КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 829
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Здравче ,добре че се обади  Наистина тези дни не те мяркам тук Хайде бързо,ама много бързо да се оправяш!
Хей като не видя  няколко дни тук  тези които пишат и започвам да се чудя  къде ли са ,здрави ли са и как никога не ми мина през ума да се питам  на околосветско ли са,с гадже ли са изчезнали... hahaha hahaha
Яжче  и  теб скоро така те мислех... Hug
Днес денят се изтърколи  бързо,бързо  и аз пак затънала в битовизми ,но поне у,спях да си пресадя няколко цветя и да започна да правя коледните си ръчни картички...
Кулинарствах ,направих бърз сладкиш със сладко от сини сливи и...седнах тук да  изпия едно капучино и да ви нагледам..
Аз като ви казвам че при мен нищо интересно ... newsm78

Упс изпреварихте ме Иви,Яжче  bouquet  bouquet

# 151
Яге, Иви, Нели, благодаря за топлината! Нели, шапка свалям за картичките. Аз не успяваам да ги изпонапиша, камо ли сама да ги изработя...

love001

# 152
  • У дома във Варна
Здравейте, да приседна и аз при вас с чаша чай, че кафето след обед не ми действа добре.  Laughing
Дано по-скоро болните се оздравеят. Янчето и Мелчето не са писали отдавна, дано са добре  Praynig
Дано при Кари всичко утихне, дано се наумуват онея по върховете, да си поделят това което делят, за да не страдат хората.  Praynig
Навсякъде битовизми, ама няма как. Моята майка е решила да поделя наследствената  земя със сестра си. Отдавна са скарани и не се разбират, което е много лошо. Като се сетя за тях, винаги говоря на моите две дъщери, че където и да съм, разбера ли че се карата за имот или нещо друго, няма да мога да го понеса, а майчините клетви най-много се случвали.
Моята майка едно време като ме посрещаше след дискотека ми викаше " Две дъщери да имаш едната на единия балкон да чакаш, другата на втория"   А като се роди малката, взе да мрънка, че било хубаво едното да е момченце Laughing, не я пропуснах тогава и и напомних, кой е виновен за това   Joy Та така де утре ще ходя до родното място на майка ми за да вадим документи. Дано не вали проливен дъжд, че не ми се кара в дъжд и мъгла.
Май много ви досадих .....
Няма да изреждам всички поименно , но ви пожелавам лека вечер и спокойна нощ Hug

# 153

Привет, момичета! Hug

Здравче, мила, ето защо си отсъствала! Hug Heart Eyes
Бързо възстановяване и от мен! thumbsup
Добре, че ги има докторите да помагат!  smile3543  costumed050
Понякога си заслужават недоволството ни, но.....
Как се стигна до тази перфорация?

Каролинче, днес въобще не съм гледала новини, но дано да се разберат политиците, че само вие сте ми в мислите! Целуни принцовете от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При мен "има новина"!  Laughing
Климатика е платен, в четвъртък в 12 часа ще дойдат да го поставят, ако не пиша след това, значи съм обезглавена или изгонена барабар с майсторчетата! Joy
Имам два дни да "трасирам пътя", то ще се чуе дали съм успяла! tooth

Разходих се по магазините, купих си черни ръкавици с лъскавичко.... а бе, хубави са, дори успях да сваля цената! hahaha
Купих на две приятелки подаръци за рождените им дни, на едната много красив шал, а на другата ръкавици, украсени с джуфка и камъчета.
На втората миналата година и подарих шал, сега избрах ръкавици да се "вързват" с него.

Рапортувах, сега бягам към кухнята, че трябва и да се яде! eat

Приятна вечеря, да ви е сладко! Laughing

# 154
  • София
Танита, честити ръкавички. Да си ги носиш все на интересни места. Но по-добре ще е да е топла зимата и да не ги слагаш. Надежди... А за климатика - все си мисля, че ДС ще склони и няма да прави панаири. Все пак и на него му се улеснява живота близо половин година - няма да хамалува на парното.
Здравке, добре че се обади. Дано вече нямаш проблеми и не боледуваш.
от време на време забаламосвай домашните да оставят компи и ни се обаждай. Че скоро и Йо-йо ще иска да го ползва и тогава ....
ega mega , за земите още като ги връщаха и баща ми и майка ми се разделиха с братята си.
Миналата година се пробвахме с братовчеда да ги продадем. Ми то не си заслужава - по 200 лв на декар. Сега цените се вдигнали с .... 20 лв. Около Севлиево народа не се натиска да копае, това е положението. Та да седят за поколенията напред.
Варненки, знаете ли нещо за Мел и Янка?

# 155
Момичета Hug явявам се на рапорт... Grinning
Да ви се похваля, приключихме с боядисването. В кухнята вече всичко си е на мястото , изпрано  и изчистено..  Боядисахме и таваните в коридорите , а те са три- двата по три метра дълги и единият пет метра. След боядисването забърсах и ламперията и после  теракота . С  две  думи ,луд  умора няма  smile3538. Като се поизморихме и започнаха да прехвърчат искри между деди и мен...., но веднага му хвърлих осмирителната риза ...  и бързо кротна. Изпратих го да купи хляб и да се поразходи .... Laughing Минах през банята , изгледах Великолипният век  и съм по пижама вече. Сега ми е приятно , че всичко е чисто . Изморена съм , но като се наспя и ще ми мине . Laughing
Здравче Hugкакви са тези изненади..... Бързо да се възтановиш... newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001 Забелязах ,че те няма и във ФБ , но си помислих , че си някъде из чужбина...
Яжка Hugи ти вече се оправяй , че ти се събра  и болест и ремонт.... newsm10 newsm10 newsm51  love001
Танитка Hug честито покупки...!Със здраве да си  ги ползувате !!! Ти на  Стефан си му свикнала... , той ще си мърмори ,ти си прави каквото си знаеш , а  вдруги ден го прати на някъде... докато го монтират.Стискаме ти палци.. !!! newsm10 hahaha  love001  love001  love001 thumbsup thumbsup
Нелка , Ивче Hug вече Коледно се настройвате.  Аз също  обичам от рано да  се подготвям. Grinning
Кари Hugспокойна нощ , да няма  неприятни изненади newsm10  love001  love001  love001
Ега Мега Hug много са неприятни такива делби...Добре , че всичко при нас и било мирно и кротко.Утре успех !
 Мамси Hug приятно изкарване в Щутгард при малката дъщеричка.Малко време ти остана...
Айша Hug как е Пламен тази вечер ??? Влезе ли си във форма.. ? Grinning
Всички споменати и  неспоменати ви прегръщам и целувам !  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Лека и спокойна нощ !!!

# 156
Ето ме и мен !!!
Здравче ,бързо да се оправяш и да възтановиш силите !!! : newsm10  
Танитка ,честито ти ръкавички и много да ти топлят !
Кари ,дано да сте добре  Praynig
Роси,браво на младите ,че са се включили в боядисването !
Яжка,не се предавай ами оздравявай !Пий чайчета и елачи и скоро да се похвалиш ,че си добре !!!
Аз днес бях цял ден на работа .Мама вече полека лека се възтановява и аз съм по спокойна .Дай боже да се посъвземе .Днес и колата ми стана срещу скромна сума готова  Simple SmileСега ми се отвързаха ръцете .Ами това е от мен !
Лека и спокойна от мен и гушкам ви всички !!!

# 157
  • София
Роси, вие сте направо ударници! Преизпълнихте петилетката в чест на Дядо Коледа  Laughing
Хич не благородно завиждам за майстора.
Пламен се оправя постепенно. Сутринта не е излизал да работи, лежа си на топло.
Сега излезе към 19 ч. да изкара за метан и цигари. Вече не се движи толкова дървено, боли го, но по-слабо. Ще се оправи, няма къде да ходи.

# 158
Направила съм си чай и присядам преди  лягане Laughing
Танита честито климатик и топли ръкавички-готова си за зимата Laughing
Роси,честито обновен дом ,действате експедитивно Laughing
Яжка оправяй се  и се щади Laughing
Ега мега не само при вас има проблеми в делбата,нали знаеш Гераците-това е българска черта.
И аз само това говоря на синовете ми,че ние след време ще си отидем и те трябва да се държат един за друг и да си помагат.Малкия боготвори големия и винаги му вика бате и на мен ми става мило на душата.То сега е модерно да се обръщат на име,но аз го приучих .Няма да забравя,когато оперираха малкия по спешност и казах на батко му той като хукнал с колата катаджиите го спират и той им хвърля книжката оставя колата на пътя и дойде с такси.Оттогава много внимателно му казвам неприятните неща.Макар и да са мъже държат един на друг.Моля се и техните приятелки да са добри и да не ги разделят.
Днес писах на Мел,писа че е добре,вчера е било последното вливане Дано всичко и занапред е добре thumbsup
Излях си мислите и е време за сън.
На всички момичета спокойна нощ! smile3524 newsm46

# 159
  • София
Лека нощ и от нас.

# 160
# 161

Добро утро Simple Smile

Didia, тенкс за кафето - и аз допивам моето и зачезвам с трудов ентусиазъм   food010

Роси, браво мила - възхищавам ти се  Hug Без да се каниш много много, вече облиза цялата къща и си готова за празниците  newsm10

Здравче, възстановявай се по-бързо и безпроблемно  newsm51

Мел, и на теб успех миличко  Hug

Нямам време да споменавам всички, но ви гушкам  Hug Hug Hug

Хубав и спорен ден на всички

# 162

Добро утро мили мой !!!
При нас е много мрачно ,но дано настроение да има !!!
Лек ден !!!

# 163
Добро утро .. момичета... !!! Hug Hug Hug
Идвам и аз с моето кафе... Laughing

То станало вече обяд , но  след вчерашният маратон вече с удоволствие се излежавам.Много съм шантава Laughing , като има да се прави нещо ,докато не го свърша , не мирясвам. Като разглобена съм.
След ден ,два ще съм пушка hahaha
Митко отиде да си прави разходката. На вън вали и е много мрачно.Ще го ударя на четене на книжка , телевизия и пред компа.
Приятен ден на всички ... !!! По късно пак ще ви погледна .
Целувки и прегръдки от мен !!  love001  love001  love001  love001

# 164
Добрутро девойки мили Hug, ние сме добре, последното денонощие поне тук при нас мина тихо, дано, дано дано Praynig днес се подпише споразумение.
Днес ви пратих по меилите 2 симпаични четива.
Приятен, спокоен, тих ден за всички ни Hug Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт