КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 833
  • 717
  •   1
Отговори
# 180

Ноемврийски залез във Варна
Кари,дано това безумие свърши скоро.Прегръдки! Hug Praynig Praynig
Галка Hug
Римар Hug Аз си спомням че нямах кърма и на 7 ден започнах да дохранвам и така постепенно минах изцяло на изкуствено,пораснаха и наддадоха юнаците LaughingТака че да не се тормози мама и да го дохранва   Misc Baby Bottle
Лека и спокойна нощ,момичета! Sleeping newsm46

# 181
  • София
Петя78 , съжалявам за проблемите. Дано дечицата се оправят и диагнозата не се подтвърди.
Предполагам, че КТБ/Корпоративна търговска банка/ е направила дарение на клиниката.
Често бъркат съкращението на името и с КГБ. А и самата банка прави доста дарения за лечение на деца. Може би от сайта им ще ти кажат от къде са шините. Общо-взето са отзивчиви, по мои наблюдения.

# 182
Привет мили дружки... !  Hug Hug Hug
Днес щях често да влизам да ви поглеждам , нооо не стана. newsm78
Цял ден - тут.... бут...  Laughing и така си мина денят.  Помързелувах си за сметка на предните два . Митко беше купил прясно свинско та направих едно кисело зеле. Навън като вали и е мрачно и студено ,  зелето върви. Малките дойдоха тази вечер , че Вили и Ники са с тяхни приятели на заведение.Утре баба Роси трябва да става рано  newsm78, да приготвя закуска на учениците и да ги изпратя. Simple Smile
Кари Hug мила ,от душа и сърце се молим да подпишат това примирие и да се спре с тези нападения . Да си заживеете спокойно. Какъв ужас изживявате.... ooooh! Бог да пази!!!
Много ти благодаря за красотите , които изпрати. Чудесни са. ... Hug
Янче Hugрадвам , че и при Мел нещата са на подобрение !
Здравче Hug много ме развеселис твоите изтребители и с душевното разстройство Joy hahaha
Яжка Hug  хубавото е ,че вървиш вече на оправяне  newsm10 newsm10  love001
Римар Hug не се тревожи толкова , че няма кърма. Моите внуци и двамата пораснаха още от първите дни на изкуствена храна. С какво ли не  пробва Вили и няма. Аз бях същата и с моите деца.
Естествено е по хубаво да си има кърма , но... като няма ..
Ивче Hug, Айша HugНелка Hug Гали HugТанитка  Hug:white flower  HugМакавели Hug Дидиа HugМаринка Hug, Шпунц Hug Гъбче HugЕга Мега HugМамси HugФурийка Hug и всички неспоменати целувки и прегръдки !!!
Спокойна и лека вечер !
  love001  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 183
  • София
Роси, нямате ли наблизо някаква баничарница? Аз в такъв случай взимам мекици и Ани закусва преди работа/у-ще/. А и тя е фен на кроасаните - винаги яде в къщи. Мързелива мама съм - каквото може да се купи готово, защо да го правя.

# 184

Днес празнуваме големия християнски празник
Въведение Богородично.
На 21 ноември се отбелязва и като
Ден на християнското семейство
и на православната християнска учаща се младеж, и според първоначалния замисъл на Св. Синод на Българската православна църква от 1929 г.- ден за християнизиране.

Честит празник!

Да си пожелаем доброта, топлина и семеен уют,
много любов и разбирателство с най-близките ни хора.
Да съхраним здрави и щастливи нашите семейства,
много слънце, усмивки и спокойствие да радват домовете ни!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 185
# 186

Добро утро  Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО - НЕКА ОБИЧТА И ТЪРПЕНИЕТО ДА НИ БЪДАТ ВЕРЕН СПЪТНИК, НЕКА ИМА МИР И ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ И СМИРЕНИЕ В ДУШИТЕ НИ, НЕКА ДЕЦАТА НИ СА ПО-СВОБОДНИ И ПО-ЩАСТЛИВИ ОТ НАС  newsm51 newsm51 newsm51

Хубав и усмихнат ден на всички 

# 187
Добро утро! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!!!
Благодарете на близките си и на Бог, че ги има!
Бъдете благословени! Благословени с много топлина на домашното огнище, с много доброта и разбирателство и с много любов в семейството
На кафеееее! Laughing

Купува се за къщата нещо с дъно -чинийка, чашка,тепсия за да не избяга късмета от къщата.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 07:50 от Ivllin

# 188
Добро утро и честит празник !

# 189
ஐ.♥.ஐ~Едно благодаря на всеки, който ми подаде приятелска ръка!Едно благодаря на всеки, който подари ми част от своята душа!Едно благодаря на всеки, който преосмисли моя ден!Едно благодаря на всеки, който бе добър с мен!

# 190
Добро утрооо момичета.... !!!! Simple Smile Hug Hug Hug
 Честит празник ... !!! Бъдете благословени!Много обич и топлина  в семействата ни !!!!
    love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ех... , че е празнично в темата. ....  bouquet  bouquet  bouquet
 Прекрасен ден с празнично настроение  !!!
  newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001 newsm44 newsm44 newsm44

# 191

Добро утро и Честит празник на всички !!!
Здраве и щастие и разбирателство във всяко семейство !!!
Хубав ден от мен !!!И много целувки на всички Роси,Иви ,Римар Здравче,Макавели,Кари, ,Дидиа ,Айша ,Янче Мелче ,...и другите да не се сърдят на всички Весел празник

# 192
  • ВАРНА
Добро утро и Честит празник!
Много обич и топлина  в семействата!
Hug

# 193
  • София
Честит празник на християнското семейство!Здраве,щастие и любов!

# 194
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит празник! Много здраве и разбирателство в семействата!

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 11:08 от мамси

Общи условия

Активация на акаунт