КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 836
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Здравейте. Извинявайте че отново нахълтвам в темичката ви. Г-жа Ваня Георгиева е направила дарението, ето и линк към статията:
http://www.binet.tv/news/?id=1099
Ще бъда благодарна ако мога да се свържа с нея или вие ми помогнете относно инфото за тези шини. Искам да съм сигурна какви са точно, колко струват и от къде мога да си ги закупя, затова моля за информация. 

# 196
Петя -това е мисис баба2012-Ваня Георгиева.Моля те влез във фейсбук и напиши
Vaniа Georgieva-тя е една красива руса дама пиши и и и задай въпросите които те вълнуват
На корицата във фейса е със своя син сладур с големи очи.Успех и прегръдки Hug Hug

# 197
  • У дома във Варна

На моето семейство

Семейството, за него аз се борих -
да бъдем всички заедно навеки!
Затуй безкрайно винаги говорих
с любов и вяра да живее всеки!

През бури минахме, през много изпитания
и мъка силна искаше да ни пречупи!
Пътят ни беше пълен със страдания
и злото драскаше душите да ни купи!

Но Бог застана милостно над мене
и учи ме като във първи клас,
че трябва аз да взема златно семе,
да го посея в градината у нас!

Така ще бъдем всичките щастливи
от мъничкото цветенце, от всеки клас!
И ще се радваме, ще бъдем живи
всичките заедно, до сетния си час!

И ето, виждам - слънцето изгрява,
край нас е светло, заедно вървим!
Една звезда в простора заблестява
и ние заедно към нея се стремим!

Валентина Харизанова

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 198
                 Петя, това е фондация КГБ ето ти линк ,регистрирай се и разпитай.Ако имаш регистрация във фейсбук направо влизай и питай. Peace
http://www.facebook.com/Foundation.KGB

Ето ти и още данни-адрес,телефони

София 1505 , ул.”Царичина” № 1, ет.2, офис 3
Тел./Факс +359 2 832 6074 , 832 5020 ; Моб. +359 899 161689 , e-mail : kgb@refrachem-bg.com

# 199
  • в сърцата на любимите ми хора
Ивлин, страхотно кафе си ни спретнала днес  Hug
Кари, пиши как сте. Съобщиха за атентат с автобус  Sad и много ранени. Не им дойде акълът на тези мръсници  #Cussing out Моля се за вас дано най-после целият този ад да свърши  Praynig
Днес тук много мълчаливо нещо  newsm78 Аз бях малко навън с бебо, но започна да мрънка и се прибрахме. Сега ще се храним. Остана ми само още един ден да го гушкам и после  newsm45 Ще ми липсват страшно много. Следващото ни виждане ще е през февруари. Как ще минат тези месеци направо не ми се мисли.
Имате ли новини за Мелчето? Дано бързо да започне да качва показателите, че да си я пускат вкъщи  Praynig Praynig Praynig
Роси, Яжке, докъде докарахте ремонтите? Времето дано е с вас, че на студ не е много приятно да чисти и оправя човек.
Танитка, честит климатик. Да си го ползвате със здраве и да ви върши дълги години добра работа  yes
Както ви писах ходих до Щутгарт при щерката. Разходихме се набързо из града, че беше доста хладничко. Много красив град! Отскочихме набързо до едно съседно градче-Лудвигсбург, има няколко красиви двореца с разкошни градини. През лятото е голяма красота - цветя, шадравани. Сега е по-есенно, но пак не е за испускане. Като се прибера ще кача малко снимки, да ме видите каква съм Убавица  Mr. Green
Тичам, че пак сме гладни  smile3504

# 200
Добър вечер HugМамси, още сме травмирани от снощния бум, представете си разстоянието от руската черква до пл Славейков и ще схванете за какво става дума.Днес и децата  не са на училище, майка им също си е в къщи.Цял ден ушите работят на бързи обороти-пред ТВ ,радио и недай боже пак да завие онзи зловещ вой.Влизам в бг пресата, ако на някоя арабска цоцолана и е спукана къщата ще прогърми целия свят ,ще се фалшифицират снимки от преди двадесет години,или убийствата които стават в Сирия, но днес взривяването на автобус в центъра на ТА се приема като нещо нормално,може спокойно да се отпише от дневния ред.какво ли пък толкова е станало. А Същите тия цоцолани пеят и танцуват от радост и щастие. Та какво да кажа Hug

# 201
             Олееееее,влизам и ......... Кариииииии  Hug Hug Hug не мога да си представя ужаса ,който сте изживяли.Няма ли най-после да спре този ад!Добре е ,че се обади ....Все те мислим теб и децата ти.Моля се все пак да се стигне до успокояване на обстановката и малко здрав разум да надделее над политическите амбиции и фанатизма.В къщи все спорим с дедито като започна да гледам турските сериали.До сега си мисля,че се заяжда ей така да си намира занимание,но сега вече го разбирам....все ме убеждава,че фанатизма е страшен и няма оправия,нито капка разум.Не вярвах,ама сега вече вярвам.
             Аз цял ден съм на работа и ви чета по диагонал и за това ме извинете,че малко не съм в час и че не ви споменавам всички.Нали си знаете,че ви обичам.
             Маринчееее, току що ни поканиха на купон в Костенец.Така,че на 30-ти се надявам да сме там и да видя какъв е хала на живо. Mr. Green ЩОто още не мога да го осмисля! Wink
             Отивам да си довърша работата и пак ще хвърля едно оченце,ако не съм заспала. Laughing

# 202
  • София
Със закъснение -честит празник на семейството!
Дано няма повече взривове и други страшни неща. Дано да са цели семействата ни.
Аз съм 3 дни в отпуска до петък. Ходих в една от бившите работи да си взема УП-та.
После се видях с ....Аненце в работата и. Че нали вечер ми бяга при гаджето.  Laughing
Купих и 1 огромен сандвич с месо на дървени въглища. Дано и е харесал.
Нещо не се организирах с мотането по магазините. Но и утре е ден.

# 203
  • София
   Урааааа!Примириеееее! Още 1ч16м до началото на примирието! Но,дано не е временно!

Кари,истина ли е?Какво се говори при вас за примирието? Все се страхувам от това което писа,че ония правят привидно примирие и постоянно ви атакуват.Дано ги принудят да  го изпълнят.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 23:04 от Яжка

# 204

ДОБРО ДА Е УТРОТО И  УСМИХНАТ ДЕНЯ ВИ!

# 205
Добро утро !!!!

Днес аз съм ранобудницата
Ето и кафето Hug

и чайче  Hug

Кари - надявам се да е била спокойна ноща Hug Hug

Много работа тези дни.По-късно ще чета назад  Hug Hug

Лек и спокоен да е денят ни момичета  Hug Hug

Дидимити- писали сме заедно Hug

# 206
Добро утро мили мой !!!Ето и от мен кафенце !!!
Кари дано да ви е била спокойна нощта  Praynig

# 207
Хайде момичета заповядайте в кафене "Добро" Тук ще се нахъсаме за добрини  и ще си побъбрим на кафето което са ни поднесли Дидимити,Галя,Гъбка

Накрая ще си пожелаем да е добър денят ни и при Кари  най после да настъпи  спокойствие!При Мелчито да премине болката и да оздравее,всички баби да се радват на здрави внучета ,а онези които ги мъчат болежки бързо да оздравяват и да се усмихнат Колко е лесно нали?

# 208
Добрутро момичета. Добро да е навсякъде Praynig Praynig PraynigАбе примирие се подписа, ама затишие ...нъц.Един от южните градове се е "събуждал" "САМО" с 14 ракети, друг "само" с 6, така че там все още живота продължава по старому, децата в къщи,родителите близо до скривалища и т.нКогато преговаряш с партньор с еднакви ценостни схващания е едно , но тука жалост се оказва нещо друго. Sick Sick SickВинаги когато съм чувала подобни неща съм се сърдила и спорила.Но както казват  всичко е въпрос  на опит PeaceКакто когато чуеш за някакво нещастие сполетяло някого ей там някъде, или там пламнала битка,или другаде станало намкво си,чуваш ...но не слушаш.Докато бомбата не падне до теб PeaceИ чуваш, но и слушаш и се ослушваш... .При нас беше тихо. Надявам се че най сетне ще заглъхне навсякъде и живота ще се върне към нормалното.

Та хубав, спокоен, тих ,безоблачен ден пожелавам за всички ни, кой където се намира и с каквото се занимава мили приятелки Hug Heart Eyes Hug

# 209

Кари,дано всичко е зад гърба ви Hug Praynig
‎"Хубаво е да откриеш, че все още имаш сърце, че обикновените грижи на обикновените дни не са го износили, но още по-добре е да откриеш, че то все още може да говори през устата ти."
Стивън Кинг
Спокоен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт