Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Абе как можете да му вярвате още на това тото  Crazy
Скрит текст:
Откак всичко е компютаризирано - 6цата като искат да не я дават, няма да я дадат - тегли се комбинацията, която не е пусната. Само с едно натискане се проверява коя е тя  Laughing
Серизоно ли мислите, че повече от 3ка или 4ка може "случайно" да се падне  Sunglasses
Затова повечето джакпоти си остават непотърсени...
Навсякъде в чужбина хората се снимат с печеливши билети от лотарии и т.н. .. само тука "не си ги търсят" Айде бе  Crazy

Синът ми ме измрънка преди 5-6 тиража да пуснел тото (след като му обясних какво е това - то му мина мерака и за 1 път де). И като гледах как пенсионери един през друг пускат фишове за 20-30 лв  ooooh! е после не им стигали пенсиите.

# 151
Естествено, те си имат нарочен победител... някой от техните хора. Wink

Иначе ако теглят топките не по този начин, съм по-склонна да вярвам.

# 152
  • Пловдив
Момичета, щерката иска ръчен часовник(десетгодишна е). Моля ориентирайте ме къде да потърся, искам да е качествен.

# 153
Момичета, щерката иска ръчен часовник(десетгодишна е). Моля ориентирайте ме къде да потърся, искам да е качествен.

Ориентирай се по цената. Часовници под 20 лева просто не са качествени. Но за дете на нейната възраст, не зная дали си заслужава да се дават повече парички. Q&Q са хубава марка и с малко повече късмет може да излязат сполучлива покупка. Подлеза на централна гара.

# 154
Здравейте!
Търся ватирани дънки на малката.
Може ли да ми препоръчате магазин в Кичука по възможност?!

# 155
  • в колонките
Абе как можете да му вярвате още на това тото  Crazy
Скрит текст:
Откак всичко е компютаризирано - 6цата като искат да не я дават, няма да я дадат - тегли се комбинацията, която не е пусната. Само с едно натискане се проверява коя е тя  Laughing
Серизоно ли мислите, че повече от 3ка или 4ка може "случайно" да се падне  Sunglasses
Затова повечето джакпоти си остават непотърсени...
Навсякъде в чужбина хората се снимат с печеливши билети от лотарии и т.н. .. само тука "не си ги търсят" Айде бе  Crazy

Синът ми ме измрънка преди 5-6 тиража да пуснел тото (след като му обясних какво е това - то му мина мерака и за 1 път де). И като гледах как пенсионери един през друг пускат фишове за 20-30 лв  ooooh! е после не им стигали пенсиите.

Sorry, не съм искала мнение, само попитах, че ме помолиха за тази услуга. Нито живея в България,нито играя хазарт, но си обичам и уважавам сънародниците,   bouquet

# 156
Търся хубав стенен часовник,имате ли идеи къде да гледам.Аз си мисля за Стил Декор,който е към Метро,но не знам дават ли на дребно и изобщо имат ли такива неща?

# 157
Момичета, знаете ли някъде да се продават форми за печене на сладки "Орехчета"?

# 158
  • Пловдив

Продавалника
Мисля,че не се продава такава форма по магазините отдавна

# 159
....в Лекси гледах

# 160
  • Пловдив
Здравейте!
Търся ватирани дънки на малката.
Може ли да ми препоръчате магазин в Кичука по възможност?!

Аз не можах да намеря дънки за дъщеря ми(но тя е и по голяма) и за това купих джинси от детския магазин зад църквата Св. Троица до събота пазара за 17 лв. След това видях същите за 15 лв магазина зад ДГ Мая.

# 161
Ватирани дънки купувах скоро от waikiki,не намерих в кичука никъде.

# 162
  • Пловдив
В Waikiki бях вчера и нямаше ватирани дънки. Може би са свършили. Имаше само един лилав ватиран панталон, които според мен беше ужасен  Crazy
Имаше ватирани анцунгови  долнища по 10,90. За ДГ и ясла са страхотни.  Peace

# 163
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва коминочистач. Може ли да ми препоръчате някой ако сте ползвали?

# 164
откъде да купя компплект шал, шапка и ръкавици за 5 годишно
претърсих целия форум в тракия, вис виталис, спорт депо, спридер
в последните нямаше изобщо
а по другите магазини има или бебешки и ли за по-големи деца, явно са само два размера и ние сме по средата
не стига че китайски комплекти и то над 20лв
трябва ми шапката да е с козирка, за другите неща нямам претенции

Общи условия

Активация на акаунт