КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 882
  • 717
  •   1
Отговори
# 225

Добро утро, милички!  Heart Eyes
Благодаря на честитилите ми климатика! Hug Heart Eyes
Ама то си бе цяло събитие да го извоювам!  Laughing
Вече "обстановката" е спокойна, ще видим като плащаме тока! Joy #2gunfire

Да почерпя, днес кафенцето и чайчето са от мен, че да топли и да охлажда без проблеми придобивката! thumbsup
Заповядайте!

# 226
Добро утро,момичета! Hug
Хайде и от мен едно кафе Grinning Grinning

Аз имам гостенче слънчице от София-Тошко и не мога да му се нарадвам и нагостя spoko hug
Танче,честита придобивка-да ви топли и по-малки сметки  bouquet 
Роси мерси за кафенцето и сладичкото-взех си.На добър път на зет ти и жив и здрав да се върне при любимите хора Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Твоят зет тръгва,нашите капитани се връщат,племенника на 5 декември,зет ми на 18 декември-шарен живот,само здраве да има newsm10
На всички момичета желая спокоен ден! newsm51 newsm51 newsm51

# 227
Хехе Танитка честито !Споко не се плаща много -нали латото го сложихме  преди жегите и не го изключихме два месеца - платих  единия месец 65лв ,другия 85 лв Казват че кажи речи и зимата толкова се плаща Впрочем зависи и какъв климатик си сложила Нашият е Дайкин ,работи съвсем безшумно  Вече  съм го вкл на зимен режим  и е приятно топло  у дома
Иви честито ти гостенче !Знам какво е когато се приберат децата у дома - празник ! Joy
Роска,всяка раздяла с любими хора  е тежка ,но пък нали е за добро ?Ще стиснеш зъби ! Hug
Момичета прегръдки  Hug

# 228
Хайде,време е за кафе!Днес по едно турско! Hug Grinning

Нели,голяма радост къщата се напълни със смях и врява Grinning
Аз съм на работа и климатика е на 26 градуса -кеф sweating
Приятен следобед!  bouquet

# 229
Ив Hug идвам с кафето..
.

Гладя в момента и реших да ви погледна . Днес голяма тишина.....
Ивче Hug много е хубаво когато си събереш децата. Grinning Знам каква радост е... Laughing Да са ни живи и здрави , не могат все до нас да стоят. Такъв е живота.
Така е Нели, наясно съм , че е за добро , но първите два три дни е гадно до като претръпнеш.  Hug
Танитка Hug топличко ли ви е вече ????
Кари Hug как са нещата при вас днес ? Спокойно ли е вече всичко ??? Grinning

Хайде да си пием кафето....
  love001  love001  love001 newsm51. Приятен следобяд !!!!

# 230
Здравейте момичета Hug

Първо да пожелая на зетчето на Роси попътен вятър, да отпътува и да се завърне жив и здрав Praynig
На Танитка честито климатик.След много малко време ще се чудите как сте могли да живеете без такъв Simple Smile
Иви и на теб честита радост с гостуването на синчето ти.

Ние в къщи се стараем да се върнем към нормалния живот, но става по бавно.Снощи малките единодушно настояха още да останат да спят в приземния етаж, въпреки неудобстото на дюшеци на земята ,гледам че все искат някой да ги придружава ако се наложи да се качат на горен етаж но се стараем да направим всичко възможно да си възвърнат сигурността и безгрижността на детството.

Как е Мелчето има ли вести от нея?

Ще ме прощавате че не съм съвсем в час с темата, важно е да са всички живи, здрави и спокойни. Лека вечер на всички без изключение мили приятелки Hug Hug Hug

# 231

Добро утро !!!
Иви ,представям си как се радваш и живваш покрай Тошко !Хубава компанийка си имаш .
Кари дано всичко лошо остане зад гърба и само спокойствие и мир да има !!!
 Роси за теб   love001  love001  love001
Хайде кафето ще изтине мили мой !!!

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 08:49 от al4ojb

# 232
Добро утро ! Весел и прекрасен съботен ден и да ви е сладко кафенцето !  Hug Hug

Честит Имен Ден на всички, които са с имена Екатерина, Катя, Тинка, Катерина, Катина, Тина, Катрин  и на всички , които имат в семействата си  такива! newsm51 newsm51 newsm51
Днес 24 ноември е денят на света великомъченица Екатерина.
У нас празника се свързва с това, че тя е покровителка на майките.
В този ден жените месят бяла погача и намазана с мед я раздават цялата – за здраве. Според преданията така ще се избавим от шарка в началото на сезона на тези болести, а Света Екатерина ще ни закриля.

Гали Hug Hug, писали сме заедно Grinning   love001  love001  love001 newsm51 newsm51

# 233

За всички  !!!

# 234

Здравейте, мили мои! Hug
Благодаря за пожеланията за най-новата ми придобивка! Heart Eyes

Вече съм станала, климатика е включен на 25 градуса, кеф! Laughing
При децата печката на стената не се изключва от контакта, на някакъв самоизключващ режим е- ту работи, ту не, като дойде сметката за тока, ще видим! Mr. Green
Аз на моя климатик, вече трети ден му записвам колко часа работи, ама накрая нищо няма да разбера, защото тяхната печка "бичи" непрекъснато, а не била много икономична, толкова ми казаха!
Аман от тази зима! Защо не съм се родила по на юг! tooth

Днес съм си в къщи, вчера ДС постави контакт до климатика, пак направи "пепелак", та до обяд метох, мих, бърсах прах..........така,че нямам слугинска работа, остава да измисля какво да сготвя и после ще мързелувам.
Просто няма къде да ходя, вчера след обяд платих и сметките, а бе ще си стоя на топло- пред компа, пред ТВ-то....... е за това не ги обичам почивните дни! #2gunfire

Приятен съботен ден, пишете повече и по често, поне да има маТриал за четене! smile3503

# 235

Понякога мъкнем със себе си товара на някой проблем и той ни се струва огромен и тежък като скала!Но погледнем ли добре и надълбоко в тази скала,ще видим,че тя е съставена от много малки и дребни късчета!Разбийте скалата на песъчинки и тя сама ще изтече между пръстите Ви!За всеки пролем има решение!Никога не се отчайвайте и не губете Вяра!Няма нищо невъзможно! Пъстър и усмихнат съботен ден!!!

# 236
Ох,ето че успях да се добера до компа Laughing
Здравейте момичета Hug
Уж събота  почивен ден,но.........Станах в 6 часа -Тошко тръгна на лов,закуска кафе разсъних се .Като влязох н кухнята та сега излязох.Правих пилешка супа и прясно зеле с месо в голям гювеч,обрисах банята изпрах прострях сервирах обяда раздигнах и сега мъжете са се кротнали гледат мач,тъкмо компа е свободен.
Гали Роси Танче  Hug Hug Hug
Роси Hug Hugмного истинско послание си поднесла надробете загърбете дребните проблеми ,защото въпреки тях  животът е прекрасен и ни се дава един  единствен шанс да го изживеем coolcool
Танче Hug и да пишеш и да не пишеш не можеш да му хванеш края на тока,като дойде сметката ще видиш дали си направила добра инвестициия Laughing
Честит имен ден на празнуващите и техните близки smile3525 smile3525 smile3525
На всички момичета Hug желая  приятен следобед!   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 237
  • София
Да се обадя, че още мърдам.
Честит празник на Катетата, който ги има в семейството!
Тази отпуска ми излезе през носа. Не, къщата ми не е подредена и изчистена - обикалях по институции. Вчерашния ден беше най-труден и с най-много вървене,  борих се с КАТ. Схватката приключи в моя полза.  Ани имаше почивен ден и ходихме за ботуши. А пазаруването с нея е много бавно, с ходене и оглеждане. След като обиколи МОЛ Сердика накрая взехме ботуши от Младост. С ниска, удобна подметка, високи, евтини - 38 лв. После влезе в друг магазин и започна да мери панталони - 8 чифта.  Rolling Eyes  Накрая купихме само 1, но летен. Помърморих си профилактично и платих.
После - пак газ до Метро. Разбра, че временно имам карта и пожела да го разгледа. Обиколихме го, имаше доста дегустации та си хапнахме и пийнахме. накрая си тръгна за при Йори. Аз едвам се прибрах от болки в краката.
Днес пък бяхме на гробища - 4 год. на майката на Пламен. Добре, че с кола и не се изморих много.

# 238
Закъснях Rolling Eyes
Хайде на кафе! Hug

Желая Ви прекрасен уикенд, изпълнен със спокойствие и добро настроение  newsm51 newsm51  love001  love001

# 239
  • София
Да се обадя, че още мърдам.

И  аз, и аз  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт