Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 896
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Провери ако имаш домашни потреби наблизо.Аз отпреди като работих в такъв магазин,продавахме.

# 106
  • Пловдив
Къде в района на Веонна болница,ВСИ,Тракия мога да намеря бидон с "чучурка" за налагане на кисело зеле?

Предполагам, че в Баумакс, има. Живея,около Военна болница и скоро някъде гледах, но сега не се сещам къде.
Проверих в Баумакс-имат,но без канелка /чучурка/за източване. И в кауфланд имаше на промоция миналата седмица,но пак без чучурка.А на мен ми трябва със.мМоля,дайте ми идея къде наоколода си взема такъв бидон-спешно ми е.

Провери до Авеню, там има 2 магазина за домашни потреби.

# 107
Момичета, откъде мога да си намеря стягащо бельо? Не много скъпо...  newsm78
И аз си търся  NaughtyДнес видях в офертите ,но някък си не им вярвам  Crossing ArmsКупих си чорапогащник с много стегната горна част ,все едно си с колан много добре прибира ,но за това бельо съм скептично настроена  ThinkingНякой ако има моля да сподели .Благодаря !
http://woops.bg/deal/3 ей това имах в предвид

# 108
  • Пловдив
Момичета, откъде мога да си намеря стягащо бельо? Не много скъпо...  newsm78
След като родих си взех едно такова стягащо - като бикини, но високо до под бюста, не знам дали точно това ти трябва? newsm78 Взех го от Гранд-а, от магазин за бельо. Peace

# 109
След като родих си взех едно такова стягащо - като бикини, но високо до под бюста, не знам дали точно това ти трябва? newsm78 Взех го от Гранд-а, от магазин за бельо. Peace
Благодаря ти !Аз го знам това ,но струва май 18 лв.ако не се лъжа  newsm78Гледахме го когато дъщеря ми роди ,но беше топло и се отказахме .

# 110
  • Пловдив

Хубави цени и разнообразие има в магазина за бельо до Понеделник пазара.Нагоре по стълбичките,в къщата,който е.Пада се към булеварда
И наистина прибира

# 111
Търся по-плътни долнища за момиче, но нещо по-интересно- по скоро като панталончета или клин.
Срещали ли сте някъде, че стандартните модели й стоят като торба.  Вече ми се струва хладно за съвсем тънки клинчета, а с дънки не е удобно да стои по цял ден.

# 112
Здравейте
имате ли предсатава къде мога да намеря декоративна оградка,с цел да се сложи около или пред печка/тип камина- с цел безопасност,доколкото е възможно Rolling Eyesв Бриколаж,Рила няма

Фирмите за ковано желязо ги правят и обикновено държат на склад.

В търговиите на Брезовско шосе има в складовете, където продават камини

# 113
  • Пловдив
Търся по-плътни долнища за момиче, но нещо по-интересно- по скоро като панталончета или клин.
Срещали ли сте някъде, че стандартните модели й стоят като торба.  Вече ми се струва хладно за съвсем тънки клинчета, а с дънки не е удобно да стои по цял ден.
Шайнче, за Тити купих няколко долнища от Джъмбо. С ластик на глезена, подплатени с пухкавко. Струват 9.90 не са мръднали а ги пера след всяко носене.
Не съм обърнала дали имат момичешки такива. Другото е че му взех от тези, които са за 24 месеца, и му стават. Така и не открих долна дреха за дете на 3, скачат направо на 4 години.

# 114
  • Пловдив
Шайн, ватирани клинове, различни цветове имаше в магазина до църквата Св. Троица в Кичука(до Събота пазара). Бяха по 8-9 лв. Но не са 100% памук, а имаха и нещо изкуствено.
Не съм ходила, но съм сигурна, че ще има и в магазина зад ДГ Мая.
В Джъмбо бях миналата седмица-нищо нямаше за девойки. И наистина нямаха размери за 3 годишни, даже и за 4 годишни нямаше.
Аз купих от китайския магазин във Форума в Тракия плюшен анцунг-долнище, горнище и памучна блузка за 12 лв. На мен лично ми харесват, изчистени са, долнището седи много хубаво-не е широко и шалваресто. И сега така я пращам на градината.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 14:53 от ninand

# 115
Много ви благодаря  bouquet! Да се ориентирам къде да обикалям тези дни Simple Smile.

# 116
Много ви благодаря  bouquet! Да се ориентирам къде да обикалям тези дни Simple Smile.

Леко ватирани клинчета, имитиращи дънки, в различни цветове имаше миналата седмица в Барбарони в Мол Галерия. Нормални цени.
Ватирани клинове - черно, сиво, цвят диня - в детски магазин на Пешеходния мост. Чудни цени - 9лв. Много хубаво качество. Там има и ватирани тесни панталончета/сив и черен/ - пак много хубаво качество. По 12лв. май ги купих. Турски са.
В Тракия в детския магазин в Кауфланд също има, но от най-дебелата вата.

# 117
Момичета,
търся бяло изчистено поло, за дете (140 см) , а и за себе си също. Виждали ли сте някъде подобно нещо?

# 118
Здравейте, днес приятелка спомена за някакъв склад около бирената в който се продавали дамски дрехи, назад в темата /годините/ имаше коментари за склад зад бирената, дали е същия ако е така какво се продава и знаете ли точния адрес?  Praynig

# 119
Срещали ли сте някъде, че стандартните модели й стоят като торба.  Вече ми се струва хладно за съвсем тънки клинчета, а с дънки не е удобно да стои по цял ден.
Също можеш да провериш и в Уайкики в Мол Галерия. Там имаше подплатени дънки, така че може да за заредили и такива клинове.

Общи условия

Активация на акаунт