Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Търся детски играчки храни за "рязане" от дърво или пластмаса - плодове, зеленчуци, пица, торта, сандвичи, сладолед....
http://www.dooyoo.co.uk/fancy-dress/elc-cut-play-cake/
http://www.elctoys.com.au/p-21892-wooden-cut-play-food.aspx

Моля за помощ,  ако сте виждали някъде по магазините или в сайт. Praynig

Торта и пица за рязане скоро гледах в магазина срещу Пикадили, точно до ескалаторите в мола. Мисля, че се казваше Крео. Освен стъклените неща, в дъното са направили един рафт с дървени играчки.

# 241
25 процента е ок, но горе-долу, хиполенд знам на какви цени взима стоката и мисля, че могат и 30 и 40 на някои стоки да пуснат. Но за лего, предполагам е ОК, имам един човек, който прави от 15 до 35 процента на легото и затова се чудя..може и да мина след малко, това до галерия мола ми е близо

Лего от няколко години насам купуваме от mytoys.de - като напускат намаленията, поръчваме с приятелки по няколко бройки. По-добри цени от техните/по време на намаленията/ не съм срещала.
В ебау са по-добри по намаленията..
А и доставката от тойса не ме кефи Simple Smile Нещо не можа да ме спечели тоз магазин  Mr. Green

# 242
Е, доставката всеки път е 5.95евро  Mr. Green
Нови клиенти бол...

# 243
Момичета,работи ли утре колетното в пощата в Кичука?Ако да,от 8.00 часа ли?

# 244
  • Пловдив
в хиполенд мога ли да върна продукт, без да съм го отворила, без да е рекламация или дефект? просто съм сбъркала примерно в суматохата  Rolling Eyes

# 245
Помня, че е коментирано в предишни теми, но сега СПЕШНО ми трябват координати и мнение за добър водопроводчик, който би се заел с проблема още утре.

# 246
  • Пловдив
А къде се намира магазина на Комсед в Пловдив?

# 247
  • Пловдив
Аз минавам само да кажа, че от понеделник в Комсед ще е седмица на Лего Peace Всички модели на -30%, независимо дали във физическите или онлайн магазин Peace

# 248
Аз минавам само да кажа, че от понеделник в Комсед ще е седмица на Лего Peace Всички модели на -30%, независимо дали във физическите или онлайн магазин Peace
Тц, не всички Simple Smile Цитирам от сайта им:

Седмица на Lego в детски магазини Комсед от 26 Ноември до 3 Декември, 2012г.
Повече от 100 модела Lego конструктори с 30% отстъпка и много други със специални цени!
Заповядайте в магазините на Комсед или поръчайте онлайн!                                         
Продуктите с промоционални цени ще бъдат обявени в магазините и интернет сайта на 26 Ноември, 2012!

# 249
  • Пловдив
ееее, не е честно Sad
Пак ще си остана без харесаното... така де - детето Mr. Green hahaha

# 250
ееее, не е честно Sad
Пак ще си остана без харесаното... така де - детето Mr. Green hahaha

Е, винаги има уловка при такива "супер" оферти.
Ама пак де - може да имате късмет Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 251
в хиполенд мога ли да върна продукт, без да съм го отворила, без да е рекламация или дефект? просто съм сбъркала примерно в суматохата  Rolling Eyes

Може с касова бележка. Миналата година съм го правила.

# 252
  • Пловдив
в хиполенд мога ли да върна продукт, без да съм го отворила, без да е рекламация или дефект? просто съм сбъркала примерно в суматохата  Rolling Eyes
Ако си го купила днес не може, защото е с 25% намаление. Утре ще е на старата му цена. Но пък нищо не ти пречи да опиташ Wink.

# 253
в хиполенд мога ли да върна продукт, без да съм го отворила, без да е рекламация или дефект? просто съм сбъркала примерно в суматохата  Rolling Eyes
Ако си го купила днес не може, защото си го купила е с 25% намаление. Утре ще е на старата му цена. Но пък нищо не ти пречи да опиташ Wink.
Е тя нали ще има касова бележка?
Ще й върнат парите по нея.

Ама прочети им в сайта условията на тоз ден "специален". Имаше ги лепнати на входа, ама само диагонално ги минах.. Може изрично да пише, че не може да се връщат неща  Rolling Eyes

Иначе мисля до 7 дни можеш да го върнеш с ненарушена цялост на опаковката  newsm78

# 254
  • Пловдив
Момичета,работи ли утре колетното в пощата в Кичука?Ако да,от 8.00 часа ли?

от 7 часа започват

Общи условия

Активация на акаунт