КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 823
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
В късната вечер привет и от мен Simple Smile

МИЛИ МОМИЧЕТА, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ  Hug Hug Hug

Дано всички в семействата си сме щастливи, дано сме здрави и всички около нас са здрави - ОБИЧАМ ВИ И СЕ РАДВАМ НА ВСИЧКО ХУБАВО, КОЕТО ВИ СЕ СЛУЧВА, А СЪЩО СЪМ СЪПРИЧАСТНА И С ВСИЧКО ОСТАНАЛО  newsm51 newsm51 newsm51

Ние току що изпратихме гостите си, отсервирах масата - утре ще мия, а сега ви желая лека нощ и сладки сънища  smile3524 smile3524 smile3524

# 586
Добро утро момичета !!! Hug Hug Hug

Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss Kissing Heart lovekiss lovekiss

# 587
# 588
# 589
Късметлийски ден!!!!!!

# 590

Привет момиченца мили! Heart Eyes Hug

Днес станах с леко главоболие, вчера на празника- това вино дегустирай, онова вино......ха за здравето на Николай пийни, ха за Никола, ха за Николинка и от много "наздраве" сега главоболие! newsm24

След малко излизам, с хора ще правим записи в студио. Още не съм оздравяла, кашлям си, носа ми .......... ама дано не грача! Mr. Green

Хубав ден на всички, най-много на Мелчето!  newsm10 Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

# 591
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер , девойки!  bouquet
Какво се случва днес?  Rolling Eyes ГолЕмо затишие.
При мен едно и също , днес пак шопинг малко.  Peace
Малко остана да докупувам и да знам , че всички подаръци са
налице. Та това е , утре пак , кафенце , разходки ... ежедневие. Crazy
Хубава вечер на всички! Hug

# 592
  • София
Явно героите са уморени от снощи.  Laughing
Аз съм тук и съм сама  Cry
Пламен е на коч-парти при брат му. Ани ми избяга при  гаджето.
Та като се прибрах пуснах прахосмукачка, измих коридора и банята. Да отметна задачките, че да съм свободна утре.

# 593
  • в сърцата на любимите ми хора
Аиша, не си сама Simple Smile И аз съм тук. Героите май наистина са изморени - голямо затишие. Ама нека си починат малко, че в неделя отново. А и при теб ще има празник, така че почивай активно.
При мен също нищо ново - на работа и оттам вкъщи. Ама голям студ сви при нас. Уж го даваха днес да има и слънце, а то - кучешки студ. Дано да не е било навсякъде така.
Ще лягам да почивам, че утре съм решила да му хвърля едно основно почистване newsm79 Ще дам зор и на Изаура wash Ама няма да се заричам толкова, че току виж нещо се случи и вземе някой да ме покани на кафенце и сладка приказка  Joy Отиде почистването и прането  ooooh!
Лека нощ!

# 594
  • София
Мамси, няма да празнуваме в неделя. Ани е съкратено от Йоана/на баба си  Иванка/  Laughing
На Иван Рилски и на Йоан Кръстител празнуваме.
А ти къде си, че е много студено? В Дианабад си е нормално за месеца.
Лека нощ и от мене.

# 595

Тишина.....тишина......тишинааа........ааааааааааа а а...............    /така пее Кеца/ Joy
Къде сте бе купонжийки????? newsm44 smile3503 newsm10

ЛЕКА  НОЩ !

# 596
# 597

Добро утро !!! Hug Hug Hug Hug Hug
 Диди Hug от теб кафето , от мен музикалният поздрав !
Приятна и уютна събота мили приятелки !!!

Two Hearts Flowers Bouquet Flowers Bouquet Two Hearts Two Hearts Kissing Heart Two Hearts Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss lovekiss

# 598
  • София
Добро утро от слънчева София.
Изчезвам по улиците докато не е заваляло.

# 599
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте, момичета! Отдавна не съм влизала, но покрай мен нещата не са много добри.
Благодаря ви, че не сте забравили и моето зетче на Никулден - заслужава ги , но на нас хич не ни беше до празник. Точно на него ден докторът ни съобщи, че са открили бласти и в белия дроб на Мелчето. Сега е на поредната химиотерапия. Трябваше днес да пътувам за Варна и вчера отидох да си изпрося болничен от личната, но нещо не ми беше добре. Тя се усъмни и ме прати на ренген и....познайте: бронхопневмония #2gunfire Тази сутрин за Варна замина Галена да смени Никито, че момчето две седмици е там, а аз съм на инжекции. Искаха да ме вкарат в отделението, но няма как да стане и сега ходя сутрин и вечер. Снощи ми сложиха абокат, че инжекциите са венозни - уж по-бързо да ме излекуват до петък. В събота аз ще отида във Варна. Та такива неща около мен. Та ако по-дълго не пиша да знаете защо.
Дано при всички вас е по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт