КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 841
  • 717
  •   1
Отговори
# 210

Добро  утро... мили приятелки .... !!! Hug
Ивче HugНели.... Hugкакви хубави и позитивни думи сте ни написали...  , love001  love001  love001Благодаря ви .. !!! Hug Hug
Благодаря на Дидимити,Галя,Гъбка за кафето... и пожеланията...  love001  love001  love001
Кари  Hug ,вярвам , че нещата ще се успокоят. постоянно се молим за мир,здраве  и спокойствие.
 newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001
Вчера цял ден по задачи  и днес продължавам...
Сега ставам да правя сърми с пиле. Вчера направих много хубава торта-"Династия" на Йоли.
 Ники утре сутринта тръгва на път. Не го обичам този момент , когато тръгва... , но... Бог да го пази ,жив и здрав да си дойде.
Нямам време да ви споменавам поименно всички.
След обяд съм и на зъболекар .Вчера ми се отрони пломба...
Пожелавам ви прекрасен и успешен ден !!!
 Kissing Heart Kissing Heart sun sun lovekiss lovekiss sun sun sun

# 211
  • ВАРНА
Добър ден, момичета!
Да почерпя, че мъж ми порасна Simple Smile Да е жив и здрав, другото ще се нареди.

# 212
Мари М,честит рожден ден на съпруга ти! newsm38 nbirthday  Gift newsm59
Много здраве и дълъг живот в разбирателство и топлина!Наздраве!

# 213
  • София
Иви щом видях отговор че имам за четене и си помислих за теб,ти влизаш следобяд най често.
Много ми хареса цитата от Стивън Кинг.  bouquet
Кари невероятен ужас изживявате. Моля се за теб и семейството ти. Да сте живи ,здрави и спокойни за бъдещето. Hug Praynig
 Виждам коледни аватари ,ама нещо още не ми е коледно.
 Мари М нека твоят принц,да те дари със радост,топлина,спокойствие. Да ти е жив и здрав.

# 214
Шпунц Hug   hug

# 215
Момичета...следобядното кафе е готово...  Laughing Hug
Върнах се от зъболекар ,направих  кафето и сядам да видя забързо... Grinning

Мари М  Hug ,честит рожден ден на твоето момче !!! Да ти е жив и  здрав ,много радости  в къщи , мир и любов !!! Наздраве !!!

Шпунц Hug Hug, радвам се , че те виждам. скоро не си се появявала. Пиши по често.  love001
 Аз навъртях сърмичките. Правя ги  малки , та много време ми отнеха  .  Искам и на Наско да пратя , та направих една голяма тенджера. Сега се варят.
Танитка Hug сигурно вече се топлите с климатика . Предполагам , че ДС много се радва.... Simple Smile
Спирам , че имам работа.
Приятна и спокойна вечер.
  love001  love001  love001

# 216
Добър вечер момичета Hug
Мари, да е жив и здрав съпруга ти, да живеете задружно в мир и спокойтвие до дълбоки старини.

Еж момичета , виждали ли сте звяр пуснат от клетка.Та така и аз,Бях да си оправя косата-боя подстрижка, оттам до плодзеленчука, от там за други неща.А сега правим кремвирши за приятелчетата на децата, всеки си доведе по един и звънти глъч, а след ужасния вой на още по ужасните ракети, гръмотевиците навън са като песен.
Благодаря ви още веднъж миички за загриженоста и съпричастието ви Hug Hug Hug Hug

# 217
Мари,  да  е честит мъж ти ,да е здрав и грижовен и много да се обичате !

# 218
               Привет , момичета! Днес нещо не успях да стигна до темичката ни!
               Кари,радвам се,че вече се поуспокоява при вас и звъни детски глъч и вероятно вече ухае на топли кремвиршки.Дано всеки ден е по-ведър,по-спокоен и мирен.
               Мари,честито на половинката!Да е жив и здрав и още дълги години да се радвате на спокойствие и обич!
               Роси,ти отново си фурия!Явно вече ти е минало от боядисването и разместването и вече си готова да редиш новите мебели. Peace
               Шпунц, и на мен още не ми е коледно,но коледното цвете ми цъфти като лудо.Зайо го беше опасъл и исках да го изхвърля,ама дедито не даде и сега вече е малко асиметрично  Mr. Green ,но цъфтящо.
               На всички ,които не съм споменала и не са се появявали днес много  Hug Hug Hug Hug Hug.

# 219

Хи, хи, хиииии......вече имам климатик! newsm44
Нито съм обезглавена, нито съм изгонена, ако знаех че така леко ще премине поставянето, да съм го купила този климатик преди 10 години! Laughing
Докато разместим това-онова, за да работят момчетата се скарахме, ДС се облече и "дим да го няма", обаче нали бях му казала, че ще дойдат в 12 часа и в 11.45 часа "цъфна на вратата"! tooth
Беше донесъл от гаража ВСИЧКО- дрелка, стълба, дюбели, винтове, гайки, клещи........като че ли майсторчетата ще дойдат с ръце в джобовете. Joy

Кари, дано да е спокойна вечерта ви! thumbsup

Миме, честит рожден ден на съпруга ти!  newsm51
Да е жив и здрав, много да те обича и да те слуша!
Наздраве! cheers

ЛЕКА  НОЩ! luvbed smile3524

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 23:52 от Tani-ta

# 220
Лека с спокойна нощ !!!
Танитка ,честит климатик!
Мари ,да ти е жив Рожденика !!!

# 221
  • София
Мари, честит рожден ден на мъжа ти! Пожелавам здраве и щастие.
Танита, честито ти климатизиране. Да работи добре машинката, да е икономична и тиха. ДС ще се убеди, че и за него е по-лесно така. Да те помоля като имаш време да споделиш за отоплението при Бори. Че аз се интересувам от тези модерни отоплители, оглеждам ги.
Роси, лек път на зетя. Направо се възхищавам колко работа вършиш на ден. Аз само отбелязвам какво да направя и все отлагам за утре.
al4ojb, мамси, ак са бебчовците?
При нас нищо ново. Снощи си имах Аненце, но за днес ми избяга.
Мотахме се с Пламен по задачки насам - натам. Утре продължава борбата с държавната машина. И за втори път в живота си ходих на Метро магазин. За по-сигурно даже 2 пъти бях там днес. Но така и не го разгледах подробно. То с мъж на магазин - не става работата.

# 222
Таничкаааааа........ Hug Hug Hug Hug Честито... !!!!!
Предчувствах си аз , че всичко ще мине по тихо и кротко hahaha Joy те само се перят , но... без нас за къде са.... и аз си се учудих , че този път толкова работа свършихме за два дни и толкова кротко и тихо, комшиите въобще не ни чуха гласовете.... hahaha Joy .  Да са ни живи и здрави...  Laughing
Кари Hugрадвам се , че всичко кротна при вас и се връща веселият смях  и детски глъч в къщи и навсякъде около вас. Мир и спокойствие от тук нататък !!! newsm10 newsm10 newsm10  love001
Дидиа Hug готова съм да слагаме новата холова гарнитура , но тя ще е готова към 15 декември , точно в навечерието на Коледа. До тогава ще се ширим  в хола.. Laughing   Имам няколко коледни цветя , но само едното ми е цъфнало за сега , а другите цъфтят точно за Коледа.
Всички бяхме у нас на вечеря , но преди малко Вили и Ники си тръгнаха ,че утре в 5 часа ще тръгват за София с дядо Митко. Ох... дойде време Ники да се качва на кораба и много ми е гадно като тръгва , а като гледам и на децата и на Вили  колко им е мъчно . Децата  вече са големички и по тежко им е. Бог да го пази. newsm10 newsm10 newsm10
 До утре мили приятелки.... !
 Лека и спокойна нощ !!!
 Прегръщам ви и ви   love001  love001  love001  love001  love001 55 55 55 55 55 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Айша Hug писали сме заедно . Благодаря за пожеланията за зет ми ...   love001
Гали Hug  love001

# 223
  • ВАРНА
Момичета  Hug Hug Hug благодаря ви за пожеланията!
Танче, честито!

Спокойна нощ и приятни сънища ви желая! Hug

# 224
Доброооо утро момичета...!!! Hug
Аз мислех , че съм закъсняла , а то никой няма още в темата.
Хайде... идвайте на ка фе , че стана обяд... Laughing

и нещо сладичка към кафето , за да ни е хубав денят

love001  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт