КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 818
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
Момичета  добър вечер и от мен ! Hug Hug Hug
Преди малко се прибрахме , бяхме на моноспектакъл с Николай Урумов- комедия, посмях ме се...
Преди театъра седнахме в Арт клуба в двора на театъра .Вечеряхме някакво италианско пикантно ястие с макарони.Ударихме му и по една две  чаши вино. На вън е люта зима и не е за показване. Такъв сняг вали , че набързо побеля всичко . Колата я чистихме , че беше затрупана.
Нелка Hug много е приятно децата като си дойдат. Разбирам те с какъв мерак си готвила. Пиши ми когато имаш време как я правиш пълнената зелка. Като слушах прогнозата ,разбрах , че утре валежите ще спират най- късно на изток. Не се притеснявай ,пътищата ги разчистват.
Гъбче Hug и аз бях като теб като работех. През почивните дни се отрепвах от работа , а на работата физически си почивах , но пък умствено се изморявах. Лека и спорна работа утре. newsm10  love001
Яжка Hug разбирам какво е на дъщеря ти ,че сме го преживяли.Твърдо бях решила никакъв домашен любимец , но... внуците много искаха и им взехме и ето пак . Трябва да ги приемаме по нормално и реално нещата , но.... човек се призързва....
Айша, Дидиа, Ивлин и останалите работещи , лека работа и безпроблемно да стигнете до работното си място. Снега да се е стопил до утре... Laughing newsm10  love001
На всички спокойна нощ!
Прегръдки и целувки !!!  love001  love001  love001

# 631
Хайде и аз да се разпиша преди лягане! Hug
Днес цял ден мързелувах ,защото вчера свърших домакинската работа-Само направих едни мъфини с царевично брашно и сирене и остана само една,затова не правя защото съм "без едно мога но с едно не мога Laughing
Нелка Hug,щастливка си щом имаш гостенин,тогава шетнята не тежи.Моят големия отиде  на служебно парти в Братислава,отскочили и до Виена и Будапеща и вчера тръгнали да се връщат и познайте Балканска му работа един тир се обърнал и затворил магистралата сняг ги затрупал цяла нощ са стояли в колата .Мамо обиколихме Европа и в Сърбия  ужас Кой беше казал че там където пият боза е дива пустиня.Обаждахме се в посолството и т-н-Слава богу тази вечер се прибрали в София.Тошко се смее в тази блокада изядохме щоколадите които носихме за подаръци Laughing
Роси Hug,добра културна програма сте си спретнали.Моите мъже трудно ги организирам за такива прояви,да се надяваме че със снахите ще е по-добре Laughing
Тук цял ден вали дъжд  и не съм излизала дори до магазина.Украсих къщата сложих светлинки в хола .
Гъбка когато имаш двор  голямо шетане трябва за него.
Роси мерси за пожеланието за работната седмица, дано е успешна. Laughing
На всички момичета желая спокойна вече и прегръдки! Hug  bouquet
Ето я Варна-украсена и мокра!

# 632
# 633
Добро утро !!! Hug Hug
От вас кафето , от мен музикалният поздрав ... Grinning
Успешна и топла седмица !!!

# 634
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!  bouquet
Ивка , важно , че всичко е приключило добре.  Peace
Цяла Европа е със обилни снеговалежи , затворени пътища ,
магистрали ... зима.  Crazy
Аз пък съм на топло и затова мятам душ и изчезвам навън.
Разходка , кафенце и нещо да напазарувам. Laughing
Хубав ден и успешна нова седмица!  bouquet

# 635

Здравейте, кукли! Hug
Здрава и весела седмица на всички ни! thumbsup

Да са живи и здрави всички вчера празнували Анита!  newsm51
Св.Ана да сбъдне мечтите им!  newsm10

Трети ден няма излизане от къщи, студ и вятър! Вчера уж не беше много студено, но вятъра бе гаден! Mr. Green

Още съм грипава, с хремата не мога да се справя.

Това е при мен, ако има нещо интересно ще се включа пак.

Чао, милички! bye

# 636
  • в сърцата на любимите ми хора
Хайде на следобедно кафенцееееее!

# 637

Мамси Hug ето ме и мен ,идвам с моето кафе и торта Grinning

Момичета, как сте мили ??? 
При нас в момента е слънчево , но много студено.
Сутринта излизах , прибрах се , Изаура изпра една пералня и сега върти втората.
Да не изостана от Нели , напълних една кисела зелка с ориз и пилешко месо. Сложих  я в гърнето и се развъртях с прахосмукачката и парцала. Вече съм готова за почивка. newsm75 newsm28 newsm79 wash hang newsm28 1dishes  food002Домакинската работа не свършва.Когато си в къщи ,постоянно извира.
Ивче  Hug и ти си  изкарала в притеснения уикенда по сина ти.Нали всичко се е преодоляло по живо по здраво.Зимата не е много за шетане напред , назад. Hug
Нелка Hug, твоят сладур прибра ли се в София успешно ? Във Варна мисля , че нямате още сняг.
Танче Hugстой си на топличко да се възстановиш напълно и да си готова за Коледни подвизи.
Приятен следобяд мили приятелки!!! Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 638
Хайде малко  Коледно настроение..... Grinning

http://vbox.bg/Vesela-Koleda-v-5566

# 639
               Росииии,нещо хич не ни е коледно. Thinking 

# 640
  • София
На 16 декември - СЛАДКАРНИЦА "ЛАГУНА"
1. Mamsi
2. Didia
3. Rimar
4. Айшето
5. Djily  99%  Embarassed
6.Яжка/чакам изненади от Средногор
7.Мая
8.Маринка????
9.Здравка????
10.Бяло цвете????

Mомичета, извинявайте, но никой не обърна внимание на поста ми. Помествам го пак, защото трябва да направя резервация и на брой хора и на това какво ще се яде. утре ще звъня на телефоните ви. Само на Бяло цвете и Мамси нямам телефони.
 Приятно коледно настроение на всички ви!!

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 14:36 от m a y a

# 641
Преди да се отегля в топлото легло ,което деди отдавна е подготвил с телесата си ,да ви попрочета рекох..
Роска ,слава Богу прибраха се в София Докато не се обадиха че вече са у дома нищо не похванах да върша ..Е, аз  и без това бях на работа де Събра му се доста път ,защото от Варна до Пловдив да вземе снахата и от там София...но те са млади  ,бързо се възстановяват
В рецепти  утре ще напиша как правя пълнената кисела зелка ,че вече е късно и ще си лягам
Наистина във Варна  е студено ,но чевството за студ се засилва заради гадния вятър!
Иви,всичко е добре щом е свършило добре !Това е при нас на Балканите !
Големият син ми показва тази вечер в скайп каква снежна буря имат на 1100 м надморска височина ,сняг около 1-1.5 м натрупал ,но е проходимо  защото машините им чистят нонстоп,я при нас  за 5-10 см и блокажа е пълен ...Ееех кога ще ги стигнем....
Хайде лека нощ на всички ви  Hug

# 642
                     Мимчеееее,скачай от клона,че се затъжих за теб! Hug Липсваш ми! Hug

# 643
  • София
Ето съм. Ани си е в къщи тази вечер и до скоро ми беше окупирала лаптопчо. Не че и няма, ама нещо интернета при нея бил бавен.
Мая, аз ти видях поста и си мислех утре да го повторя. Аз съм там  и ще муам телешко.  Laughing, торта и каквото друго има. Ако няма телешко, може и свинско, няма проблеми.
Добре е, че всички пътуващи са се прибрали. Зима е,  снежна обстановка, винаги властта е изненадана.

# 644
                Мимето ни отпя , но това е!
                Мая, и аз съм там и предпочитам свинското! Peace За другото няма проблем! Laughing
                Лека и спокойна нощ на всички! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт