Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 805
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
По повод на НМ,имах по-големи очаквания но нещо останах разочарована от досегашните открити.Нямат почти нищо общо с чужбинските.

# 61
  • Пловдив
Таксуват ли по последни данни децата в автобусите? Утре ми се налага да изляза с малката и не зная какво да очаквам. Нали все няма карти за издаване  Crossing Arms
В бюрото за издаване на карти нямаха бланки за самите карти.Жената на гишето беше учтива и ми препоръча,ако искат да го таксуват,да поискам да видя заповед.В смисъл,че до Нова година нямат право да ги таксуват явно. Peace

# 62
Вместо да се записвам, да попитам - виждали ли сте да продават по хипермаркетите енчиладас?

# 63
Момичета, аз търся космонавт - 2-3 години, цял, може и ски екип цял (смисъл на ски фирма), малко по-хубав от бг космонавтите и турските, т.е китайски качествен (зара гледах няма, бенетон не знам имат ли?, обайби не съм видяла също, мадъркеър, майорал...ако сте минали през тях - имат ли) може и от интернет сайт ако знаете?  Laughing
От Зиг-Заг-а на В.Априлов съм купувала 3 тамън за баткото последните 3 години - 2та чисто нови, последния супер запазен - и 3те за под 5 лв/бр.
Сега е зимно зареждане и има доста избор ... за майките им също  Mr. Green
За таквоз чудо 100 лв не давам посмъртно, като мога да го взема за 5  Crazy

# 64
Гювечета би трябвало да има и в магазина за Троянска керамика на ул."Цар Асен'-срещу офиса на Близу до светофарите на Сточна гара  Peace

# 65
аз не разбрах в кой мол ще отварят НМ Embarassed

# 66
  • Пловдив

В Мол Пловдив.

# 67

В Мол Пловдив.

мерси Hug

# 68
  • Пловдив
  bouquet

# 69
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за р-т Бразилия след като се премести? Как са кухнята и обстановката?
Кухнята си е все така вкусна, обстановката доста по-стерилна и съвременна, чистичко и новичко.

# 70
  • Пловдив
Таксуват ли по последни данни децата в автобусите? Утре ми се налага да изляза с малката и не зная какво да очаквам. Нали все няма карти за издаване  Crossing Arms
В бюрото за издаване на карти нямаха бланки за самите карти.Жената на гишето беше учтива и ми препоръча,ако искат да го таксуват,да поискам да видя заповед.В смисъл,че до Нова година нямат право да ги таксуват явно. Peace
защо тогава ни накараха да извадим??? Разкарваха ни, че първо нямах, после не знам си какво. Абе, какво да ви кажа, поредната недомислица.  Close

За гювечетата- по-горе са писали момичетата, в Евроленд-а има много избор-имаше и продълговати. Grinning Онзи ден бях. Иначе има по всички еднолевки и домашни потреби. Peace

# 71

В Мол Пловдив.

Откриването ще е на 7 декември от 11.00 часа,така пише на самия магазин,който го правят в момента  Peace  Peace

# 72
  • Пловдив
Здравейте! Преди време се коментираше детски гинеколог, но неуспявам да открия координатите. Моля, който ги има да ми ги изпрати, може и на лични, много ще съм благодарна!

# 73
  • Пловдив
Здравейте! Преди време се коментираше детски гинеколог, но неуспявам да открия координатите. Моля, който ги има да ми ги изпрати, може и на лични, много ще съм благодарна!

Д-р Димитрова.Приема в частния си кабинет след 17 часа всеки делничен ден,който се пада срещу училище Яворов в уличките.30 лв е прегледа.Ако прави УЗИ или нещо друго,ще е повече предполагам.
Това е телефона й 0889330572

# 74

Общи условия

Активация на акаунт