Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 975
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
казаха ми че в хиполенд има 60% намаление
някой знае ли дали е верно и ако да-докога е

# 526
Моля, дайте ми предложения за ресторант/кръчма за коледно фирмено парти - изискванията са да има дансинг и диджей, както и да няма чалга (или поне да е в минимални количества). Весело село, Хитър Петър, Гладиатори и Кадифе ги отхвърлих вече по различни съображения.

# 527
  • о`майна лунна нощ е

Да вярно е. До Коледа е, но касае определени играчки. Не е на всичко. В сайта на Хипото има каталог и можеш да се ориентираш дали вашата играчка е сред промоционалните.

# 528
  • Пловдив

Ето каталога: http://www.promooferti.com/%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5% … 0%BE%D0%B5%D0%BC/

Моля, дайте ми предложения за ресторант/кръчма за коледно фирмено парти - изискванията са да има дансинг и диджей, както и да няма чалга (или поне да е в минимални количества). Весело село, Хитър Петър, Гладиатори и Кадифе ги отхвърлих вече по различни съображения.

Арбанаси.

# 529
Ако тепърва търсиш, имай предвид че 90% от ресторантите са резервирани за датите 20-30 декември по същия повод.
Та не е да избереш някой ресторант, а някъде да има свободна дата  Crazy

# 530
Така е, да, искахме на 15-ти, но и тогава е заето навсякъде. В Арбанаси няма ли предимно чалга? Моите спомени (от преди година и половина) са такива.

# 531
  • Пловдив
Да ти призная, не съм ходила скоро, нека се включи някой друг.
Но когато съм била не беше чалга, само хора.

# 532
В Арбанаси пускат главно чалга и хора. Близо до него има Рандеву 2. От доста време не съм ходила, но имам много добри впечатления. Пускат много разнообразна музика, а чалгата е между другото, със сигурност не е преобладаваща. Но щом ще се организира фирмено парти, диджеят  ще се съобрази с вашите желания  Peace

# 533
Знаете ли къде мога да намеря метални колани на ластик?

На руския пазар

# 534

И аз с въпрос: Къде мога да намеря подходяща чантичка за буркани за детска кухня

Моята чантичка си я купих от Стедата - имат щанд в Илиенци

Също хубави чантички има и в Лекси, от там можеш да си купиш и подходящи пластмасови кутии
(имам в предвид голямото Лекси до моста на Васил Априлов)

# 535
къде пекат хляб в Гагарин?

# 536
къде пекат хляб в Гагарин?

Никъде в Гагарин не се пече хляб, но ако искаш можеш да си поръчаш питка в павилиона за закуски срещу бензостанцията на Петрол на пазарчето.

# 537
аз исках да си купувам постоянно хляб от фурна....като онази в Прослав

# 538

Ресторант Глобус
Работно време: 08:00–01:00
Брой места: 200+60
Телефон: 032 686 474
Телефон: 032 686 484

Препоръчвам с две ръце!

# 539
Благодаря ви много, започвам да звъня Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 14:20 от Неродена мома

Общи условия

Активация на акаунт