КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 846
  • 717
  •   1
Отговори
# 510

ХАЙДЕ СТАВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗСТИНЕ КАФЕТО!!!И ДА МОЖЕХМЕ ДА СЕ ТЕЛЕПОРТИРАМЕ В КЛИПЧЕТО НА МАКАВЕЛИ!А

# 511

Пожелавай на хората около себе си хубави неща, ако те са щастливи около тях ще блести от щастие и то ще застигне и теб…

Хубав ден, момичета мили! Ако има празнуващи Савин ден - да им е честито!
Стискам палци за резултатите на Мелчето, ако има болнички, скоро да се оправят и лека-полека вече е време да се настройваме предпразнично.

Прегръщам ви!

Дидимити, Макавели  Hug

# 512
Добро утро и Честит празник на празнуващите !!!
Днес и моята половинка уж празнува  ShockedТой е Славко !Намираме си повод за празнуване ! Naughty

Ега мега голям сладер е малкия принц !!!Да го нацелуваш от мен !И аз като ида при внучката я мляскам постояянно !!!Ами какво да правя ,като ми идва да я изям !!!
Янче стискам палци за Мелчето всичко да се оправи  Praynig [/color
Ивиииииииииииии ,и аз мила танците са моята сила  newsm44 newsm68 newsm10Вчера ходих и се почуствах много добре ,а на 7 дек .и на парти се каня да ходя .Ще има много учители от Б-я и Памбос ще е там .
Джили, приятелко има такива моменти в живота не се отчайвай и при теб ще изгреее слънцето   bouquet  love001 newsm10

Дидимити, Макавели ,Роси ,Жабче ,Танче ,Айша и всички други  Hug Hug Hugи др.дето да не се сърдят   love001ВСИЧКИ !!!
Лек и усмихнат ден !!!

# 513
Добро утро, приятелки! Нека денят ви започне с настроение, усмивки и светли мисли! Hug
Честит празник на именниците smile3525
Гали,честитпразник на половинчо,много здраве и късмет!!!!!!!!!!
bouquet  bouquet

Спокоен ден на всички!!!!!!   bouquet

# 514
              Добро утро и от мен!
              Днес съм след обяд на тръстиката и за това току що се излюпвам.Събудих се отдавна,но си лежах до дедито,че при него не ми е нужен ни климатик,ни парно. Laughing Ползваме олекотените завивки на ИКЕА и до сега по-топла завивка не съм ползвала.Цвети беше купила за децата и каза,че са страхотни.Та купих и за нас /имаме 4-ри,че бяха на промоция/ и за Люби и Мими също купих две.Сега си пия кафенцето с вас и......хуквам да си посвърша работата,че тръстиката ме зове и докато се обърна......станало време.
              Танче,климатикът в работата ми също беше задухал студено /нали го пипат много хора/ и не можаех да го оправя.Обадих се на сервиза и по телефона те ме инструктираха как да го оправя.Има там едно копченце дето не се пипа,че става поразия.Не знам какъв модел си взела за да ти обясня.Така,че звънни по телефона ще ти кажат какво да направиш.
              Софиянки,какво става с нашата среща ?Ще се събираме ли на 16-ти или варненки пак ще ни сложат в малкия си джоб! Laughing
              Лек и спокоен ден на всички!Свърши ми времето за кафето! Wink

# 515
Варненки предлагам ви да се съберем тук.
HAPPY BAR & GRILL СевастополХепи Севастопол е най-новият ресторант от веригата, отворил врати в центъра на Варна.Той се намира срещу хотел „Черно море”, на пешеходната алея за Морската градина
http://happy.bg/bg/our_restaurants.html?restaurant=sevastopol
Давайте предложения за час
Моето е за 14 часа

# 516
                Иви,и аз знам къде е! Wink Ама сте далеко,а най-вече не мога да си прескоча задачките! Laughing

# 517
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро , момичета!  bouquet
В понеделник имаше на входа бележка , че днес
от 9 до 14 ч. няма да има вода - подмяна на част
от водопровода. Снощи налях един леген за тоалетна поне ,
не че ще ми липсва водата , че до към 14-15 ч. съм навън. Laughing
Събуждам се аз ма точно в 9.02 ч. и познайте , на секундата спрели водата. Mr. Green
Викам ееее 2 мин. не можаха да изчакат поне муцуната да си измия. Mr. Green
Ма здраве , ще се лискам от легена.  Crazy
Сега ще ставам , че искам да отида да купя поне на Хриси подаръка.
После на големите пътьом за кафето , а на Краско ще трябва да ходя
по Жирона или Барселона да му взема играта която желае за плейстейшъна.  Peace
Айде казах ви , какъв ще е деня поне до Милен Цветков.  Joy
Обикновенно точно тогава си влизам у нас.  Laughing
Хубав и спорен ден , девойки!  Heart Eyes

# 518
Жабче  Hug хубав ден и разхождай се и заради нас,тук изобщо не  е за разходки cold
Дидиа Hug 16 е неделя взимаш самолетчо и си при нас !
Laughing

# 519

Привет-мривет от мен! 55
Момичета прекрасни, благодаря ви за съветите, стопляте ме с тях, нали стоя на студено, че компа е в спалнята с климатика! Heart Eyes Hug
Дидия, аз също мислех да позвъня в магазина да ми помогнат, но след обяд съм на събрание в клуба  на Тракийците, който е на две-три преки от магазина, та реших да отида на място. Heart Eyes
Да сметнем, че днес ще се реши проблема! thumbsup

Мелче, стискам палци! newsm10 thumbsup Flowers Four Leaf Clover

Какъв е този грип, какво е това чудо, колко дневен му е периода.......аман! Mr. Green
Уж се оправям, пък пак започна кашлица, а носа ми- река Камчия!  Mr. Green
На мен и двете ми очи гледат навън, моля се поне да не духа, че да хващам пътеката, пък то!  #2gunfire

Гали, честит имен ден на Славко,
да ти е добро момчето и здравко,
много да те слуша и да те обича,
и все край тебе с любов да тича!
          Весел празник!
          Наздраве! cheers

Иве, съгласна съм за датата, часа и мястото на срещата, остава и на другите дружки да им е удобно.   newsm51

Снощи, като дойде тока направих макарони на фурна, отивам да си хапна за закуско-обяд и ще се приготвям за излизане, ще си взема повече носни кърпички и "дим да ме няма",  задачките трябва да се "отмятат"! tooth

Хубава сряда, мили мои! Heart Eyes Hug

# 520
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета! Пропуснах днешното кафе, ама то с това кръвно май по-добре така. На вас да ви е сладко. И честито на имениците и на половинката на Галя. Да е жив и здрав!
Жабче, много точни тези испанци  newsm78 Добре, че си наляла предвидливо легенчето, че поне очите да можеш да си отвориш, че как ще нацелиш кафенцето  Simple Smile Приятен ден и дано намериш подаръците, които си планирала.
Дидиа, ами май ще се събираме. Поне за тогава се "записах"  Joy Хайде и ние с големи букви да оповестим място и час и да почнем да гласим списъка. Че каквито сме баби /в частност АЗ  hahaha/, току виж пропуснали събитието.
Ега мега, бебокът е сладур и половина  Hug Hug Hug Настискай го и го нацелувай и от мен!
Танитка, оправи ли се климатика? Тази техника колкото е хубава и удобна, толкова и на моменти ни прави да луднем. Дано не спира често токът, че тогава не ни мърда мръзненето под юргана. Mr. Green
Джили, слънчо вече наднича ли на твоята уличка   Nature Sun With Face От тук нататък само положителни емоции ти пожелавам   love001
Аз за Никулден няма да пълня рибок, че съм сама и много ще ми дойде. Ще импровизирам нещо в последния момент. Вчера чух и видях бебчо, много се променя за няколко дни е пораснал и гледа вече доста умничко. Да ви пусна една снимчица да го видите какъв е бонбон на баба.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=3388538851803&set= … ype=1&theater

Да ви е слънчев и спокоен денят!

# 521
  • в сърцата на любимите ми хора
Уф, май нещо със линка не става  Mr. Green Влезте във фейсбук, на моята страничка го има.

# 522
Да  не се отваря  Rolling Eyes
Коя ти е страничката Hug

# 523
Варненкииииииииииииииии!
На 16 декември неделя от 14 часа в Хепи на Севастопол
1. Ivllin
2.Tani-ta
3.
4.
5.
6-.
добавяйте се  Laughing
.

# 524
  • У дома във Варна
Здравейте момичета,
Мамси коя ти е страницата, дали сме приятели?
АЗ съм ЗА срещата на 16 от 2 часа само Макавели кога щеше да идва във Варна.... Дано ни прочете, че да пише Laughing
Дано не е сериозно Танитка, но първо се пробвай да го рестартираш преди да отидеш в сервиза.
Изключи клима от дистанцията и после от мрежата т.е извади за 10 мин щепсела, после по обратен ред го включвай и под секрет не разказвай много, много във фирмата, че ви е спирал тока ... Laughing
Щото може да не ти признаят гаранцията. Това е моя съвет пък ти както си решиш.
Бгодаря ви за хубавото кафе, аз си го изпих при комшийката и разисквахме последните кражби в блока. Снощи, според нас някой от тук живеещите, е откраднал крилата на прозорците на стълбището  Thinking За какво са му не е ясно но е факт. И в двата входа има липсващ прозорци   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Поздрави на всички и най-вече на Мелчето, мноооого позитивна енергия  Heart Eyes
Всички ви  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт