С отделни завивки ли спите?

• 27 252
  • 493
  •   1
Отговори
# 30
Да.На него винаги му е жега, аз аз умирам от студ и насред лято.Лятно време си спя с олекотена завивка  Laughing и пижама с дълги ръкави, крачоли.Той спи гол.
Зимата спя с 2 одеяла и един юрган, той с едно юрганче.на мен пак ми е студено и си пъхам студените крака при него да ми ги грее  Laughing 

# 31
С една завивка сме Peace
И аз съм все със студени крака и много обичам да се лепна за него да ме стопли Mr. Green в началото мрънкаше, но вече се отказа - разбра, че няма отърване Wink
Иначе спя гола, не мога да си представя да си легна с гащи Naughty
А и тук апартаментите са доста отоплени. Grinning

# 32
  • Варна
С отделни. Винаги! Не мога да търпя, ако не си "защипя" гръбчето. Mr. Green

# 33

Макс гол..само в лютите студове понякога по слипове или и фланелка..Аз също..Wink

# 34
  • с/у ОколоМръсТното
Всичко е по 2.

# 35
  • София
С отделни. Съпругът ми спи отвит, със завивката между краката, а аз обичам да съм завита.
В началото на връзката ни спяхме дълго време с една, но беше голяма борба, поне за мен Grinning

# 36
  • София
Спим с обща завивка, макар че сутрин много пъти ми е споделял, че много трудно успява да се завие. Аз не пускам завивката, той не иска да ме буди, затова и не настоява, в крайна сметка той е наполовина завит, а аз през глава. Сутрин обаче, когато ставам го завивам.  Laughing

# 37
Спим с обща завивка. Само лятото в жегите, всеки си е с отделен чаршаф. Една моя леля ми беше казала веднъж "За да е мирно семейството -под общ юрган"  Laughing

# 38
А сетих се, че освен с отделна завивка, винаги спя с гръб към половинката. Blush
+1  Peace
Любовта,близостта нямат нищо общо със спането,
а и не са били по-глупави аристократите да имат отделни спални.

# 39
  • София
За мен са отживелица, и много добре, че така е станало! Двоен чаршаф-плик се пере, простира и суши ужасно трудно. Едно време са ползвали един юрган, защото не са имали достъп и пари за повече, а и доста народ са се натъркаляли като сардели в леглото, някак не е функционално всеки да е със завивка.

# 40

а и не са били по-глупави аристократите да имат отделни спални.
Аха, и сексът им е записан в тефтерчето за срещи  Mr. Green
Отделните завивки си ги представям, но отделни легла и стаи - никак.
Докато не станем на 50 да хъркаме, де Blush

# 41
  • с/у ОколоМръсТното
Отделните завивки си ги представям, но отделни легла и стаи - никак.

няма нищо по-хубаво от собствен будоар Wink

# 42
С отделни завивки спим отдавна. В началото спяхме не само с една завивка, но и на една възглавница, но с времето започнахме да си показваме рогата - всеки иска да е добре завит, особено през зимата.  Mr. Green Да не говорим, че мъжът ми страда, т.е. аз страдам, от синдрома на шавливите крака - е, много е гадно!

Ео, хъркането за жалост невинаги идва толкова късно. Аз ползвам восъчни тапи и ми е чудесно.  Mr. Green

# 43
  • София
Винаги с една. В един хотел завивките бяха много тесни и трябваше да спим в различни-е, много зле се чувствах. Обичам да го усещам до себе си, дори когато го няма се будя постоянно и спя зле.

# 44
С 1 мн. голяма, олекотена, по поръчка, но той се оплаква, че го отвивам; летните са единични, но 2 и 50 градуса да е аз тр. да съм си завита на гръбчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт