Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 618
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Зузи мила ти след седмица трябва да ни се похвалиш ,  Heart Eyes

След 2 седмици, Чери  Mr. Green Не знам какво сме направили, защото вчера трябваше да се трудим последно (16-ти ден ми беше, но още имах признаци за О, макар че аз винаги имам ден след самата О), но мъжо нещо се сецнал и не беше хич годен за такива дейности. последно в Петък тренирахме  Mr. Green и се надявам в Събота да се е пукнал фоликула и да е изкарал на бял свят красавицата  Joy В крайна сметка когато-тогава Mr. Green

Рейни, къде ще ходим  Mr. Green

# 361
  • Северозапада
Пънче, днес просто нямаш спиране  hahaha  Joy
Рейни, браво за къщата. Направо си е за хвалба толкова късно да намерите място. А за квартирата, не мога да помогна.

# 362
  • София

Е как няма да е.. ако знаете колко къщи съм прозвъняла  ooooh! Не е истина...  Hug
Къщата е в Цигов чарк, казва се Вила Ася... и е точно това, което искахме да не повярва дори човек  Mr. Green
А за квартирата- аз просто питам ако някой знае,,, не е нужно да се оправдавате, че не знаете  Hug Hug Hug

# 363
  • В сърцето на любимия човек
Мравче - по принцип имам склонност да си говоря сама, ама като мълчите цял ден, започвам и да си отговарям сама  Mr. Green Скоро може да събера материал за някоя "сапунка", даже имам идеи за работно заглавие :"Из мислите на една замечтана кокошка"  Mr. Green
Рейнчо - за момента не мога да помогна, но ако чуя нещо непременно ще пиша  Peace

# 364
  • shumen
Катенце,тихичко честито.
Меци,дръж се.Не се депресирай сега.
Ние днеска бяхме на консултация.Вече сме 5 650 и 61,5 см.Дреб е добре.Сложиха ми ваксините и почти не плака.
Рейни,супер да си изкарате.

# 365
  • Варна
 ooooh!Не ми се обадихаааа,може би имат много по-тежки случаи и те са по-напред,дано утре да ми звъннат,аз все пак МНОГО ви благодаря за палчетата Hug Hug Hug

# 366
Рокси, много съжалявам за зълва ти! Дано скоро успеят с бебчето!
Зузка, моят шампоан против косопад е този
http://static1.framar.bg/product/fitoval-kosopad-100.jpg Не е скъп, някъде около 5-6 лв. за опаковка от 100 мл. Къпеш се с него докато свърши тази опаковка, след това се почива няколко месеца. На мен косата ми капеше да не кажа на кичури, направо страшно беше положението. Аз също не съм от косматите. Хайде, пожелавам ти с вазелинчето и чесънчето да заформиш хубави веждички! Само после да не се оплакваш, че си като Филип Тотю? И да не забравя, дано сте хванали яйчицето и скора да се радвате на здраво бебче! Hug
Деси, как си малкото ми бременно хормонално далматинче?
Прахче, то не останало! Защо въобще се занимаваш да им обясняваш на тези кифли /извинявам се за израза, но се ядосах/, да си гледат работата! А за прогестерона, аз реално не зная точно за какво си го слагам Утрогестана. Прогестерона на 7-ми ден ми беше по среата, а не на горна граница. И не мога да чакам да ми зацапа, че да го спра, защото така ще си докарам ЛФ сигурно от 20 дни.
Дармичка, недей така мила! За никаква депресия да не чувам! Аз ти ги говоря, а и аз съм същата. Но нали затова сме се събрали тук, да се подпрем на приятеско рамо? Какво стана с твоето изследване за онзи вирус, че пропуснах май?
Пониии, какви хубави новини! Честити ти розАви гащури! Само мадами в нашата темичка. Колко е мило изказването на таткото! То си е така, татковците повече се притесняват за дъщерите, майките за синовете.
Рендеце, то не останало! Като ги слееш след 10-тина дни ще си в отпуск по майчинство!
Пънче, защо не си направиш в  Babyplan.ru, там също изчислява О, а и разликата в двете фази. На мен ми е по-удобен.
Меци     много съжалявам за татко ти! Дано нещата са в началото и да ги овладеете. Ние сме с теб и ти изпращаме положителна енергия. Мец, прочети за Саменто. Аз и на ВаВа бях казала за майка й. Помага много в такива случаи, ако нещата се хванат навреме. http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=2&b=317
Нормално е да си в депресия след раждането и след такива новини, но наистина с коледна украса и с малката Ема около теб ще преодолееш всичко! Hug
О, Мишки, откога си лягаш вечер към 22? Обикновено го правеше сутрин
ВаВа, много се радвам за твоето майче!
Честито слънчице на мама Брайда!
Катенце, честита магистралка! Щастлива бременност!

# 367
  • София
Добро утро...
Пате-още не съм го пуснала Sad
Лек и спорен ден от мен

# 368
  • Варна
Добро утро,

Пате,  Hug специално за теб розАв прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Катенце,
честито, стискам палци всичко да е наред до края  Hug

И друго щях да пиша, ама забравих  Mr. Green

# 369
Доброоо утрооо   bouquet  bouquet

колкото по-студено става и наближава Декември, толкова по ми е Коледно. Даже си направих и коледен маникюр/  Да ви споделя едно чайче в студеното време и да ви предам хубаво настроение  Peace Peace

Тази година, ясно ли е как ще почиваме по Коледа и Нова година  newsm78 newsm78

Зузке, стискам палци дасте хванали яйчицето  fingerscrossed Party

Пончита, честита ти девойка  stork-girl

Хубав ден ви желая девойкии, взимам си от прашеца на VAVA

# 370
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро!
ДармеHug
 Hug- страхотно чайче, благодаря! На мен още ми е неестествено рано за Коледа, но се надявам твоето настроение да ми подейства заразно в скоро време  Hug
Вава - ама и ти си толкова сладко разсеяна  Mr. Green

Пожелавам ви хубав и прекрасен ден!

За всички, които ги е завладяло коледно настроение:
Скрит текст:

# 371
  • shumen
Добро утро,момичета.Благодаря за закуската и чайчето.Ние с Дени днеска сме сами.Тати и свеки са на Търговище,че на свеки ще и правят операция на очите нали е с перде.Стискайте палци всичко да е ОК.Довечера ще се приберат и утре ще пиша сигурно как е минало.

# 372
  • София
Добро утро.

Аз сутринта си направих един тест за бременност, за да видя дали хормона е паднал. За пръв път се молех да е отрицателен. Е, напълно отрицателен е, така че се надявам всичко да е наред!
Довечера е ред на първия тест за О., а в четвъртък при док. СТискайте ми палци! Дано можем още този месец да подновим опитите.

Прахче, мерси за чайчето.
Пънче, аз като че ли тази година нямам коледно настроение...

Да ви почерпя и от моята закуска. Ето какво закусвам напоследък:

Успешен ден и  Hug на всички.

# 373
Веси, много добре разбирам чувствата и желанията ти в момента...стараеш се да забременеш по-бързо, за да захвърлиш назад спомена от случилото се, но те съветвам за пореден път да изчакаш да ти дойде спонтанен цикъл и тогава да мислиш за това Peace

Прашулке, и аз вече съм в Коледно настроение, дори мисля да украся тези дни у нас  Mr. Green

Патенце, мерси, миличка!  Hug

# 374
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Естелче, рано или късно ще се обадят... няма къде да бягат  Hug

Весето, хубава и полезна закуска, браво  Peace

Зузанке, не е ли малко рано за украса, ММ не ми дава още  Tired

Много сте ми мълчаливи днес... сигурно е от времето и на мен ми е едно такова депресивно.... бррррр

И ако се "топлите" в тези дни....
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт