Домакини

• 38 016
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Моят корем след две раждания с кратък интервал между тях не прилича на нищо!  ooooh!
Да не говорим с какви стрии се украсих отпред на краката.

# 121
аз моят корем съм го прежалила,че не е за показване  Sad-имам стрии повече ,отколкото чиста кожа,ама и корем имах-104см,та нямаше спасение кожата

Мари,сега погледнах в темата,поздравления и от мен   bouquet

# 122
  • в сърцата на децата <3
Да заподскачам и аз в кюпа за фитнесджийките  Laughing Но ще е след 3 месеца, може би 4... Ще видим кога най-рано ще мога да се хващам в ръце. За софианките препоръчвам фитнес инструкторка - Инес Субашка (линка към блога ѝ ми го разпознава като спам  newsm78 но като напишете в гуугъл името и излиза) разгледайте блога, дано и в Пловдив да си намеря такава надъхана мацка  Heart Eyes

# 123
  • Fort Worth, TX
Валенце,да свалиш 40 кг е геройство висша степен.Браво.А защо се върнаха?Започна да хапваш като преди ли?

Аз за 1 месец с Дюкан свалих 10 кг с Дюкан.Забременях и първите 3 месеца не качвах,но после се започна.
Аз съм с 40-те  Embarassed Да, не направих стабилизиращия режим и ядях основно въглехидрати и шоколад. Всеки ден си казвах днес за последно, от утре - край и така... месеци наред.

Kontesa Kokona, и на мен ми е страст. С какво снимаш и обработваш ли? Лично аз научих много от фотографската тема в Хобит-о. Мисля, че е по-добър вариант, поне за мен.
немирница, фитнеса на мен не ми понесе, може би от спортовете единствено плуването ми е приятно. Дъщерите ми са се запалили по спортно катерене. И на мен ми се струва много приятно, бих се пробвала, ако бях по-грацилна  Laughing  Една приятелка в момента ходи на курсове по хомеопатия и е мн. доволна. Аз не съм почитател, но мога да разпитам.
Браво.Това 40 кг както и да погледнеш са си много.Мен поне ме спасява височината и някак си не ми личат много.Почти 1.80 съм.Живея с/у гребната в Плд на 10 минути спокойно ходене ми е.Идеално място за тренировки.Пусто като няма на кой да оставя малкия, за да тичам.Иначе истината е в намаляне на храната и движение.

# 124
  • Fort Worth, TX
Честито ,миличка Мари! Hug
Ти я заслужаваш тази титла.

Аз имам 2 кила да досмъкна от щерката,но сякаш са се заварили за костите ми.Освен това изглеждат като 20.Обичам да плувам,но сега нямам време и възможност.

После ще пиша повече,че чакам едно обаждане и ще ми се пръсне сърцето. Sad
Славче, ти твоите две кила има ли смисъл да ги споменаваш изобщо?

# 125
  • Fort Worth, TX
Здравейте домакини!
Голям лаф сте подкарали. Laughing
У дома малкия дзвер е с гнойна ангина ,снощи с 39.7,днес бяхме по лекари.
На болните бързо оздравяване!
Към групата на диетуващите се записвам и аз,имам 5 кила в излишък. Simple Smile
Е тва гноините ангини са най-гнусното нещо.Малкия лятото беше така.Вън 40 гр той с 39 т.Имай предвид , че при гнойните ангини температурата се подържа няколко дни и то все висока.Казвам ти да не се шашкаш.Спада след 3-4 ден.

# 126
Здравейте домакини!
Голям лаф сте подкарали. Laughing
У дома малкия дзвер е с гнойна ангина ,снощи с 39.7,днес бяхме по лекари.
На болните бързо оздравяване!
Към групата на диетуващите се записвам и аз,имам 5 кила в излишък. Simple Smile
Е тва гноините ангини са най-гнусното нещо.Малкия лятото беше така.Вън 40 гр той с 39 т.Имай предвид , че при гнойните ангини температурата се подържа няколко дни и то все висока.Казвам ти да не се шашкаш.Спада след 3-4 ден.

Ами ще видим,за първи път ни е.
За сега ще се мъчим до утре без антибиотик,ако не спадне трябва да го купувам.Sad(
Аз не съм чак толкоз висока и килограмите ми личат.Но под якето ги скривам. Simple Smile

# 127
  • Fort Worth, TX
ЩОМ със сигурност е гнойна ангина  няма да минете без АБ.Малкия 3 дни беше с 39 градуса, макар че беше на антибиотик.

# 128
ЩОМ със сигурност е гнойна ангина  няма да минете без АБ.Малкия 3 дни беше с 39 градуса, макар че беше на антибиотик.
Лоша работа.
Каза почти гнойна ангина,затова ще изчакам до утре.Иначе не спира да скача.
Има и афти в устата.Sad

# 129
много лошо с тия ангини  Sad ,анджи,а с какво го облекчаваш детето?аз съм по бабешкото лекуване,не да се натрисам,ама афти съм имала и знам колко  е гадно...та  хлебна сода върши чудеса  Peace

# 130
  • Fort Worth, TX
Да за афти содата е незаменима.

# 131
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря на всички ви. Hug Heart Eyes Синчето ни е болничко. То мъж, ама...мен ми е жал...

Гърло, запушен нос и така... Съвсем скоро бяхме и двамата, сега той пак... Писна ми. ooooh!

# 132
За афтите и изписаха един гел,който тя не иска да го поеме.
Незнаех,че содата помага.И афти не сме имали досега.Иначе тази вечер сме с 38.0
За висока температура аз знам кърпи със студена вода и оцет.
Мари,скорошно оздравяване на всички около теб!
То така един като се разболее и всички наоколо се заразяват. Close

# 133
  • планетата Земя
Anji_Anji    ,за гнойна ангина компреса с извара е чуден.Опитай го.Дано бързо да се оправите.

# 134
Влизам да мрънкам, да знаете:
Скрит текст:
Претърпях пълен кулинарен провал, нищо не стана от шоколадовия ми сладкиш с майонеза, уж всичко направих както трябва, пък се получи пълна отврат, солен е, абе гаден Sad

Общи условия

Активация на акаунт