КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 827
  • 717
  •   1
Отговори
# 135

">#![/video]

Добро утро Simple Smile

Да започнем новата седмица с усмивки и добро настроение - и с чаша горещо кафе   food010

Кари, дано да е била спокойна нощта - не съм пускала TV тази сутрин и да е кротък деня ви  Hug Hug Hug

Роси, БРАВО НА ТЕБ  newsm51 Без много канене ще имате "нова" къща за Коледа /и преди това/. Остава само да чакате новия диван  Simple Smile

Айша, не е толкова страшно - циврят, циврят, но на финала са много горди - "Издържах"  newsm78  Wink

И в нашия град след 22 ч улиците са пусти - май навсякъде е така, Хората се затвориха в себе си, а и доооста намаляваме като цяло  Shocked

Време ми е да ходя да се трудя  Rolling Eyes

На всички вас желая хубав ден и успешна нова седмица

# 136

Добро утроооо момичета.... !  Hug Hug
Добро утро Макавели.. Hug Grinning Друго си е като влезеш в темата и обстановката е приятна - с  Laughingкафе и музика...

Как сте мили приятелки... , готови ли сте за новата седмица-кой на работа , кой  в кухнята.... Simple Smile
Тази сутрин станах рано ,наспала съм се и като си мисля , че имам работа... не мога да лежа. Разчистих кухнята , приготвих я за нова премяна Laughing
Измих и сресах нашето момиченце- писанка и сега си пия кафето с вас.
Айша  Hug дигнала си на крак Пламен Grinning . Браво и да  няма вече болести. newsm10
Ивче Hugчестито ти нова длъжност. Действай със замах и направи каквото е необходимо.Само пари да има в касата.  Успех.. newsm10 newsm10 newsm10
Кари... Hug как мина тази нощ ? В момента слушам новините и казват , че вчера бил най кървавият ден. Днес започвали преговори за примирие с посредник - Египет. Дай Боже  да се прекратят тези безумия ! newsm10  love001  love001
Янче Hug как сте вие ? Мелчето как е.. ? newsm10  love001
Пожелавам ви една мирна , спокойна и успешна седмица !!!! newsm10 newsm10 newsm10
Целувки и прегръдки !!!!  love001  love001  love001  love001  love001 sun sun sun lovekiss

# 137
Добрутро девойки мили Hug Hug HugЗа нас нощта мина тихо, но на други места....Ох как ме е пристегнало , а гледам че лекарствата ми се свършват и трябва да отида при лекарката.Понеже е много добра, когато се преместихме тук не я смених и тъй като слава богу не ми се е налагало доста често да пътувам до нея (обикновено 1 път на 3 месеца да си взема рецептите, освен ако за нещо друго не е имало нужда)и  не е било проблем, днес хич не ми се пътува че къде по пътя ще се скътавам до колата ако има тревога newsm78 #Crazy

Ох как ми се иска да се върне най сетне " тъпото, безлично" ежедневие с "простите и досадни" битовизми и улиците да са призрачно празни, не защото ще завие някой тревожен вой а защото е студено и се излива градушка от вода, не от хамаски железа.....

# 138
Добрутро и от мен !
Мрачно и тъжно време...Варна плаче...

Танита ,чудя се що не се обадиш направо на  фирма за климатизация-идват ,избираш си според паричките климатик и  след ден  ти го монтират с нужните гаранции.. Аз така направих лятото -никакви притеснения да търся по магазини,после пък кой да го монтира ,но ти сигурно имаш  причини..

Пожелавам ви хубава седмица ! Hug

# 139
Добро утро и аз присядам с кафето при Вас! Hug
Кариии,в какъв кошмар живеете.Дано по-бързо се стигне до споразумение,кому е нужно това изтребление.Кураж newsm10 newsm10 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Макавели ,браво  отново деня ни започва с музикално кафе  bouquet
Роска и при теб е напрегнато,но резултата ще бъде- красив дом  bouquetРоси,аз съм забравила да пиша че се хваля в кавички,но никой не иска да е домоуправител ,а ремонти и проблеми чакат на вратата ,но тежка е "царската корона" hahaha
Мелче и на теб спокоен ден,как си мила? Hug
Започва нова седмица,дано е успешна и спокойна! newsm10 smile3525

P.P.Нелка ,писали сме заедно,прегръдки! Hug

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 09:23 от Ivllin

# 140
  • София
     Добро утро,момичета!
 Макавели,Роси,благодаря ви за кафето и хубавата музика.
 С удоволствие чета постовете на Роси и Ивлин.Момичета,изказвате се много образно и забавно.Конкурирате Танита и Айша.
  Кари,чух новините тази сутрин и влязох да прочета какво си написала вчера.Изненада ме приятно.Не очаквах,че още сутринта си в темата.Радвам се,че нощта е минала добре.Дано днес да сключат примирие.Но,това пътуване не може ли да се отложи?
  Аз продължавам да съм болна.Пия лекарства,подобрявам се,но бавно.За това е виновна една киста в синусите.От нея започва винаги ,когато се разболявам.
  Майсторите ми имат още работа,но не си дават зор.Днес мисля да ги "шъкна",че дъжда дойде.
  Момичета мили,споменати и прескочени-прегръщам ви всичките!Приятен ден!

Ехееей,докато се натуткам и Нели и Иви се появиха! Hug

# 141
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, момичета мили! Пийвам набързо кафенцето и хуквам. Днес са ми дали отпуска и ще ходя на гости на малката щерка в Щутгарт, че за нея не остана време и ще се обиди. Та като се върна ще разказвам.
  Дано при Кари днес да е спокойно!
  Прегръдка за всички! Успех в начинанията днес и спокойна седмица! Hug Hug Hug

# 142
  • ВАРНА
Добро утро и от мен! Hug

Кафенца, хубава музика, момичета с нови премяни, Кари се е обадила, че ноща е минала спокойно, е наистина утрото е добро! А ако и Мелчето се обади - още по-добро.
На болничките пожелавам бързо оздравяване, на останалите да се пазят.

Приятен ден и спокойна седмица на всички ви! Hug

# 143
Отдавна съм се върнала, но  досега нямахме ток( беше планирано профилактично от преди две седмици).Без радио, без ТВ  .Добре че сме на газ та успях да сготвя smile3506Засега е тихо, дано Praynig Praynig Praynig да се постигне споразумение за да не се разрасне в нещо още по голямо.Сега чакам да ми се обади големия че е свършил училище да ида да го взема.

Хубав остатък от деня и тук и при вас и навсякъде Hug Hug Hug

# 144
Момичета от София и други градове,

каня ви на алтернативна среща, лектор съм аз, тъкмо ще ме опознаете в по-друга светлина.

За вас или ако имате приятели, които биха дошли, бихте могли да ги информирате за тази новина:
На 27.11.2012 (вторник) ще се проведе безплатна Информационна вечер посветена на ЧУДЕСАТА на Лечението с прана и Медитацията за самолечение.
19:00 - Лекция
20:00 - Медитация
Адрес: София, бул. Витоша 62 вх.Б, звънец Лотус Хаус, входът е до SubWay.

Допълнителна информация и записване - при мен. Желателно е да се запишете предварително, местата са ограничени.

Добре дошли!!! Е, няма да ви водя в Индия.

За да задавате по-трудни въпроси:

http://pranabg.webnode.com/chudjesa-s-pomoshchta-na-ljechjenijet … ana-onlajn-kniga/

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 15:01 от white flower

# 145
               Е,жалко,че няма да ни водиш в Индия!Там бих дошла! Mr. Green Медитацията не ми се отдава,а и време за нея между работата,децата,бабата и мъжО просто не ми остава!
                Така,че записалите се - медитирайте и за мен! Peace

# 146
Първият час е лекция, после може и да се чупиш за медитацията, няма да ти забележим. Ако линкът по-горе не се отваря, ето по-читав:
https://sites.google.com/site/miraclesthroughpranichealingbg/content

и
 моят скромен сайт
http://pranabg.webnode.com/

# 147
Момичета мили, не ми връзвайте кусур, моля, задето зачезнах внезапно и така дълго! Не ми пишете черни точки! Имам си оправдания.
Работих бясно по един спешен проект /трябва да  се яде.../. До през нощта преди постъпването ми в болница миналия понеделник. Планово ми зашиха една дупка в диафрагмата, сега съм иди-дойди добре, вече у дома.
Пък и немската племенница иска доста грижи  и внимание, на леля радостта! Вече говори чудесно български - това е целта на упражнението. Ама от нея едвам се добирам до компа - още една причина. Сега към комп-мющериите ще се притури и дъщеря ми - нейният лап-топ се потроши, за неин ужас.
Към вас сигурно има много новини за четене, ама лека-полека.
Най-голям дерт ми е Каролинчето - с техните войни ...

Много хубаво ми стана като "си се прибрах" при вас!
Вече ще чета и ще пиша.
 newsm53 newsm51 newsm47

# 148
  • София
   Здравчеееее! Преди няколко дни те проверявах във ФБ,пишеш ли,дишаш ли...но нищо не разбрах.Радвам се,че си добре!Гуш,гуш,гуш! Hug Hug Hug

# 149
Здравче Hug HugБързо възстановяване! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт