Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 835
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
миналата година взехме от Младежка комплект, точно с козирка (другаде не открих Rolling Eyes). Беше някъде към 20 лева, но ръкавиците се оказаха много големи hahaha (на мен ми ставаха)

# 166
откъде да купя компплект шал, шапка и ръкавици за 5 годишно
претърсих целия форум в тракия, вис виталис, спорт депо, спридер
в последните нямаше изобщо
а по другите магазини има или бебешки и ли за по-големи деца, явно са само два размера и ние сме по средата
не стига че китайски комплекти и то над 20лв
трябва ми шапката да е с козирка, за другите неща нямам претенции
Може да видиш в Евроленд на главната Peace Сещам се и за един магазин за прежди Мр.Гоблен до понеделник пазара-може да се даде там поръчка. Но само плетените шапки бяха към 10 лв. Peace

# 167
Здравейте, някой може ли да препоръча добър козметик за оформяне на вежди?

# 168
  • Пловдив

А защо държиш на козирката?Стана ми интересно

В Джъмбо имаше момичешки с козирка,но като не гледам момчешкото

# 169
искам да е с козирка, защото стои по-добре
другите стоят бебешка, нахлупени на главата
в краен случай и друга бех взела, стига да е точен размера

# 170
Търся хубав стенен часовник,имате ли идеи къде да гледам.Аз си мисля за Стил Декор,който е към Метро,но не знам дават ли на дребно и изобщо имат ли такива неща?
Стил Декор в момента го подреждат, правиха ремонт и не всичко им е извадено все още. Часовник видях само един- според мен страхотен, но не знам в какъв стил търсите. Този беше голям, бял- стил шаби-шик. Ние имаме подобен, но по-малък, кафеникав- Парижки.Simple Smile
П.С. намерих часовникът:
Скрит текст:

# 171
В Waikiki бях вчера и нямаше ватирани дънки. Може би са свършили. Имаше само един лилав ватиран панталон, които според мен беше ужасен  Crazy
Имаше ватирани анцунгови  долнища по 10,90. За ДГ и ясла са страхотни.  Peace

Може,бяха намалени на 30лв а не са лоши никак.

# 172
Аз съм много доволна от една козметичка в Тракия (до Форума), направо ми "изписва" веждите    newsm03 , ако не ти е далече и се интересуваш мога да ти обясня къде точно се намира салона и да ти дам телефона й.

# 173
Mrs S благодаря много   bouquet

iliana mama много хубава зимна шапка с козирка за момче съм купувала от пешеходния мост,но миналата година.

# 174
Аз съм много доволна от една козметичка в Тракия (до Форума), направо ми "изписва" веждите    newsm03 , ако не ти е далече и се интересуваш мога да ти обясня къде точно се намира салона и да ти дам телефона й.
Искам да Hug  Heart EyesНо искам добре оформени вежди, а не като кончета тънки Wink

# 175
Ето витражен стенен часовник в продавалника, има и други от същия продавач  Peace

Търся хубав стенен часовник,имате ли идеи къде да гледам.

# 176
  • Пловдив
Момичета, щерката иска ръчен часовник(десетгодишна е). Моля ориентирайте ме къде да потърся, искам да е качествен.
Ако искаш наистина качествен часовник-в Мол Галерия,на 1 етаж има щанд на SWATCH.Заредили са цялата детска колекция на Flik Flak. Уникално красиви и наистина качествени часовници. С бронирано стъкло,което не се чупи и не се драска,водоустойчиви,могат да се перат дори и в пералня,но до 40 градуса,изобщо страхотни са.
Цени от 80 до 130 лв

# 177
 vox,  Hug !
Кажи ми, харесва ли ти този който ти предложих аз, за да те насоча и към друго място, където предлагат в  този стил.Simple Smile

# 178
  • Пловдив
откъде да купя компплект шал, шапка и ръкавици за 5 годишно
претърсих целия форум в тракия, вис виталис, спорт депо, спридер
в последните нямаше изобщо
а по другите магазини има или бебешки и ли за по-големи деца, явно са само два размера и ние сме по средата
не стига че китайски комплекти и то над 20лв

Миналата седмица и аз търсих комплект шапка, шал и ръкавици за 5-годишно момиче. Накрая купих от 1 детски магазин в Гранда на първия етаж. На ъгъл се намира, точно до ескалатора за качване. Цената беше 24лв, но много ми хареса. Шапката не е с козирка, но е много хубава.

# 179
Момичета, някой да е виждал кукла Smoby Roxanne 63 см с кестенява коса? Тази или тази -

http://cdn.dealclick.co.uk/ukimgs/image/340843.jpg

http://www.smoby.com/fileadmin/templates/smoby/produits/poupees/Z/200028_Z.jpg

Общи условия

Активация на акаунт