КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 820
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Янке,  Hug

# 601
  • София
Янче кураж миличка. Нека ви дадат направление за пет-скенер във Варна е най добрия,то са три на Балканите-Варна,София и Истанбул. Там нещата се виждат най добре. Ти се излекувайй хубаво и не губете вяра и надежда.  Hug Hug

# 602
              Янчеее  Hug Hug Hug Надявам се докторите да овладеят положението. Praynig Praynig Praynig Дано на следващото ти писане ни съобщиш добри новини и се пази,че цялата тежест е върху теб.Дано пребориш пневмонията по-бързо,че да можеш да пътуваш,а и да си здрава когато си при Мелчето.

# 603
Добро утро !!!
След такъв пост ми е трудно да пиша  Sad
Янчееееееееееее ,кураж мила  Hug Hug Hug
Гледай да се оправяш и при Мелчето  Praynig
Господ напред и вие след него !!!
Целувки !!!

# 604
  • София
Янче, не знам какво да добавя  Hug Hug Hug

# 605
  • София
    Янче,Мелче,прегръщам ви! Дано всичко се оправи!Кураж на Мелчето и дано бързо да убият гадината!
    Момичета,днес няма да мога да дойда.Имах едно такова предчувствие,но се оказа истина.Ако се освободя по-рано,ще дойда,но не зависи от мен.
    Приятен ден и весело изкарване на срещите в София и Варна!

# 606
  • София
Яжка, да не се бъркаш нещо? Доколкото помня, ако няма промяна, срещата е за 16-ти.

# 607
  • София
Софиянкиииии...........
На 16 декември казвайте къде беше и в колко часа
1. Mamsi
2.
3.
4.
5.

Само да не се "оплетем" с варненки  Joy

Яжка срещата е на
16

# 608
  • София
   Лелеее,колко съм зле! Австриеца си е мой! От задачи вече съм ошашавена.При мене все нови работи излизат и все не мога да насмогна да ги свърша.В работата-ядове,в допълнителната-всяка година неусвоените средства бързат да ги изхарчат и поръчват проучвания.От всякъде ме търсят за работа,настоятелно/да не кажа друга дума/,та не мога да успея да откажа. Отделно имам и мои предколедни приготовления...Точно сега ми трябват бели нощи.
   А ако днес бях свободна,щях да вися в Лагуна да ви чакам и да се чудя къде сте. Joy

# 609
Янче, Hug дано бързо се пребориш с пневмонията newsm10
И дано докторите помогнат на Мелчето!Вчера си писах с нея,детето се държи геройски! Hug Hug

# 610

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти! newsm51
Да са здрави, да са умни, лесно да си вземат изпитите, бързо да се дипломират, да си намерят такава работа, която да отговаря на образованието им и да е високо заплатена, за да отговаря на харчовете им! Flowers Four Leaf Clover
Весел купон довечера и внимателно с наздраве-то! cheers

Преди малко се чух с Мелчето, току-що и беше свършила поредната терапия, да се молим и да стискаме палци, да се оправи детето, че доста и се е насъбрало! Praynig Flowers Four Leaf Clover thumbsup
Бог да помага! newsm10

През седмицата, дано да ми спре кашлицата и носа....ще отида да я видя, че сега не смея, втора седмица ме мъчи тоя грип, нали чакам от самосебе си да премине, нали ми е дебела главата, не вземам кой-знае какви мерки! bash
Слагах капки в носа си, но той като не е запушен ми отиват направо в гърлото, спрях ги!!!
За това няма да мисля сега, ще ми мине! Laughing

Младежта се изнесе от къщи, Бори е на урок, после ще ходят с майка си до Джъмбо, че купиха още новогодишна украса, външна и вътрешна, обаче нито звездата свети, нито висулките и гирляндите, а само в събота приемали рекламации/да им имам реда скапан!/, та започвам слугинажа пак сама!
Дядо Стефчо, нали вече не пали парно си хвана чантичката и отиде в читалището, да си връща книгите в библиотеката, те студентите не четат колкото него, не знам за кога чете и той, ама само да го няма в къщи, че да не му намеря работа! Mr. Green
Всеки с номера си, а моя номер все един и същ! wash hang  newsm79 newsm28 newsm75 prostor
Изаура вече изпра цветно, сега ще заредя бяло и яхвам прахосмукачката! Ооооох, женска съдба!
Ще мета и ще пея, че в сряда ни е предколедния концерт в залата на районното ни кметство,
Трябва да съм на ниво! Ще има много гости-кварталци, няма да се излагаме! После......коктейл! newsm24
Декември и Януари, като нищо човек може да си увреди черния дроб, уж помалко....пък всеки ден! Wine Glass

Като сме без делници, да не сме без празници!
Хубава събота! newsm10

# 611
И следобедното кафе вече е готово! Остава само да дойдете и да го споделите с мен! Идвате ли?

И сладкитееееее!

# 612
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet
Преди малко се прибрах. Страхотно време , пече ,
все едно е лято.  Peace
Янче , бързо да се оправяш , че Мел има нужда от теб. Hug
А на Мел много кураж и Бог с нея.  Heart Eyes

# 613
Момичета , добър вечер !  Hug Hug Hug
Последно време , включването при вас ми е  сутрин рано и вечер късно.
Янче Hugвъобще не ви е леко , но...... то като тръгне та върви.... . И твоята не е лесна. Това ти липсваше , пневмонията. Молим се на Бог и от сърце ви предаваме нашата положителна енергия , Мелчето да се пребори с коварната болест и ти да се оправиш час по скоро , че сърцето ти е свито като не можеш да отидеш до Варна.  newsm10  love001
Танитка  Hugошета ли вече? . Аз вчера бях на твоето положение. Вече си направих Коледната украса и ми е празнично в къщата. Преди обяд ходихме с Вили на фитнес, минахме та взехме пици за обяд, хапнахме и  двете отидохме до Джъмбо  да купим разни коледни  красоти. То народ , то чудо. Купихме доста неща . Прибрахме се. Починах си и станах да направя вечеря. Дядо Митко тези дни е на вълна спанак. Вчера ходи на четвъртък пазара да го види , че е обновен и познайте какво носи пак- спанак. Този път той го чисти , та тази вечер го направих с ориз в тавата и отгоре по 1 яйце на всяка порция. Стана чудесен.  Пихме и по едно червено вино. Децата си отидоха и аз през банята и при вас. Това е  при мен ,ежедневие и битовизми.
Лека и спокойна нощ мили приятелки !!!
Прегръдки и целувки от мен !!!  love001  love001  love001 Kissing Heart Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss lovekiss lovekiss smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Едно поздравче за сладки сънища  Hug Grinning

# 614

Добро утро и нека денят посветен на света Ана Ви донесе много щастливи мигове!!!

Общи условия

Активация на акаунт