КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 882
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
  • Кубрат/ Пишурка

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

голяяяяяма глава от толстолоб (от съпружеското тяло) и 4 пръста от тялото му,

Ама как звучи самооо  Joy

# 496
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яне , е много ти е далo съпружеското тяло.  Rolling Eyes
Поздрави на Мел и дано по скоро се възстанови.  Hug

Joy Joy Joy Разглежда се делото на мъж, отровил жена си.
 В защитната си реч той казва:
- Тя ме трови 30 години, а аз нея само веднъж.
-------
- Докторе, жена ми се разболя! Има температура.
- Висока ли е?
- Да - метър и седемдесет.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 20:53 от ♥ ЖаБкА ♥

# 497
  • Кубрат/ Пишурка

Е, Жабче, тук казваме берекет версин и на толкова! Дал е и на Галенини и на себе си оставил малко.

# 498

Е, Жабче, тук казваме берекет версин и на толкова! Дал е и на Галенини и на себе си оставил малко.

Яне , щом е разделил на всички , евала.  Hug

# 499
Момичета Hug добър вечер !!! Hug Hug Hug
Да се разпиша преди сън.
Ега Мега Hug , малкият е едно голямо слънчице.... Grinning , голям сладур е ... , да го нацелуваш от нас , че нашите пораснаха и не дават  много да ги целуваме.. Laughing
Янче Hug да знаеш , че това е от простуда на Мелчето. Митко - моят съпруг преди три години го опериха от жлъчка и тъй като беше горещо , врати и прозорци постояно ги отваряха и той се простуди . Плеврален излив получи ,едва дишаше , източваха му течност и температури и т н. ,  За две седмици се оправи , но с много силни антибиотици...  Не е приятно , зор е.... та от това си правя извод , че не е от заболяването. Ще се оправи , но... много трябва  да се пази.
Гъбче Hugднес направих и аз желе от дюли. Стана превъзходно-с прозрачно розов цвят. Имам дюли и онзи ден ти като писа ,направих та да има и за палачинки и за кашлица. Народа много се оплаква  кашлици.Аз като  някоя народна лечителка все казвам вашите рецепти Laughing Laughing.
 Ето ви линк за някои идеи за украси , а има и други много интересни неща
http://supercook.ru/decoration/decoration-05.html
Танитка Hugкакво стана с компа ,Бори оправи ли го ??? Чакаме те на линия...
Джилиииииии Hug Hug Hug Hug newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm53 newsm53 newsm53 newsm62 newsm62 newsm62  love001

Лека и спокойна вечер мили мои приятелки !
Прегръдки и   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 500
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Малката кукличка и тя е  като нас , всичко рапортува.. Joy Joy hahaha hahaha Laughing

# 501
Роси ето една интересна рецепта за Крок пот
http://pep-4o.blogspot.com/2012/11/blog-post_26.html

# 502

Здравейте, девойки! 55

Вчера внука ми Ванко, не знам как, обаче от техния компютър ми оправи фейсбука, нали майка му ми прави регистрацията, знае какво-що е и на баба внучето, нали ми е умничък, ме спаси! Heart Eyes

Меги, бабиният е много сладък! Да ви е жив и здрав! Пу, пу, пу! thumbsup

Варненки, за среща съм ЗА ! Hug

Днес от 8.30 часа бяхме без ток, само на три етажа от къщата ни, на първия имаше! Mr. Green
А таблото ни е качено високо на един стълб на улицата, защото сме били цигански, крадлив квартал, и Стефан нищо не може да направи, нищо че е ел.техник!
В 9.30 часа дадох заявка в еон за повреда и точно като тръгвах за репетиция в 16 часа дойдоха! bash
Познайте как лежах под юргана до 15.30 часа с две блузи върху пижамата, с дебели чорапи, зъбите ми тракаха и вода чак не ми се пиеше от студ! Ужас! Ох, парно, че пак парно, ама не на този баир, че няма кой да мъкне дърва и въглища нагоре и сгурия и пепел надолу!
Сега имаме ток, но какво съм натиснала на дистанционното на климатика, духа само студено, нито Бори, нито Дилянчето можаха да го оправят, Стефан дига рамене......ужаааааас! Писна ми!
Ще ида и ще си купя една печка "циганска любов", кюмбе ли се казваше и ще си реша проблема, за една стая дърва ще мога да качвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега съм пак навлечена с дрехи....влизам в банята и си лягам, не това не е живот!
Хората купиха апартаменти, топлофицираха ги, газифицираха ги, ама аз да слушам мъжът си, в тухлена къща да живея, на ми сега проблеми!

Снощи усетих земетресението, чух гръмотевиците и видях светкавиците! Ега ти природата! Shocked #Crazy newsm78

Ще си лягам, бясна съм, определено техниката ме мрази, все на мен ли.....голям студ, голямо нещо!

Като казах баня, че се сетих за един афоризъм, /не помня къде съм го чела/, малко да се развеселя! Laughing

"В банята с бати,
 гледаме тати.
 Ега ти!"

ЛЕКА  НОЩ ! smile3524

# 503
  • София
Янке, аз също мисля че болестта се е получила от настиване. И някой донесен вирус е помогнал. Дано бързо я оправят докторите и да няма повече болести.
Много кръвожадно звучат 4те пръста от съпружеското тяло. Аз също си купих толстолоб, но на котлети. Оформени, почистени, като пържоли са. 1 кг е 6.50, шарана и той толкова. А пък да го чистя след работа .... Надявам се Пламен да направи картофена салата, има бяло вино да плува рибока. Ще го изкараме празника, няма да се озорим. Ани обеща и тя да си е в къщи, дано.
Маймунка, варненки,  усетихте ли земетресението. До нас, на 12 ет. не стигна. А според вестниците - голяма паника било.
Мега, много сладко бебче си имаш. Завиждам хич не благородно.
Танита, пробвайте да усилите градусите на климатика на макс. Май на дясно се натискаше.
У нас такива чудесии няма. Но в бившата работа и на гости в Търново съм ползвала.
Ако не стане - утре с дистанционното в магазина и там ще го оправят.

# 504
Иви Hug благодаря ти , много вкусно изглежда , ще го пробвам. Grinning Laughing smile3521 smile3521 smile3521  love001
Танитка мила Hug, какво пак ти се случи с тези техники...
Натиснала си на дистационното да духа на студено. Не зная какъв ви е климатика , но на нашето дистанционно където пише  "MODE " го натискаш докато ти излезе знак на слънце и трябва да задуха топло. Ти си натиснала на снежинка . Пробвай , пък може да стане. newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001

# 505
Дидимити Hug ето интересна рецепта за Никулден
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%9F&id=475
и една картофена салата
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=796-kartofena-salat … raz#axzz2E7RHFfGv
Роси Hug

# 506
  • У дома във Варна
Благодаря ви момичта, днес съм нацелувала бебо от всички  Laughing
То аз като го нося само го мляскам, че ми е под ръка и немога да се сдържа Grinning
Дай Боже всеки му такава радост. Да са ви живи и здрави и вашите внуци и който няма все още, скоро да изпита тази радост.
Танита, виж на какъв режим  е климатика, да не е на автоматичен или да не сте включили някой таймер по погрешка . Режим отопление е "слънчице" или  HEAT градусите трябва да са 24-25 пък и правилно ти е писала Айша, утре иди с дистанционното до магазина ще го нагласят.
Само да не е станало някой фал при спирането на тока.
Лека вечер , аз да си лягам че утре  пак гледачка.

Hug Hug Hug
П.С.  Дидимити, Шаран пълнен с орехи и лук, хубава рецепта ти е препоръчала Иви. За елхата изкуствена от 10-тина година, но да видим кога ще я украсим...

# 507
Танче , Роси е права.  Peace
На дисплея на дистанционното трябва да е   Nature Sunny
Не се ядосвай за глупости. По спокойно го давай.  Hug
Обаче и Мега е права.  Peace
Пролетта имало някакъв проблем ЧЕЗ и климатика почнал
да си работи както той прецени , кога топло , кога студено ,
кога изключва сам. Оказа се , че повредата е 800 лева.
Е оправиха го децата , но платихме за грешките на ЧЕЗ. Аман!  ooooh!

# 508
ДОБРО УТРО!ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ СВ САВА И МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ!УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВИ И НАЙ АМА НАЙ-МНОГО НА МЕЛ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 509

Добро утро Simple Smile

Диди,  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ  newsm51 newsm51 newsm51

МЕЛ, СТИСКАМ ТИ  newsm10 Hug Hug HugПАЛЦИ - КУРАЖ И ОЗДРАВЯВАЙ

Хубав и щастлив ден с много усмивки и добро настроение

Общи условия

Активация на акаунт