Знам си го. И кое е по-лошо в случая - да си седя вкъщи - мрачна, кисела, сърдита и нервна, или да пътувам малко и да ми е спокойно и приятно? Напоследък и аз съм като торба барут и паля от нищо, не знам от хормоните ли е
Знам си го.
Спокойствие лъха от постовете ти,Цоцоланке!Браво!
Гарантирам ти,че в родния ти дом ще те отпусне напрежението и ще се почувстваш по-сигурна и спокойна с майка си!Бременна си,напрегната,по разбираеми причини лесно палиш-всички сме минали през това...Но мъжете няма как да разберат това,бъди сигурна.Малцина са онези,които наистина могат да си представят през какви изпитания минава една бъдеща майка и през какво й предстои да минава и занапред,в близките 20-ина години!Не насилвай нещата той да си стои при теб-може да стане по-лошо...да се скарате гадно например....знам ли....Сега е твоето време-времето,когато ти се полага да се глезиш и да се чувстваш глезена.Като не може половинката ти да се погрижи за това,иди при майка си-тя ще се справи чудесно!
Ходи му обясни, че детето не е само твое задължение и не е лошо понякога да поема повече отговорности по отглеждането му.

Няма страшно,за мен даже секса сега е по-хубав 
Няма да забравя обаче като ме вкараха в предродилна зала, посочиха ми леглото, курдисах се аз и след малко пристигат да ме преглеждат за разкритие.... - "Вдигни си нощницата, мойто момиче! .... Аааау, ама ти с гащи ли ще раждаш?"
Кат` че ли съм раждала, раждала, че да се сетя и гащите да изуя на влизане. 
Ами след като вече всичко е приключило и пак не ти дават дори да помислиш за гащи?
Не знам дали сред вас има мами около 40-те...Ама по мое време,когато раждах първата си дъщеря,помня,че ни подмиваха с чайник
В превод означаваше:"хайде сега всички да се огъзят добре,за да ви измажа"
Иди после кажи,че не сме като в краварниците

Пък аз съм се запънала, че никаква упойка не искам... То вярно, че имам много висок праг на болка, но не мога да си представя разкъсване за 35 шева от нормално раждане! Интересно с този лиглин дето сте стискали - нали сте били шити отдолу, т.е. имало е рана, как ще я притискаш?
Убедена съм че ще съм шаш и паника като дойде момента, точно пък гащите ли ще ги мисля тогава...