Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Някой виждал ли е рокличка за коледа ?Става въпрос за 6 месечна бебка .Благодаря!

Джъмбо

# 481
Къде сте мяркали прилични изкуствени елхички?
Миналата година се чудих, чудих и накрая си взех естествена, тази година се надявам да намеря изкуствена.

Тази година ще си купуваме изкуствена елха. Кажете къде да търся - метро ли....Най-добро съотношение качество-цена.
Дано не отговарям късно, но страхотни жилкови елхи - изкуствени има на Брезовско шосе, точно след Илиянци се пада, след светофара. Миналата година си взехме за в къщи 1.50 м за около 60 лв Елхите са български, правят го в Раковски, точно като истинска изглежда! Има зелена, имат и със заскрежени връхчета.
В Метро продават от същите на двойна цена.

# 482
Здравейте, търсих инфо за класически масаж в Пловдив и попаднах на сайта на масажист Димитър Христев. Някой дали има повече инфо и да ми каже дали е добър и т.н. Ще съм ви благодарна ако знаете да споделите  Wink

# 483
Момичета, интересува ме в новия Кафур на ул.Кап. Райчо дали има
дрехи? Разбрах, че бил малък и нямало всичко, което има в другия
магазин.

# 484
  • Майничка
Няма дрехи.

# 485
Аз преди две години купих от българските елхи със заскрежени връхчета, обаче как падат бодличките, нямате си и идея. Преди да си купите, подръпнете я оттук-оттам...  Laughing та да видите да не са същите.

# 486
  • Пловдив
Виждали ли сте музикална кутия с балерина някъде по магазините? Не детска ,а за  голяма  девойка търся.Проверих в Джъмбо,Соло и по Брезовска.....
Моля ,някой ако е  срещал скоро (не искам да поръчвам  по нета) да пише -къде.

# 487
Мисля,че този вид музикални кутии ги няма от години,но не съм 100% сигурна.Скоро и при мен търсеха.

# 488
  • Майничка
Виж в магазините на Соан - зад НОИ и на "Васил Левски", срещу бившата Нева. Върти ми се, че имаше някакви и в балетния магазин на Гранда, но сигурно са били детски.
Иначе съм виждала в някой магазин за подаръци голяма, кафява (полирана), с две чекмеджета, беше си солидна сума - над 30лв., но хващаше око, само дето не мога да се сетя къде. Embarassed

# 489
  • Пловдив
Благодаря, за Гранда не се бях сетила...Ще проверя  -цена около 30  лева  ме устройва  Simple Smile

# 490
  • Пловдив
Аз преди две години купих от българските елхи със заскрежени връхчета, обаче как падат бодличките, нямате си и идея. Преди да си купите, подръпнете я оттук-оттам...  Laughing та да видите да не са същите.

Ми то май други бг елхи няма, освен тези в раковски!
и аз днес гледах в метро, 2.1 метра, заскрежени връхчета, намалена на 179 лв, не си я купих и добре че!
Ще ги видя на брезовско щом са по-евтини!
  bouquet

# 491
  • Пловдив
Днес купихме елха от Карфур - 1.80 м на промоция от 52 лв. на около 35 лв. Не се различава много от подобна в Метро за 120 лв. Не съм й дърпала игличките, но за тази цена - догодина ще си купим нова Wink .

# 492
За елхите - днеска бяхме на Руския пазар. Майка ми взе 1м. за 9 лв и 1,50м. за 22 лв. С големите иглички и "напръскан" сняг. Има и чисто зелени.
Най-голямата 2м. беше 50 лв.
400 лампички за 4лв.. и куп щуротии  Crazy
Само за инфо  Peace

От тоз тип:

# 493
Момичета търся ето такова нещо : http://www.leifheit.de/en/leifheit/produkte/produktdetails/kateg … r-parat-plus.html
Някой виждал ли е някъде в Пловдив нещо такова?
Имам подобно от Метро.Взех го преди година.Виж  в по луксозни домашни потреби: Гама елит - първия етаж в Мол Галерия до Карфур

mama66  много ти благодаря за отговора. Тези в Галерията ми идват малко скъпички, че аз трябва да взема две за подаръци. Дали си спомняш твоето от МЕТРО за колко го купи?

# 494
Момичета, болница Пловдивмед или някой детски лекар на частно ще ми препоръчате?
За 7-годишно дете става въпрос.
Не е сериозен случай, хрипащи гърди искам да чуем.

Общи условия

Активация на акаунт