Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 893
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Търся по-плътни долнища за момиче, но нещо по-интересно- по скоро като панталончета или клин.
Срещали ли сте някъде, че стандартните модели й стоят като торба.  Вече ми се струва хладно за съвсем тънки клинчета, а с дънки не е удобно да стои по цял ден.

Аз взех ватиран клин на русенската фирма "Стела" - имат магазин точно преди Пешеходния мост. Отвътре е нещо като полар, много мек и топли.

# 121
  • о`майна лунна нощ е
Търся по-плътни долнища за момиче, но нещо по-интересно- по скоро като панталончета или клин.
Срещали ли сте някъде, че стандартните модели й стоят като торба.  Вече ми се струва хладно за съвсем тънки клинчета, а с дънки не е удобно да стои по цял ден.

Аз взех ватиран клин на русенската фирма "Стела" - имат магазин точно преди Пешеходния мост. Отвътре е нещо като полар, много мек и топли.

От Стелата пазарувам почти всеки сезон. Определено  са им сполучливи нещата. Свиват се много малко, сега вече все по-слабо променят цвета си /преди години блузките им - летните, много бързо избеляваха, но от миналата година не съм забелязала това да става вече/, имат симпатични модели.

# 122
Момичета,
търся бяло изчистено поло, за дете (140 см) , а и за себе си също. Виждали ли сте някъде подобно нещо?

Дамски има в Спортина в Мол Пловдив, в Овиесе са по 15.99лв. - 100% памук, тънички са обаче.

# 123
Магазин за дамаски, който да работи и в неделя?

# 124
  • Пловдив
Здравейте, днес приятелка спомена за някакъв склад около бирената в който се продавали дамски дрехи, назад в темата /годините/ имаше коментари за склад зад бирената, дали е същия ако е така какво се продава и знаете ли точния адрес?  Praynig

единствено знам склад за чорапи, бельо и подобни до бирената фабрика.
друго не съм видяла, особено склад за дамски дрехи - дали има такъв? по-скоро питай коя фирма и сигурно е фирмен магазин.

# 125
  • Пловдив
Здравейте, днес приятелка спомена за някакъв склад около бирената в който се продавали дамски дрехи, назад в темата /годините/ имаше коментари за склад зад бирената, дали е същия ако е така какво се продава и знаете ли точния адрес?  Praynig
Има го, но преобладават мъжките дрехи. Не кой знае какво, всъщност, зависи кой какво си търси. Завиваш покрай хотел Норис, Подминаваш Детски център Калина, и след това има вход към двор-има си и човек като охрана-питай го, ще ти покаже вратата. Peace

# 126
  • Пловдив
а да и аз се сетих, но това са льо ко спортив? спортни...

# 127
# 128
  • Пловдив
Записвам се с един въпрос - от къде да купя тиранти за 4 годишният ми син?

# 129
Днес видях във Вис Виталис, ама не погледнах цената  Blush

# 130
  • Пловдив

Аз купих на 3-годишният ми син от Мол Пловдив, на първия етаж, срещу Пикадили, на ъгъла от магазина за портмонета.

# 131
  • Пловдив
Извинете,  Embarassed ама запис
  Mr. Green

# 132
Скъпи Мами от Пловдив, спешно се интересувам къде в Пловдив, РЕСТОРАНТ И ХОТЕЛ, е добре да се посрещне Новата 2013 година. Групата ни е от 4 човека - семейство, но вече с големи деца - 22 и 25 год.На този ден по СТАРА семейна традиция сме ЗАЕДНО. Иначе малко сме се разпиляли по Европа. Предпочитаме града за Нова година, тъй като всички масово се изнасят по курортните места и там е ПЪЛНА лудница. Регистрирах се да следя темата КЪДЕ  НОВА ГОДИНА, но ние твърдо сме решили Пловдив и затова се обръщам към Вас. Благодаря предварително за интересната информация!!!!!!!!!

# 133
  • Пловдив
За Нова година - може би Веселото село на второто колело на Панаира, евентуално ресторантите по хотелите. Не съм наясно с тракийските заведения - там може да има неща с програма

# 134
Скъпи Мами от Пловдив, спешно се интересувам къде в Пловдив, РЕСТОРАНТ И ХОТЕЛ, е добре да се посрещне Новата 2013 година. Групата ни е от 4 човека - семейство, но вече с големи деца - 22 и 25 год.На този ден по СТАРА семейна традиция сме ЗАЕДНО. Иначе малко сме се разпиляли по Европа. Предпочитаме града за Нова година, тъй като всички масово се изнасят по курортните места и там е ПЪЛНА лудница. Регистрирах се да следя темата КЪДЕ  НОВА ГОДИНА, но ние твърдо сме решили Пловдив и затова се обръщам към Вас. Благодаря предварително за интересната информация!!!!!!!!!
Не е нужно да празнувате на едно и също място, хотел и ресторант. Можете да си вземете хотел, а градът предлага чудесни места за Новогодишната вечер. Не е зле да поясниш дали искаш шумно и атрактивно място с програма или нещо тихо и спокойно, както аз си представям семейната вечер.
 Веселото село е добро място, особено когато си за първи път там, атракция е, но е толкова шумно, дори и в обикновени вечери - претъпкано, че дума едва ли може да се размени на спокойствие.
За мен добрите места са Хемингуей и Мемори Peace

Общи условия

Активация на акаунт