Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 999
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
ВСИЧКО е -25%
Пазаруваш и от сметката ти махат 25% и тогава плащаш...

# 226
  • Пловдив
Някой ходи ли до Хиполенд, дали не са изпокрили по-хубавките неща. Mr. Green
И аз след работа отивам, дано вземем нещичко. Laughing

# 227
Ти май не четеш...

Нищо не са скрили и ценоте не са ги увеличавали предварително. Намалението е реално.

# 228
Мами,
кажете ми къде мога да намеря красива детска рокля за 6-годишна госпожичка подходяща за сезона? Ако сте виждали някъде и в цвят, различен от розав, лилав и сив, много ще ми помогнете.
Наближава РД на детето ми и ... това е желанието и за подарък. Shocked

# 229
  • Пловдив
Мами,
кажете ми къде мога да намеря красива детска рокля за 6-годишна госпожичка подходяща за сезона? Ако сте виждали някъде и в цвят, различен от розав, лилав и сив, много ще ми помогнете.
Наближава РД на детето ми и ... това е желанието и за подарък. Shocked

Детски магазин Мечо Пух в капана.
Уайкикито в Галерията
Магазините Барбарони

# 230
Елфита,
благодаря!
Ще ми подскажеш ли къде са магазините Мечо Пух и Барбарони?

# 231
  • Пловдив
Ти май не четеш...

Нищо не са скрили и ценоте не са ги увеличавали предварително. Намалението е реално.
Laughing чета, чета аз, и то внимателно.
Просто имам информация за подобно нещо и затова питам. Grinning

# 232
Такива магарии правят Комсед Simple Smile
В Хипото всичко си беше по рафтовете, нищо не видях да липсва или да има по-малко.
До довечера предполагам ще е друга картинката .. ама то няма как да имат безкрайни запаси от всичко Simple Smile
Зависи на кое казваш "хубавите неща" - за всеки това са различни играчки предполагам  Wink
Споко, подаръци ще има за всички  Mr. Green

# 233
  • Пловдив
Елфита,
благодаря!

Мечо Пух е срещу Макалали,ако не се лъжа.Пада се в ляво от халите като застанеш с лице.Втората улица мисля,че беше.Който и да питаш,ще те ориентира
Барбарони има в Галерията от страна на Уайкикито мисля,че беше
Също в Кичука-до касата на Визио.И още един,за който не мога да дам ориентир

# 234
Сега се връщам от Хипото,е само Фабриката за сладолед купих,нищо друго,много беден асортимент откъм неща за кукли,нищо не харесах,но аз си бях подготвена де,в събота пак бях и пак нямаше,та нищо,поне за момченца има доста неща!

# 235
Елфита,
благодаря!

Мечо Пух е срещу Макалали,ако не се лъжа.Пада се в ляво от халите като застанеш с лице.Втората улица мисля,че беше.Който и да питаш,ще те ориентира
Барбарони има в Галерията от страна на Уайкикито мисля,че беше
Също в Кичука-до касата на Визио.И още един,за който не мога да дам ориентир

Другия магазин "Барбарони" е в Гранда на първия етаж,който е доста зареден  Peace  Peace

# 236
  • Пловдив
Аз снощи бях в Хиполенд, за да набележа евентуално какво да купим днес и зареждаха сериозно. Дори коментираха помежду си, че дори в офисите им няма къде да се стъпи от стока. Та това за "изпокриването" не звучи сериозно.

# 237
  • Пловдив
25 процента е ок, но горе-долу, хиполенд знам на какви цени взима стоката и мисля, че могат и 30 и 40 на някои стоки да пуснат. Но за лего, предполагам е ОК, имам един човек, който прави от 15 до 35 процента на легото и затова се чудя..може и да мина след малко, това до галерия мола ми е близо

# 238
Нищо не е изпокрито в Хипото Peace. Последните 2-3 седмици ми се налага да пазарувам по-често и каквото го имаше преди един месец, всичко си го имаше и днес.
Друг е въпросът, че те по принцип имат по-различни артикули от Джъмбо и Комсед , например.
Аз съм доволна. Успях да напазарувам за всички дечица около нас Simple Smile.

# 239
25 процента е ок, но горе-долу, хиполенд знам на какви цени взима стоката и мисля, че могат и 30 и 40 на някои стоки да пуснат. Но за лего, предполагам е ОК, имам един човек, който прави от 15 до 35 процента на легото и затова се чудя..може и да мина след малко, това до галерия мола ми е близо

Лего от няколко години насам купуваме от mytoys.de - като напускат намаленията, поръчваме с приятелки по няколко бройки. По-добри цени от техните/по време на намаленията/ не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт