Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 074
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета,знаете ли дали някъде из лабораториите в Пловдив правят изследване за стафилококи или да взимат секрет от пъпка  Tired Много пъпки ми излизат по лицето и то само от двете страни на долната челюст  ooooh!
Четох за АНАСТА,обаче 90% от мненията са отрицателни и мисля те да са вече последен вариант  Thinking

Водят го микробиология на гноен секрет и го правят във всяка лаборатория.Искай и антибиограма.
Препоръчвам Хронолаб

# 286
  • Пловдив
Мерси за полезното инфо, ♥Elfita♥  Hug

# 287
+1 за др Петкова -детски офталмолог:peace:

# 288
Момичета, благодаря за помощта. Детето навърши една годинка, но има проблем с  едното  оченце.

# 289
  • Пловдив
Момичета, благодаря за помощта. Детето навърши една годинка, но има проблем с  едното  оченце.

На тази възраст нормален преглед е трудно да се осъществи.Но все пак трябва да опитате,може пък да седне на апаратите и до стои.За страбизъм ли става дума?Ако искаш на лични

В Луксор имат апарат,който изследва очите на децата от разстояние.Мисля,че е единствения такъв в Пловдив.

# 290
  • Пловдив
Някой може ли да даде повече информация за уъркшопа по икебана в Галерия. Вчера споменах на дъщеря ми за това и цял ден не ми дава мира, а не знам дали си заслужава да ходим. Thinking

# 291
Elfita,двете оченца гледат в различни посоки. Затова ми се иска навреме да се вземат мерки.

# 292
  • Пловдив
Момичета, знаете ли да има такова нещо, като наемане на чаши Simple Smile Трябват ми около 35бр чаши за грог за едно събиране, а не искам да наемам кетъринг, та мога ли от някъде да взема чаши?

# 293
Момичета, благодаря за помощта. Детето навърши една годинка, но има проблем с  едното  оченце.

На тази възраст нормален преглед е трудно да се осъществи.Но все пак трябва да опитате,може пък да седне на апаратите и до стои.За страбизъм ли става дума?Ако искаш на лични

В Луксор имат апарат,който изследва очите на децата от разстояние.Мисля,че е единствения такъв в Пловдив.
В Луксор водих сина ми на профилактичен преглед преди 1 клас. Лекарката беше много внимателна (Стоянова).. и даже прегледа и беба (въпреки, че нямах направление за нея). По ЗК, нищо не сме плащали. Но се чака поне 2-3 седмици за час.
Ако решиш там да ходите, първо вземи час, а после направлението, защото може да се наложи много да чакате и да не изгори направлението  Rolling Eyes

# 294
  • Пловдив
Момичета,

знаете ли някой да пуска общи поръчки за Пловдив от Mytoys.de?
Ще съм ви много благодарна.

# 295
duhi_puhi,много благодаря. Още утре ще се обадя за час.   bouquet

# 296
Момичета, имате ли впечатления от спортен център "Ева Спорт" (в Капана)?

# 297
  • Пловдив
Момичета,

знаете ли някой да пуска общи поръчки за Пловдив от Mytoys.de?
Ще съм ви много благодарна.

И аз искам да се включа в обща поръчка.
На мен ми дадоха кодове с които доставката е 6 Евро, за нови регистрирани(аз се регистрирах), но като не съм правил поръчка до сега и се страхувам да не объркам нещо. За това предпочитам обща, но ако никой не се включи ще се наложи да се справям сама. moonflower, ще ти пиша на лични ако се стигне да пускам аз ако искаш. 

# 298
Момичета, налага ми се подновяване на здравна книжка (която се изисква за работа), но има изискване да се направи манту за туберколоза (?). Въпросът ми е къде трябва да отида? Дали се прави в сградата на ХЕИ на Пещерско или си има друго място за това?

# 299
Момичета, налага ми се подновяване на здравна книжка (която се изисква за работа), но има изискване да се направи манту за туберколоза (?). Въпросът ми е къде трябва да отида? Дали се прави в сградата на ХЕИ на Пещерско или си има друго място за това?
При личния лекар.

Общи условия

Активация на акаунт