Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 917
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Да, Мемори го забравих - хубаво е и там. За Империал не съм сигурна какви точно са отзивите, защото чувам и доволни, и недоволни. В Бубамара някой ходил ли е вечер, че аз там съм била само на обед?

# 136
Благодаря за бързите отговори! Хемингуей разглеждах на сайта - много ми допадна. Имат хубава енотека. Подходящо за продължителен обяд и разговори. Веселото село - беше атрактивно преди 2-3 години(ходила съм там на РД).  Винаги до сега сме ходили на механи, но пържоли тип Флинстоун(каменната ера), напитки от времето на траките (с лек кисел привкус) и т.н. вече ни поумръзнаха. Търсим нещо по-стилно (ресторант) и все пак да има купон - НОВА ГОДИНА Е. Ще останем в града 3-4 нощувки, така че ще имаме време и за разговори. Разгледах различни предложения - Санкт Петербург, Империал. Опитвам се да се свържа с Марица, но неуспешно. Приемам предложения за всички хубави заведения в Пловдив - за обяд и за вечеря. Миналата година посетихме: ФАДО, Драматичен театър, Густо, Мястото при Бат Жоре. На НГ бяхме в ЧАРДАКА - абсолютен ПРОВАЛ. Това е причината да се консултирам тази година с вас ДАМИ. Благодаря Ви!!!!!!!!!!

# 137
  • Пловдив
Копчето? Била съм там преди няколко години - обикновено приятелско събиране на обед. В Стария град май слушах за някакъв комплекс преди време, ама пусто - мина и замина

# 138
 fiordld , добрите ресторанти в града, в момента, са Хемингуей, Мемори, Salt&Pepper, който пое Ники Боруков от Фадо( Фадо ако не се лъжа, вече не съществува), Филипополис. Има и още няколко, които горе-долу стават. Ако искаш добра храна, класни питиета и стил- това са местата.

# 139
Р-нт Никол - скоро бях там , не е нещо супер луксозно , но пък кухнята им е страхотна , а и хотел има над ресторанта  Peace

# 140
На мен пък ми харесва Мегдана, щото има програма, музика, хорца...
Такива Хеминуеи ги харесвам за служебни вечери Simple Smile

Въпросче: Къде продават клинове?  Rolling Eyes (за майки  Mr. Green)

# 141
  • Пловдив
Погледни Джия Бийч. Собствениците са ни познати и винаги добре сме  си изкарвали по всякакви поводи, но те се стараят много по-принцип. Има и хотелска част. Предполагам ще стане купон, а и ресторантът е хубав, храната също.  Peace

# 142
Къде в града са най-евтините памперси за възрастни второ качество ?
Последният път купих от борсата до Бриколаж за 37ст. / бр.
Дали има някъде и по-евтини ?

# 143
Скъпи Мами от Пловдив, спешно се интересувам къде в Пловдив, РЕСТОРАНТ И ХОТЕЛ, е добре да се посрещне Новата 2013 година. Групата ни е от 4 човека - семейство, но вече с големи деца - 22 и 25 год.На този ден по СТАРА семейна традиция сме ЗАЕДНО. Иначе малко сме се разпиляли по Европа. Предпочитаме града за Нова година, тъй като всички масово се изнасят по курортните места и там е ПЪЛНА лудница. Регистрирах се да следя темата КЪДЕ  НОВА ГОДИНА, но ние твърдо сме решили Пловдив и затова се обръщам към Вас. Благодаря предварително за интересната информация!!!!!!!!!

Погледнете тук http://www.hebros-hotel.com/index.php

# 144
Ооо, точно Хеброс не бих препоръчала. Познавам отблизо работата, доста завишени за предлаганото качество цени. Хотелът е приличен, но доста скъп.

# 145
Относно ресторантите и хотелите в Пловдив, освен вече посочените, бих препоръчала хотел Одеон и ресторантът към него.
В Стария град има интересни места, като например http://www.bellevilleplovdiv.com/index.php/homepage-3
класиката р-т Алафрангите http://www.alafrangite.eu/
както и този хотел: http://www.borispalace.com/offers.htm

# 146
Погледни Джия Бийч. Собствениците са ни познати и винаги добре сме  си изкарвали по всякакви поводи, но те се стараят много по-принцип. Има и хотелска част. Предполагам ще стане купон, а и ресторантът е хубав, храната също.  Peace
И аз бих дала глас за него  PeaceВсичко е на ниво !

# 147
  • в колонките
      На кой канал и в колко часът ще дават тотото тази вечер ?  newsm78

# 148

БНТ, 21:00ч. Peace

# 149
  • в колонките

БНТ, 21:00ч. Peace

love001        newsm51

Общи условия