С отделни завивки ли спите?

• 27 242
  • 493
  •   1
Отговори
# 15

моят чака да вляза в климактериума, че да ме започнат топлите вълни Mr. Green и да пестим от парно. засега обаче съм все така устойчиво в колдмактериума Twisted Evil.

Да не те разочаровам, но от топлите вълни само на теб ще ти е топло и никак няма да се отрази на температурата на крайниците. Simple Smile  Топлината е вътрешна.

От студени крайници има едно добро лекарство-  горещ секс. Wink

# 16
ръцете и краката са ми винаги ледени, без значение дали навън е плюс 40, или минус 20 градуса.

Това е хубаво!

# 17
И моите крайници винаги са ледени..Wink
Но и винаги спим с една завивка и на макс голи..Wink

# 18
един, единствен път съм спала със съпруга си с една завивка, и на сутринта си казах, че никога няма да си причиня повече това. цялата нощ вместо в това , което описваш:

.....докосване между двамата; чувството, което носи да усетиш топлината и дъха на другия, или удобството по време на сън е незаменимо, а важните неща с партньора така или иначе се случват извън юргана (но не винаги извън леглото  Mr. Green ).

оттогава - край. първо всеки със своята собствена, а вече от доста години, в отделни спални/не понасям някой да ми диша, хърка, пази боже - пърди, чете книга и шуми, заспива на класическа музика и т.н. отделно - спя в много отоплено помещение/.

[/quote]

Аууу, много завидях...и аз си мечтая за отделна спалня по точно същите причини Mr. Green Чакам сина да се изнесе от къщи, та да завладея неговата стая. Даже вече съм обмислила как да си я преобзаведа Heart Eyes Освен това също спя на много топло и не понасям да ми се обяснява колко е ободряващо спането на по-хладно. Crossing Arms
На въпроса-също спим с отделни завивки от първия ден на брака. Поне това.

# 19
С различни сме.
Не толкова заради топло/студено, а защото аз се въртя ужасно много нощем, навивам чаршафите.
Та за да не се развивам при въртенето, се закътвам като в пашкул в горната завивка Crazy Като се разбудим сутрин, се гушваме под една от двете.
Сега ме пита какво съм се разписала из форума, казах му, той каза, че искал да спим с една, така било хубаво, и за новия апартамент ще сме си вземели голяма. Да видим...

# 20
А сетих се, че освен с отделна завивка, винаги спя с гръб към половинката. Blush

# 21
  • Kопенхаген
Слънце  Laughing  Laughing Хората са казали: Студени крака и ръце- горещо сърце и т.н.

Един или два пъти сме спали с двойна завивка и това се случи през първата година на връзката ни.

Сега всеки си спи под своята и си прави под нея каквото си иска...

Отделно, че любимия хърка и остава и под една завивка да спим, това означава да не мигна въобще.

Не приемам спането с една завивка за особено комфортно.

# 22
Ох аз съм от тези на които вечно им е студено, а моя постояно се оплаква че му е горещо Simple Smile В момента в който се промъкна до него да се стопля и той веднага се отвива  Mr. Green
Спим с една завивка, но май ще изкарам втората Simple Smile

# 23
Лятото под една...Сега всеки си има едно мекичко одеалце и отгоре си мятаме една зимна олекотена завивка, така че не знам как да го нарека... Crazy

# 24
Спим не само с обща завивка, а и с обща възглавница  Simple Smile

# 25

сега ако кажеш и колко е максимум гол - гол, по-гол, най-гол, хептен съблечен  Crazy

е не мога гола, аз и лятото сега, на 40 градуса, апартамент последен етаж, си спях облечена Laughing

Слънце  Laughing  Laughing Хората са казали: Студени крака и ръце- горещо сърце и т.н.

....

ау, това не го знаех Laughing Flutter

# 26
То при нас просто нема начин как да сме с една завивка, щото матрака ни е с размери 2 метра на 2 метра  Laughing Като ми е студено го викам да се гушим в моята половина на леглото, после го избутвам да си ходи в неговата част  Laughing

Всеки си е с отделна завивка.
Мъж ми е много топлокръвен, тялото му почти винаги горИ - следователно често спи завит само с чаршаф. Аз, от друга страна съм като змия  Laughing - винаги ми е студено и често дори и през лятото си хвърлям отгоре един лек юрган. Та всеки си има завивка според предпочитанията  Peace

# 27
Студени крака и ръце- горещо сърце и т.н.

Запазвам си мисълта и ще я препратя на половинката. Особено след като получих това за "Добро утро!".

Под една завивка спим, както стана ясно. Laughing

# 28
Ние спим с една завивка от как се помним.
Моя мъж и той е от топлокръвните. Проверявам термометрите дали са изправни като му меря температурата- винаги му е 36.6. Mr. Green ,аз го карам на замръзване - рядко имам над 36, винаги ми е около 35.8/9  #Crazy, съответно крака и ръце -ледени. Зимата спи само по боксерки, аз с нощница. Когато стане много, много студено си слага една тениска, а аз си хвърлям под общата олекотена още едно, тънко одеало.

# 29
  Като ми е студено го викам да се гушим в моята половина на леглото, после го избутвам да си ходи в неговата част  Laughing

При нас половинките на леглото са разпределени така : 2/3 за мен и 1/3 за него  Joy

Общи условия

Активация на акаунт