Не ми стигат притесненията около бебето, ами и с нейните глупости да се занимавам...Bitter(^_^)Moon , благодаря за подкрепата
Не ми стигат притесненията около бебето, ами и с нейните глупости да се занимавам...

На всичко отгоре никой не си беше направил усилията да ми обясни как да се напъвам,в резултат на което цялата бях в кръвоизливи-по лицето,по врата,дори до кръста...А очите ми бяха изцяло червени,като на урод.както и да е,оправих се...Второто дете го родих с планирано секцио,въпреки че водите ми изтекоха в деня на планираната операция.Погледнато през призмата на личния ми опит мога само да кажа,че няма безболезнено и "запазващо" те като жена раждане.При всички случаи настъпват промени,макар и малки.Тъй че,стой настрана от идеите на свекито ти!
Имам приятелка,която се занимава с йога...Тя роди 3 деца без никаква болка,но това е друга бира. 
/шегувам се/. Чудесно момче имаш, радвам се, че те радва.
ей, така на добра воля, ще ми бъдете гости. Пиши на лични, веднага тръгвам, колкото и да съм грозна и страшна ще се прежаля заради вас. Сърдита съм! Няма да си говорим. 
И без това ще е в отпуска и ще ѝ е скучно, а на мен ми е мъчно за Котьо.. Пък мъжЪТ да си ходи къдет си ще
(той май още живее с мисълта, че бременността и бебето ще направят от лудата ми дебела тиква, кротка и добричка домакиня... Ма хич не е познал!)