Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 618
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мерси, Зузи.
Получавам от всякъде различни мнение, дори и от лекари. Познавам и две момичета забременели успешно веднага на следващ цикъл.
Затова ще чакам мнението на моя си док, като видим какво е конкретно моето положение.
Доказал се е пред мен и му имам доверие, така че каквото каже той, това ще е. В четвъртък съм там.

# 376
Веси, разбира се, че ти си знаеш най-добре, аз просто изказах мнение, понеже бях при най-добрите доктори, но уви...имам 4 аборта. Търсите ли причина за аборта? Ако не ти се отговаря-недей, просто се опитвам да помогна.

позволявам си да постна ето това, мен лично ме трогна  Mr. Green
Скрит текст:
Me: God, can I ask You a question?

God: Sure

Me: Promise You won't get mad
... ... ... ...
God: I promise

Me: Why did You let so much stuff happen to me today?

God: What do u mean?

Me: Well, I woke up late

God: Yes

Me: My car took forever to start

God: Okay

Me: at lunch they made my sandwich wrong & I had to wait

God: Huummm

Me: On the way home, my phone went DEAD, just as I picked up a call

God: All right

Me: And on top of it all off, when I got home ~I just want to soak my feet in my new foot massager & relax. BUT it wouldn't work!!! Nothing went right today! Why did You do that?

God: Let me see, the death angel was at your bed this morning & I had to send one
of My Angels to battle him for your life. I let you sleep through that

Me (humbled): OH

GOD: I didn't let your car start because there was a drunk driver on your route that would have hit you if you were on the road.

Me: (ashamed)

God: The first person who made your sandwich today was sick & I didn't want you to catch what they have, I knew you couldn't afford to miss work.

Me (embarrassed):Okay

God: Your phone went dead bcuz the person that was calling was going to give false witness about what you said on that call, I didn't even let you talk to them so you would be covered.

Me (softly): I see God

God: Oh and that foot massager, it had a shortage that was going to throw out all of the power in your house tonight. I didn't think you wanted to be in the dark.

Me: I'm Sorry God

God: Don't be sorry, just learn to Trust Me.... in All things , the Good & the bad.

Me: I will trust You.

God: And don't doubt that My plan for your day is Always Better than your plan.

Me: I won't God. And let me just tell you God, Thank You for Everything today.

God: You're welcome child. It was just another day being your God and I Love looking after My Children...

# 377
  • София
То и аз не знам, Зузи. Не искам да решавам сама, затова чакам срещата с док. Има всякакви случаи.
За причината, засега не я търсим, защото е първи такъв случай и се случва често. Но...дано не се налага да започваме да я търсим.

# 378
Good morning, sweet ladies  Mr. Green
Палчета за Данаека и нейната свеки, за Дармичка, ох, имаше още  Blush За всички в нужда съм стиснала палчоците  Praynig  Praynig
Естелка, ще звъннат, няма къде да идат  Mr. Green  Hug  Hug
Тази Мецка я няма, вчера би трябвало да са заети, дано днес се разпише  Hug
Айде на прашеца  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 379
  • В сърцето на любимия човек
 newsm75 newsm79 newsm28
Смуууууууук  Mr. Green

Момичета, погледнахте ли какво се случва в темата "Бременна ли съм"?  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 380
Здравейте, момичета!
Видях, че Мецка е родила и нищо друго... 2 седмици нямах лаптоп ooooh! все едно съм в пещера  Laughing
Да еживо и здраво малкото Мецанче и много да радва мама Меца и тати Мецан! Hug   bouquet
Отивам да чета

# 381
  • Sydney
Момичета, не съм чела поради липса на време  Crazy
Успех на всички  Hug

# 382
newsm75 newsm79 newsm28
Смуууууууук  Mr. Green

Момичета, погледнахте ли какво се случва в темата "Бременна ли съм"?  ooooh!  ooooh!  ooooh!

я дай на кака един линк  Mr. Green

# 383
  • Варна
Привет и от нас! Hug

И аз да се извиня, че не съм чела последните няколко дни, освен последните 2 страници, че имахме няколко повода за празнуване - 5-тия рожден ден на Алекс и 40 дни на Тео, та по този повод да ви почерпя:

Катенце, честита магистралка! Hug Лека и безпроблемна бременност до финала! Praynig

За всички нуждаещи се, ловуващи и тръпнещи в очакване на двете чертички  Praynig Praynig Praynig

# 384
Тони, хубави празници са се заформили при вас! Да са ти живи и здрави и двете юначета! Нека растат с усмивка и късмет и да радват всички около себе си!   bouquet

# 385
  • В сърцето на любимия човек
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672957.705
Последната страница е достатъчна, за да добиете представа  ooooh!
Чакам да се изпишат последните 2 странички и ще пускам нова тема, в която се замислям дали да не напиша основни правила на безопасния секс и как се прави бебе...

# 386
  • София

Пънче, тази тема я чета за убодряване  hahaha Доста свежо ми идва от време на време. Ако трябва да съм искрена си мисля, че има някакви тийнейджърчета, които се базикат с вас  Peace

Тони, ихааааааааа колко много и все хубави празници   bouquet  bouquet  bouquet

# 387
  • Пловдив
Леле Пънче, направо се спуках от смях, незнам как в днешно време при наличието на толкова достъпна информация за всичко може да има толкова неграмотни и залюхани хора.  #Crazy
Ама и Прахчето добре и го е казала  Joy

# 388
Божкееее, колко непросветен народ имало на таз планета  Joy Joy Joy Joy Joy

# 389
Аз пък не им се чудя, преди все такива теми се създаваха, сега просто си пишат в една тема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт