Номинации 2012- коментарна тема

• 24 626
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
Добре, ще ви кажа достъпна рецепта, известна като студентски хайвер. На един купон си помислих, че е патладжан (заради цвета и консистенцията) и си взех, но се оказа, че е студентски хайвер, а именно - добре намачкана копърка с маргарин.

# 706
  • София
Още пия кафе, хора, стига с този хайвер, че си представям миризмата и ми става лошо. Sick

# 707
  • Варна
Още пия кафе, хора, стига с този хайвер, че си представям миризмата и ми става лошо. Sick
За да не ти е лошо, пий шампанско  Mr. Green

# 708
  • София
Алкохол пред деня  Sick Sick Sick

# 709
То с достатъчно шампанско и пасирана цаца с майонеза ще мУате...

# 710
  • Варна

Да не си бременна?  Thinking  Whistling

# 711
  • София

Да не си бременна?  Thinking  Whistling
Не, не съм. Лигавя се, но пък ако някой може с кафето си да яде или да си представи, че яде нещо, което вони на риба без да му стане лошо да пише.
Или да пие алкохол на гладно и през деня.

# 712
Бо, внимавай какво искаш - за алкохола да не се разпишат 100 човека сега...  Wink

# 713
  • София
Бо, внимавай какво искаш - за алкохола да не се разпишат 100 човека сега...  Wink
Joy Да се разпишат. Аз преди 19.00 часа не пия. Crossing Arms Laughing

# 714
  • Варна
Бояна, хайверът не вони, хайверът ухае на риба. Аз обичам всякаква морска риба и морски продукти, както и всякакъв вид хайвер, не може да ми мирише на лошо, освен ако  са престояли или развалени , разбира се.

# 715
  • София
Бояна, хайверът не вони, хайверът ухае на риба. Аз обичам всякаква морска риба и морски продукти, както и всякакъв вид хайвер, не може да ми мирише на лошо, освен ако  са престояли или развалени , разбира се.
Може да ти ухае, когато харесваш такава миризма. Не разбирам от хайвер и не обичам хайвер. Всякаква риба  и морски продукти също не обичам. Харесвам определени морски храни, приготвени по определен начин, за не напомнят с аромата си откъде идват.

# 716
Сега друго нещо ме загложди. Ясно е, че алкохол на гладно през деня пият единствено алкохолиците, но какъв е този човек, който пие кафе по обяд, на гладно?

# 717
  • София
Сега друго нещо нещо ме заглажди. Ясно е, че алкохол на гладно през деня пият единствено алкохолиците, но какъв е този човек, който пие кафе по обяд, на гладно?

Човек, който ако хапне по обяд ще му се доспи така, че няма да свърши работа за две стотинки, защото ще  отиде да си подремне.

# 718
Във връзка с ароматите, много ми е гадна думата "дъхави"...
Напоследък в някакви реклами я употребяват, все асоциирам с нещо, което смърди.

Сега друго нещо ме загложди. Ясно е, че алкохол на гладно през деня пият единствено алкохолиците, но какъв е този човек, който пие кафе по обяд, на гладно?

Как какъв? "Снощен"  Wink

# 719
  • София
Във връзка с ароматите, много ми е гадна думата "дъхави"...
Напоследък в някакви реклами я употребяват, все асоциирам с нещо, което смърди.

Как какъв? "Снощен"  Wink
Ами, снощен човек вече е на три банички и пет айряна, вероятно и едно шкембе. Wink

Общи условия

Активация на акаунт