Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 802
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Да питам някой ходил ли е скоро в "Мечо Пух" в Кичука?
Дали имат детски ботуши 39 номер... newsm78

обади се да питаш-телефон на Мечо Пух 0897614087
мацката е много любезна и ще те консултира.
отваря в 10.30 часа и тогава няма хора.след това има наплив

# 46
  • Пловдив
Elfita,   bouquet

# 47
  • Пловдив
Таксуват ли по последни данни децата в автобусите? Утре ми се налага да изляза с малката и не зная какво да очаквам. Нали все няма карти за издаване  Crossing Arms

В събота пътувах по линии  37 и 20 , не ми искаха транспортна карта за пътуване(малката ми е на 6,5)

# 48
момичета, сигурно е коментирано много пъти , но нямам никакво време. За утре вечер ми трябват 4 гювечета, от малките, може и без шарки, но с капак. Къде мога да купя най-бързо? Благодаря на отзовалите се!

# 49
домашни потреби (предполагам )
...4 гювечета, от малките, може и без шарки, но с капак. ...

# 50
  • Пловдив
В някои от хипермаркетите сигурно също ще има. Гледах някъде тези дни - Метро, Технополис, че там бяхме миналия уикенд

# 51
домашни потреби (предполагам )
...4 гювечета, от малките, може и без шарки, но с капак. ...

да, но нещо адрес, координати, насочване? Къде има такива магазини? Аз знам само веригите и някои специализирани за препарати и подобни, но за домашни потреби не се сещам.

пс. Ще проверя в Метро, благодаря tonitabrandtner

# 52
  • Пловдив
момичета, сигурно е коментирано много пъти , но нямам никакво време. За утре вечер ми трябват 4 гювечета, от малките, може и без шарки, но с капак. Къде мога да купя най-бързо? Благодаря на отзовалите се!

Метро имат

# 53
Ще следя темата с интерес

# 54
Здравейте,хора!Искам да попитам дали знаете някъда да се провежда курс по стенография ? Simple Smile

# 55
  • Пловдив
Някой да има впечатления от логопедичен център "Нелино" в Съдийския квартал? И като цяло да ми препоръчате добър логопед в района на ВСИ,военна болница,Мебелна къща.

не знам за логопед, но сигурно сме съседки  Flutter
това, което си изброила и аз го пиша като търся нещо  Grinning

# 56
  • Пловдив
И в магазини "Хита" има.В "Евроленд" на главната също съм виждала.

# 57
Някой има ли отзиви за р-т Бразилия след като се премести? Как са кухнята и обстановката?

# 58
Нямам какво да питам засега, нито какво да отговоря...затова само запис  Laughing

# 59
в магазина за 1лв на главната- големия китайски, където преди беше KFS има, по около 10-ина лв. май бяха.

Общи условия

Активация на акаунт