Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 972
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
И на мен Глобус ми харесва,но нямам наблюдения за цени-бях сред гостите.Бяхме обаче в една тясна заличка,която за случаят беше идеална.

# 541
  • Пловдив
Момичета, вижте това, Коледна работилница с благотворителна цел  https://www.facebook.com/events/110499722450545/

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 21:07 от ivka ♥ 007

# 542
Част от паричките от немския базар на центъра също отиват за дом за деца в Пловдив ( не съм сигурна за кой конкретно)

# 543
Моля, дайте ми предложения за ресторант/кръчма за коледно фирмено парти - изискванията са да има дансинг и диджей, както и да няма чалга (или поне да е в минимални количества). Весело село, Хитър Петър, Гладиатори и Кадифе ги отхвърлих вече по различни съображения.

Ресторант "Гребеца" - покрива всички ти изисквания + добра кухня. Диджеят Здравко е уникален. Влиза под кожата на всеки  и може да вдигне на дансинга и най-заспалата компания. Чалга може да пусне, само по искане на празнуващите, но през това време той излиза навън. Ако пък и съпругата му се появи по някое време да запее на микрофона - няма да има смисъл от пиано-бар. Обикновено тогава може да се любувате на изгрева на слънцето.  Дано само да има свободни дати. Peace

# 544
Здравейте ! Simple Smile
Можете ли да ми препоръчате салон, където правят масажи за двама ( едновременно, в едно помещение ) ? Трябва ми за подарък:)

# 545
lady_gothic, тук има ли ги: http://www.sportsdirect.com/kids/kids-trainers
Ако да, мога да ти дам координати на едно момиче от Пловдив, което прави общи поръчки от тук.

Много ти благодаря  bouquet!Харесахме подобни кецове ,много хубави и розови!
Моля те дай ми координатите на това момиче и малко повече инфо за поръчката,ако ти е удобно може и на лични.
И мен ме интересува! Може ли и на мен на лични?

# 546
От къде мога да си купя хубава, качествена нокторезачка? По възможност някъде на центъра.

# 547
Момичета, някоя от вас да е купувала Бял амур за Никулден? И ако е така от къде?

# 548
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да е купувала Бял амур за Никулден? И ако е така от къде?

Рибно разнообразие има в Метро.Може да разгледаш онлайн брошурата им и да видиш дали има

# 549
От къде мога да си купя хубава, качествена нокторезачка? По възможност някъде на центъра.

Срещу Кукления театър има едно магазинче с продукти на Солинген, от там преди две години си купих нокторезачка.

# 550
Здравейте ! Simple Smile
Можете ли да ми препоръчате салон, където правят масажи за двама ( едновременно, в едно помещение ) ? Трябва ми за подарък:)

Точно сега има оферта в грабо за такъв масаж.

# 551
Здравейте ! Simple Smile

Точно сега има оферта в грабо за такъв масаж.

Даа, и аз го видях днес. Благодаря!:)

# 552
Вчера гледах в "Лекси" и на пазара на "Младежка".

# 553
Фина захар Захира- 1.89 в Карфур

И аз с въпрос: Къде мога да намеря подходяща чантичка за буркани за детска кухня
Аз миналата година си купих от Джъмбо.  Peace
Вчера бях там- нямаше Sad

Аз купих преди 2 месеца от магазина за домашни потреби до Тоусти на Джумаята (там, откъдето започва Антим I). Продаваха и бурканчета, които точно ставаха за чантичката. Всичко излизаше около 10 лв.

# 554
  • о`майна лунна нощ е
Някой има ли идея от къде мога да намеря трансформираща се химикалка-катапулт  Shocked Някаква детска джаджа е, рекламирана, но идея си нямам точно какво представлява и къде да го открия, нито каква е цената му.
Хелп!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт