Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Елфита,благодаря ти Simple Smile

# 256
  • Пловдив
благодаря ви момичета.
аз нищо не видях из сайта им за рекламация или връщане на продукт, малко не са им ясни нещата, ще видя на табелка от вчерашния ден как стоят работите - дали може да се върне.   bouquet

# 257
  • Пловдив
Привет!
Може ли да ми кажете от къде в Пловдив може да се купи чанта за 19 инчов лаптоп?
Другият ми въпрос е от къде мога да купя малко (30-40) бр. кръгли балони с фактура, трябват ми за направата на такива топки, не за украса?
Благодаря ви!

# 258

Другият ми въпрос е от къде мога да купя малко (30-40) бр. кръгли балони с фактура, трябват ми за направата на такива топки, не за украса?
Благодаря ви!

Пробвай в магазин 101 балона, на ул. Антим І, мисля че беше номер 17, но не съм сигурна

# 259
Здравейте момичета,

Аз вече почвам с Коледните украси у дома Mr. Green, всяка години си правя сама украсата за маса и го постигам като бучкам зелени клонки от елха и една свещ в средата в една зелена гъба която се напоява със вода и така държи клонките по-свежи за по-дълго, преди си я взимах от магазин за цветя тук в Тракия, но една приятелка ми каза че някъде около стария град има магазин за цветарски потреби като точно тази зелена гъба, панделки, вази и т.н. Някой от вас знае ли точно къде се намира този магазин  newsm78 Мерси предварително за инфото   bouquet

# 260
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Аз вече почвам с Коледните украси у дома Mr. Green, всяка години си правя сама украсата за маса и го постигам като бучкам зелени клонки от елха и една свещ в средата в една зелена гъба която се напоява със вода и така държи клонките по-свежи за по-дълго, преди си я взимах от магазин за цветя тук в Тракия, но една приятелка ми каза че някъде около стария град има магазин за цветарски потреби като точно тази зелена гъба, панделки, вази и т.н. Някой от вас знае ли точно къде се намира този магазин  newsm78 Мерси предварително за инфото   bouquet

Да,това е фирма Диги.Намира се отстрани до пицария Ориджинале,в уличката.Има надпис.Като отидеш ще се ориентираш

# 261
Благодаря ти Elfita   bouquet, коя е уличката само да ми кажеш

# 262
  • до Пловдив
Запис
много полезна тема Hug

# 263
  • Пловдив
Благодаря ви!

дори за един балон можеш да си поискаш фактура, независимо откъде го купуваш. Не могат да ти откажат, в най-лошия случай може да те помолят да отидеш по-късно да я вземеш  Peace

# 264
  • Пловдив
Благодаря ти Elfita   bouquet, коя е уличката само да ми кажеш

Отстрани до пицарията.Една единствена улица е до пицарията,отстрани

# 265
Момичета, виждали ли сте някъде играчка Авто-паяк?
И аз съм в търсене на такава играчка, досега безуспешно  Sad

# 266
  • Пловдив
Някой ходил ли е скоро в Джъмбо да дадете малко информация.Търся спален чувал с ръкав,дължина 1м на цена около 20лв.Дали ще има?

# 267
Телефон на ресторант Фиеста в Кичука?Благодаря!  bouquet

# 268

Седмица на Lego в детски магазини Комсед от 26 Ноември до 3 Декември, 2012г.
Повече от 100 модела Lego конструктори с 30% отстъпка и много други със специални цени!
Заповядайте в магазините на Комсед или поръчайте онлайн!                                         
Продуктите с промоционални цени ще бъдат обявени в магазините и интернет сайта на 26 Ноември, 2012!

А тук за склада дали ще важи тази промоция ? Като си нямаме магазин ?

# 269
  • Пловдив
Привет!
.....................................................
Благодаря ви!

Без значение бройката, всеки един търговец е длъжен да издаде фактура при поискване от клиента...............

Общи условия

Активация на акаунт