за първи път гледахме сериала "Приятели" и Рос и Рейчъл кръстиха дъщеря си така .. много нежно ми се стори, като цветенце това име .. а Мария е на Дева Мария - бях дала обещание, че ако някога зачена и износя дете, независимо дали момиче или момче, името ще бъде обречено на Господ и на никой друг и така Simple Smile

уффф ние тая сутрин нямаме наяждане .. Ема яде през час най-много и не иска да спи, вече се чудя дали проблема не е в кърмата #Crazy newsm78

# 205
  • В сърцето на любимия човек
Става  Peace Ако проблема е по-сериозен има и един серум пак на същата марка, но вече трябва да питате в аптеката. Е - няма да му поникне нова коса, ако вече е "кабрио"  Mr. Green , но помага да спре косопада, а при мен после си поникнаха нови косъмчета.
Успешен лов  Hug Ние се отчетохме снощи и тази сутрин, пък да видим  Praynig

Меци - името наистина е прекрасно, а символиката - нямам думи просто  Hug
Защо не попитате педиатъра за кърмата?

# 206
Мецко, името е суперско  Heart Eyes Гладно е мечето сигурно. Много се радвам на всеки твой пост  Hug
Пънче, като цяло се забелязва, че ЛФ е къса, най-вероятно е заради ниския прогестерон. Ще видим тоя месец как ще подейства, бъди търпелива  Mr. Green  Hug Виж и БТ как се покачила, все така да върви до края  Simple Smile Вчера сигурно е била О  Hug

# 207
Пънчита, не е кабрио мъжо, но усещам как му оредява леко косата и ми се иска от сега да се вземат мерки  Mr. Green Не знам дали не се дължи на стрес при него, защото работата му е доста изтощителна...не физически, а психически..постоянно е на телефона с клиенти, шефове, идиоти разни  Mr. Green Ще стане ясно  Mr. Green

# 208
  • Северозапада
Меци, аз чета подфорума "Кърмене" много преди да забременея. Това което съм запомнила и ще ми бъде основен принцип (живот и здраве) е, че кърмата (с редки изключения) е винаги достатъчна и хранителна за мъничетата. Просто коремчетата им са малки и не могат да поемат много като количество, а самата кърма доста по-бързо се усвоява от АМ. Да се изкажат и вече майките-кърмачки. Ти кърмиш или цедиш? Може да намериш телефон на консултанти в Ст. Загора и да питаш направо.

# 209
  • В градината...
Мец, питах майка ми за проблема с яденето. Тя каза следното - за да прецени дали кърмата е проблема да направи няколко пъти пробно кърмене. Тегли го преди и след кърмене. Може да се претегли и с кухненско кантарче. Трябва да изсуква поне 50мл. И има значение колко вода изпива за денонощие. Ако водата е повече от 100-120мл, значи храната не му достига.

Общи условия

Активация на акаунт