Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Препоръчайте ми хубава пицария в центъра Hug

# 271
Аз съм доволна от пицария Златната круша.

# 272
Аз преди 2 седмици се излъгах да отида в Златна круша до Рилон център (май имаше една и на центъра) и толкова много съжалявах. Вътре не беше проветрявано от седмици и миришеше на вкиснато, хигиената също беше под всякаква критика, а пиците им са наистина ужасни, освен някакво странно пюре от домати и чушки друго нямаха върху себе си.  За капак са и скъпи. Никога повече няма да стъпя там  Naughty  За мен пицарията на Верди на центъра никак не е лоша  Blush

# 273
  • Пловдив
Препоръчайте ми хубава пицария в центъра Hug

Верди,Златната круша

# 274
О,аз само в Златната круша,която е на Отец Паисий съм ходила (в другата не)-нямам забележка нито за хигиена,нито за обслужване,нито за вкусови качества.Много съм капризна за пици-сервират ли ми суха,или изгоряла (както в Годзила и пицарията в Маркет център),не стъпвам повече.И по тази причина си обичам Крушата.

# 275
Верди, Златна круша на ул. Отец Паисий, Кастело - също имат хубави пици.

# 276
Момичета, моля препоръчайте ми детски очен специалист

# 277
Момичета, моля за помощ - къде в Кичука има химическо чистене?

# 278
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ - къде в Кичука има химическо чистене?

Като вървиш от парк Белите брези към църквата-на улицата в дясно преди да пресечеш за църквата. До Синия пазар, ако го знаеш.

# 279
  • Пловдив

Д-р Петкова-мисля,че не работи по касата.Приема в частния си кабинет до Турското посолство
Д-р Димитров-аз лично не съм очарована от него.Но много майки са доволни.Той работи с направления в Хипократ например

Колко е голямо детето?

# 280

Д-р Лесинска.Дъщеря ми е при нея,много съм доволна  Peace Работи и с касата.
Кабинетът й/по-точно къща/ е към Ресторант Стадиона в една уличка.

# 281
Верди, Златна круша на ул. Отец Паисий, Кастело - също имат хубави пици.
Добавям и Густо,пиците им са хубави Wink

# 282
  • Пловдив
Няколко пъти съм водила детето при доктор Теодосиева ( очен лекар) и съм доволна  Peace

# 283
  • Пловдив
Момичета,знаете ли дали някъде из лабораториите в Пловдив правят изследване за стафилококи или да взимат секрет от пъпка  Tired Много пъпки ми излизат по лицето и то само от двете страни на долната челюст  ooooh!
Четох за АНАСТА,обаче 90% от мненията са отрицателни и мисля те да са вече последен вариант  Thinking

# 284
  • пловдив
Здравейте  Hug Знам, че до Коледа има още доста време, но... още от сега да си кажа, че и тази година за пореден път ДБМ звено Пловдив, организира Коледен благотворителен базар, който ще се проведе в МОЛ Пловдив. Творенето за базара започна и в албумите на звеното ще можете да проверявате, с какво ще се опитаме да ви зарадваме и тази година  Laughing

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151072052246374.42955 … 261373&type=1
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150998930221374.41907 … 261373&type=3

Окончателните дати и часове на базара ще обявим след средата на декември  Peace

Общи условия

Активация на акаунт