Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 047
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Хихи, сетих се за прогестероновото бонбонче  Mr. Green Съответно се сетих и за Мецанка  Heart Eyes
Лека нощ, и аз гледам филм и нани-нани  Hug
За още розови вързопчета пък  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 736
  • В градината...
Деска, нареждам се за розово вързопче  Praynig

# 737
А пържени стават ли?  Mr. Green

# 738
Перу, като изключим лекичката депресия, че месеците си минават и часовникът ми яко тиктака и страхът от лапарото, може да се каже че съм добре. Благодаря, че питаш. Перу, това момиченце наистина много прилича на теб! Пожелавам ти го от цялата си душа!
Мец, радвам се, че сте добре. Догодина ще ти е по-коледно. Емка ще разбира вече и ще се подотвяте по-серозно за Коледа. ЧРД на патеричка! Да си жива и здрава и мнооого обичана от твоите най-скъпи същества!  bouquet
Рони Hug
Рейни, браво за хубавите новини от прегледа! Взимам си от подчертано розАвия прашец!
Прахче, силно стискам палците! Важното е, че сте започнали! Док си знае работата!
Мише и за теб съм стиснала яко палците!
Моме и аз много харесвам този епизод на "Търси се". Невероятно излъчване има тази жена. За лапарото специално питах доктора за микробиология и ми каза, че не е необходима, тъй като интервенцията е през корема.Моме, я разясни за генетичните изследвания. На всеки ли се назначават или само при определени съмнения?
И аз съм от закъснелите. Честит имен ден на двете Стелита! Бъдете живи, здрави и много щастливи!  bouquet
Дес, да ви е жива и здрава борбената девойка! Това да не са бременното семейство, което много си хапваше, а ти не беше още бременна и се беше втрещила от количеството храна?
Рейни, амбицирай се! Мотивацията ти е силна.

# 739
  • shumen
Момичета как сте?
Стели ти от Търново ли си?Аз ходих на училище за родители до преди да родя,но сега няма на кого да оставям Дени и не съм,а и нямам програмата и не съм привърженик много на Моловете за деца.Виж аз ходя,но без Дени.Моля те,ако утре Ви дадат новата програма ми е прати,може и на лични.Ако искаш може да си чукнем и една среща някъде из града на разходка и ще взема и Дени да го подондуркаш.
Той днеска след като се нарева сутринта после не е повече.Следобяд ходихме на разходка и е проспа,после яде,малко пободърства и пак заспа.Аз легнах уж за малко да си почина след него и като съм заспала от 18,че до 19.30.Добре,че той се събуди,че щяхме да пропуснем яденето и банята иначе.Свеки и тя уж ТВ гледаше,ама и тя заспала.Голяма почивка сме си направили.Сега сме се ококорили и двете,а малкия заспа преди малко.

# 740
Хаха, Пате, каква памет  Laughing Да, същите са. Гушкам те силно  Hug
Перу  Hug

# 741
Деси, не ме е хванала още старческа деменция а? Мога да се редя и аз за мама Joy

# 742
А задушенки с чесън и копър?   Flutter Joy
Мацки, ново двайсе и при мен.  Много ми било чисто влагалището, но с изпитите антибиотици трябвало да е идеално, затова се съмнява за хламидии.  Изследвана съм края на януари, с вагинален секрет, та се надявам всичко да е наред.  Взе ми цитонамазка и посявка.  Посявката я занесох лично в Писанец.  Изпрати ме за хламидиите при друг доктор, но той каза, че щом съм прокървила от цитонамазката, по-добре да отложим за утре.  Та днешната рецепта е Авелокс, Гиналгин и Клотримазол, общо саааамо 56 лева   Crossing Arms  Като излязат резултатите от посявката и хламидиите, да му се обадя и ще ми каже каква ще е следващата стъпка.  Продължавам прогестерона до четвъртък включително, явно отлагаме нещата с един цикъл   Tired
Хахах!  Аз още от сега нищо не помня, та представям си като забременея или като ме хване старческата    Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде лека нощ  Hug Hug Hug

# 743
  • до едно тепе
Мише абе извинявай ама тоя Минев нещо те хлъзга по нанадолнището ми се струва.Кви хламидии след АБ.Пуска се кръвен поне 40 дена след АБ-то.А за пИсанеца няма да коментирам.Аз там ходя само ако няма как да ида другаде.За хламидиите ДНК в Геника +кръвен за стара и нова инфекция,обаче нали ти казвам 40-50 дни след АБ, иначе аз не бих се хванала да пия каквито и да е илачи. Малее и ти е направил страшна комбинация-погледнах лекарствата.Явно иска да направи стерилна среда за ембриончетата-застрахова се отвсякъде #Crazy

# 744
Поспалане, той ме прати в Писанец, аз не съм запозната с лабораториите...  А иначе той ме праща на изследване със секрет, а не на кръвен.  Ще го направя, въпреки че го имам от януари, защото искам и аз да съм спокойна, че съм направила всичко както трябва.  Благодаря ти!   Hug

# 745
Добро утро, мадами!

Рейни, чакаме те, слънце!
Къде сте тази сутрин бе хора?

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 09:15 от white duck

# 746
Спинкаме   Hug  Дибрютрууу!   Flutter
Пате, мерси за кафенцето   Heart Eyes

# 747
Моля, пак заповядай!
Тъкмо си помислих, че нещо съм объркала темата, че си стоя от един час сама тук и скучая Mr. Green

# 748
  • В градината...
Добрутро!
Мише, на мен също ми изглежда много съмнителна тази работа с този куп церове  newsm78

Пате, не само че ставаме за кандидат-мами, ами и като забременеем и като се подмладим - няма да ни познаят  Peace

Та чакаме вече темата  Thinking

# 749
Чаааааааакаме, побууууууутваме, Рейни!
Перу, няма да се даваме, а?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт