Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 966
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Някой има ли идея от къде мога да намеря трансформираща се химикалка-катапулт  Shocked Някаква детска джаджа е, рекламирана, но идея си нямам точно какво представлява и къде да го открия, нито каква е цената му.
Хелп!  Praynig

Веси,  Shocked
Това да не е от писмото до Дядо Коледа.

# 556
  • Пловдив
Някой има ли идея от къде мога да намеря трансформираща се химикалка-катапулт  Shocked Някаква детска джаджа е, рекламирана, но идея си нямам точно какво представлява и къде да го открия, нито каква е цената му.
Хелп!  Praynig

Хиполенд. Химикалката катпулт е от серията Phineas&Pherb http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/59041/s/phineas … apult/category/2/

# 557
  • Пловдив
Ех,Веси,блазети ако се разминете с такъв подарък  Laughing Peace Казвам го щот моя хубавец е написал шпионска кола с камера/пак от тъпите реклами/,която обаче струва 149 лв Crazy Naughty

# 558
момичета трябва да купя коледни подаръци за едни клиенти в чужбина
давайте идеи
досега съм им купувала ръчно рисувани коледни чинии , картини и дърворезби
имам идея за някакви коледни свещи, но по-скъпарски или ръчно изработени играчки
но откъде да ги купя

# 559
давайте идеи
имам идея за някакви коледни свещи, но по-скъпарски или ръчно изработени играчки
но откъде да ги купя

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1070114362483&set=a. … mp;size=600%2C450от тази мацка купувам редовно!!!! Добри цени и много добро качество!

# 560
а магазин има ли къде мога да си харесам нещо
сещам се за един в подлеза на пощата

# 561
Пиши и във фейса...има магазин,но и склад-ателие където изработва нещата.Аз така правя....и се разбирам с нея,ходя в склада....но знам,че отвори и магазин...но къде е не знам newsm78 newsm78 newsm78

# 562
  • Пловдив
Някой да е виждал продукти за коса Линея Био и къде Rolling Eyes Ако е някъде из Тракия...още по-добре Grinning Peace

# 563
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя чувал брашно 25 кг - София Мел?

# 564
  • о`майна лунна нощ е
Пепи, от здраве да не се отървеш! Благодаря за Хипо-то. Ще се дотътря до там и дано да не са свършили. Все пак очертахме и резервния план, в случай, че това се окаже жестока простотия или е скъпо. 16/17 лева не са кой знае колко, но ние сме просветени, че дядо Коледа са мама и тати и съответно пари за глупости трудно ще дадат.

# 565
Момичета , спешен въпрос - Къде да намеря кукла Покахонтас + момчето от филма. Има ли изобщо някъде - Джъмбо, Хиполенд и т.н. или да хващам да поръчвам от Англия, че Дядо Коледа трябва да ги носи в чувала на 21-ви? Simple Smile

# 566
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя чувал брашно 25 кг - София Мел?
В Метро със сигурност съм виждала.

# 567
  • Бг
давайте идеи
но откъде да ги купя
Илиана, голямо разнообразие и интересни неща има в едно магазинче на ул. "Радецки", но точен номер не мога да ти кажа. В посока от данъчното като се движиш към Гладстон, от лявата страна в една къща се намира. Провери и там, има интересни рисувани стъкла и керамики.

# 568
  • До хладилника, който обичам
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря сега озахарени портокалови/лимонови корички? Не сухи и не в пликче, именно озахарени, в кутийка. В Лидл имаха някаква псевдопромоция, на която се изчерпаха още с появяването им почти, т.е. не ми е вариант. Някой да е виждал да се продават другаде и да е било скоро?

# 569
  • Пловдив
аз съм виждала като редовен асортимент в Лекси, мисля, че ще има и по-други големи вериги.
редактирам се - помислих, че питаш за резенчета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт