Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 034
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Моят тест за О. тая вечер не съм сигурна как да го тълкувам. Ако е +, ще е трети пореден, а това не е хубаво. Ако чаках +, щях да реша да го сметна за такъв, но със сигурност не е като в неделя. Ох, не знам вече...

# 721
Весе, утре сутрин може да ги снимаш и трите и да преценим кой е най-положителен  Simple Smile

# 722
  • София
Аааа, в кофата са вече. Със сигурност в неделя беше най-положителен (ако има такава дума изобщо), защото тестовата черта беше много по-ярка от контролната. Но ме притеснява, че не избледнява, май стоят еднакви вчера и днес.

# 723
Ауу, ама не е трябвало да ги хвърляш  Joy Винаги се пазят и като поизбледнеят вече се вижда кой е по по най  Laughing Утре ако вече е отрицателен според мен всичко си е наред  Hug

# 724
  • София
Е хубаво, ама късно... Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 19:54 от veseto87

# 725
Весе ти до онзи ден се притесняваше, че нямаш положителен тест, а сега гледай какво стана  Crazy. Вие си правете секс пък не го мисли, кой точно е положителен - това е нещо инцидентно, важното е че друг път не ти се е случвало.

Да взема да наръся, че много малко са мъжете, напоследък само девойки се показват от коремчетата
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 726
  • София
Спасих този от тая вечер. После ще снимам да видим как ще го оцените, ама ме е яд, че нямам този от неделя.
Ох, и аз искам мъж, живот и здраве да е.  Laughing Събирам:  newsm28 newsm79 newsm75 newsm28 newsm79

Едит: Като избледняха, тестовата стана по-светла. (от коша го извадих  Embarassed)

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 20:15 от veseto87

# 727
Веси Айде да те запуша със син прашец и аз  Mr. Green  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Най вероятно О е минала , но за всеки случай нападай и тази вечер  Mr. Green

# 728
  • София
Събирам, събирам. Няма да откажа.
От утре трябва да започна и Утрогестана. Чудя се дали да не го оставя за четвъртък. Ама четох, че той не пречел на О. Пречел само Дуфастона, защото в него имало и естроген, а Утрогестанът е само прогестерон. Дали да го почвам?

Пак допълвам: Чух се с док за ваксината. Каза категорично - не. Ако толкова искам може веднага като (ако) ми дойде. Дано не се стига до там.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 20:44 от veseto87

# 729
Дуфастонът е дидрогестерон - много прилича на прогестерона, има много подобна функция, но не е съвсем еднакъв с прогестерона,който се произвежда човека. Утрогестана е микронизиран натурален прогестерон. Той се добива е от натурален източник май бяха вид картофи.
Както и да е де -дуфастона приеман непосредствено преди О не само, че не я блокира ами и помага, така че в твоя случай и дуфастон да взимаш и утрогестан няма да попречат по мое мнение

# 730
Дуфастонът е дидрогестерон - много прилича на прогестерона, има много подобна функция, но не е съвсем еднакъв с прогестерона,който се произвежда човека. Утрогестана е микронизиран натурален прогестерон. Той се добива е от натурален източник май бяха вид картофи.

да, точно така

# 731
  • София
Благодаря много.  Hug Hug Hug
Значи си го почвам от утре.

# 732
А какъв вид картофи? Самоковски стават ли?  Mr. Green  Joy

# 733
А какъв вид картофи? Самоковски стават ли?  Mr. Green  Joy

прогестеронови  Mr. Green

Айде, лека от мен, тива прави нани, но първо ще се гледа филм Mr. Green

# 734