КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 819
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
Привет девойки Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНЧЕТО.ДА СА ВСИЧКИ В КЪЩИ ЖИВИ, ЗДРАВИ,ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ С ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ И ВЯРА ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕМЕЖДИЯ , БОЛЕСТИ И НЕПРИЯТНОСТИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ САМО В ТАЗИ ГОДИНА Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

НА АНИ НА ТУТИЛИНА И НА АНИ НА ГЪБЧЕТО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  И ПЪТИЩАТА ИМ И ЗАНАПРЕД ДА СА ОСЕЯНИ С УСПЕХИ.
ЗА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ И ЗА СЕМЕИСТВАТА В КОИТО ИМАТ ИМЕННИЦИ Е ТОЗИ БУКЕТ Simple Smile

А НА ВСИЧКИ ВАС МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ ХУБАВ И СПОКОЕН НЕДЕЛЕН ДЕН Hug

# 616
Добро утро! Hug
Дидимити,благодаря за кафето!  bouquet
Днес е църковният празник зачатие на Света и праведна Анна. Като майка на Богородица Св. Анна закриля брака, семейството, девствеността, бременните жени и вдовиците.

Честит имен ден на Янка,Да са здрави и препятствията и неприятностите останат зад гърба им Hug Praynig
Честит имен ден на именничките на Джили,Гъбка и Тути!  bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави и с гордост да носят красивите си имена!Наздраве!

newsm24

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 11:22 от Ivllin

# 617
 Добър ден  момичета !!! Hug Hug Hug
  Дидимити,благодаря за кафеената почерпка !!  Hug Hug :hug:
Днес е Света Ана!!На този ден имен ден празнуват: Ана, Анна, Анка, Ани
На този ден православната християнска църква почита Света и праведна Анна. Като майка на Богородица Св. Анна закриля брака, семейството, девствеността, бременните жени и вдовиците.
Да сте здрави и името да ви носи късмет!Весел празник на именниците и всички приятелки, които имат такива в семействата си !!

Честит имен ден на  Ани на Джили , Ани  на Гъбчето и Ани на Тутолина !!! Здрави , весели и щастлива да са , много късмет и успехи в живота ! Весел празник !

Янче  Hug ако на този ден празнуваш / на Еньов ден мисля , че са Янките / ти желая на теб и твоето семейство много , много здраве , щастие, късмет и много вяра , че  къщата ти ще се изпълни със светлина и радости ! Подкрепяме теб и твоето семейство с нашата позитивна енергия .... !!!! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Приятна и уютна неделна почивка !!!  Kissing Heart Two Hearts lovekiss Two Hearts

# 618
  • Кубрат/ Пишурка
 Благодаря, момичета, за пожеланията! Аз наистина празнувам на Еньовден, но повече пожелания не са излишни! Пък и дай Боже да се сбъднат! Hug Hug Hug

НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 619
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ НЕПРИЯТНОСТИТЕ ДА СА ДАЛЕЧ ОТ ДОМОВЕТЕ,БЛИЗКИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ ИМ!

# 620
  • София
Честит имен ден на именничките на Джили,Гъбка и Тути, както и на всички ваши близки с това прекрасно име, които празнуват днес!
Янче, и на теб, мила, желая много здраве, късмет и вяра! Анжелка да не е именничка и тя? 
Да са живи и здрави и с много късмет!!!

# 621
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит имен ден на всички Анета! Живот и много здраве!
Янче, след твоя пост направо се чудя какво да пиша. Знам какво ви е  Cry Гледай да се оправиш от бронхопневмонията, че ще си много нужна на Мелчето. Дано и при нея нещата се изчистят - моля се от цялото си сърце и душа  Praynig Вижте го наистина този пет-скенер, виждат се и най-малките гадости, така поне ще се знае какво става и къде да насочат усилията си лекарите!

# 622
  • София
Софиянки, честит втори сняг!
Честит имен ден на всички Анита с пожелания за здраве и сбъднати мечти!
Янке, специални пожелания  и за вас с Анжелка!
Дано всичко се оправи.
Аз сутринта бях на маникюр с ваучер. После с Пламен  и с 2 от сестрите му и 1 племенница.
Първо ходихме в болница, че  трета сестра е  на изследвания. После и при брат му да се видят всички. В снега едвам се прибрахме, натрупва яко.
Сега той готви шкембе чорба, а аз съм тук.

# 623
                Ето съм и аз!
                Не съм си и показала носа на вън!Ужасно подтискащо ми действа това време и хич не ми е празнично.Мотам се с едни чаши за девера на малката щерка и един абажур трябва да направя за свекърва и.Надявам се до края на седмицата да сколасам,че нещо настроението ми хич го няма.
                Сега скачам в банята и ...... се чудя утре как ще правя партини из натрупващия сняг рано-рано. newsm78

# 624
  • София
  Честит имен ден на всички,които празнуват днес! Да сте здрави,да сте щастливи,да ви е благословено името!

Оххх! Да споделя с вас-днес е умряла Тара,кучето на Софи.Като знам как трудно ще го преживее,се притеснявам за бебето.

# 625
                 Яжка,аз пък видях,че Софи си е обновила страницата във фейса и е сложила Тара,а пък то..... Cry Бях се зарекла да не взимам куче и въобще животинка точно за това,ама......пак си имам и куче и зайче.Когато блъснаха нашата Кора и Цвети беше в шок един доктор ни препоръча да вземем друго куче за да преодолее стреса.Така и стана.Що не и направиш един коледен подарък....нали имат двор!

# 626
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер , девойки!  bouquet
Сутринта излязох в 10 ч. и сколасах към 16-16:30 да се прибера. Crazy
Време страхотно , разходки , кафенца и шопинг , супер.  Peace
Вече съм на 100% готова с подаръците.  Peace
Друго интересно за момента няма.  Grinning
Хубава вечер навсички! Hug

Честит празник на всички именници!
Пожелавам здраве , щастие , любов и късмет!
Наздраве!

# 627
  • София
Яжке, бъди спокойна. Все пак Софи е голяма жена, отговорна е. Едва ли ще страда толкова, че да навреди на бебо. Нека да поотрасне и второто дете и може да решат да вземат ново куче.
Като гледам как не чистят на булеварда пред нас май утре ще има закъсали коли и автобуси.
Пламен обеща да ме вози на работа. Но дали няма да е по-добре да взема метрото?  newsm78

# 628
Привет!  Hug Hug
Благодаря ви момичета - Кари,Иви ,Роси,дидия,Римар,Мамси,Айша,Яжка,Жабка за пожеланията към нашата Ани Hug Hug

Два почивни дни - ама колкото 3 работни май бяха Joy.
Вчера варосвахме  дръвчетата със сестра ми  ,прибирахме последни "китки" изостанали навън .
Готвене,чистене,пране.
Днес  процедурите се повтарят.
Ей сега вече съм изкъпана ,с ролките на главата Grinning,но още не съм гладила - то само на мен де,че Павел е в отпуска .Трябва и да с и лакирам ноктите,но като гледам май ,май ще го отложа за утре.

Яне мила - оправяй се бързо,че всички  на тебе разчитат.

Яжке - преди 3 месеца умря и нашето куче - кавказеца ни Макс. Ревах 2 седмици ,докато беше болен. И всички плакаха за него- домашните имам предвид.
Няма да казвам  какво му беше на Павел,като се наложи сам да го погребе - аз бях на работа.
Та  на този етап все още не искам да чуя за ново куче. Имаме си един рошлоьо Джони  и не съм съвсем сигурна дали ще си вземем друго.
 Дано Софи го  преживее по-леко Hug Hug

Стига съм писала ,че дейностите  ме чакат.
Спокойна нощ момичета

# 629
Късничко е ,но  сега намерих време ,че си имам гостенче от София вече два дни  HugКолко е хубаво когато децата са край нас !
Янче, прочетох написаното  Съжалявам ,че пак ти се струпа на главата  Оздравявай бързо,не се предавай !
За Мелчито ,наистина трябва много да се пази от контакти  Сега имунната и система е много крехка и при тези вируси ,трябва да се ограничат контактите с външния свят Дано се справи,в което искрено вярвам !
Ох,чета че в София пак вали сняг и стискам палци утре да спре навсякъде в западна и централна България ,че сина ми пътува за София с кола  и ще има да го мисля..
Иначе при мен два дни яко кулинарстване на любими на момчето ми яденета-пълнена кисела зелка,ребърца в сладко кисел сос, празаник ...о ми беше приятно !
Сега ви оставям с пожелание за спокойна нощ !

Общи условия

Активация на акаунт