Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 164

• 36 169
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
http://www.spothaber.com/haber/3953/20-dakika-dizisi-ne-zaman-ve … isi-fragmani.html

Хронология - следваме я. Медиите не са се отказали. Имаше един филм "Москва не вярва на сълзи". Аз не вярвам на нищо....:
Е.А. ще участва и ще го видим в края на ноември. Не разбрах, нов трейлър или тогава започва дизито.

# 16
Маричка,мисля че този,когото са избрали ще е съпругът,но може би ще загине в началото и тогава ще се поави друг мъж,и това може да бъде Енгин,но аз няколко пъти вече написах,че начинът по който тече презентацията не ми харесва-през цялото време ще се набляга на Туба,просто това е нейният филм.Дано наистина Енгин да не се е въвлякъл в това начинание.

Аз предлагам да направим една анкета - колко от нас смятат, че Енгин участва и колко - не. Simple Smile) Аз съм на 99% за това, че НЕ участва. Извод от всички слухове и контраслухове до сега, плюс фрагман, плюс мнение за това, което Енгин би избрал за себе си като роля. Вие как гласувате? Simple Smile

# 17
Честита ни нова тема!
Аз вече съм извън 20-те минути.Не вярвам Енгин да участва.Приемам решението му.Пък и не се знае  въобще дали е имал предложение.Но пък и някакси ядосано ми се стори това комюнике от фейса.Сигурна съм че не би се изразил по този начин Енгин Thinkingнякак си рязко
Марица-отличничка си ни ти Hug

# 18
Ами моята мислА е следната - сериалчето си започва по схемата, която представиха.
Животът на главната героиня / Мелек ? / до годините за започване на работа, влюбване, създаване на семейство / тука биха вмъквали и студентските години / като си мисля, че първият съпруг /професора / ще загине  и тя наистина ще загуби всичко. По някакъв начин може бъде бъде обвинена за някакво престъпление или пък ще търси виновните тя самата. И тук ще появи втори мъж / дето уж ще бъде голямата бомба / И може да е нашето момче. Т.е участието му да започне във втората част на сериала.
И тогава наистина "биха" взривили публиката.

Въпреки, че сега като го написах - въобще май не ми ще да вярвам на подобна  измишльотина.

# 19
Кики,за какво комюнике споменаваш,че съм изпуснала.

Марта,значи мислим в една посока,но при тез 20 серии кога ще се включва Енгин-не,не,дано да го няма там.

# 20
Фуф.  ooooh! Разбирам ви, Веляна, Марта... И вие сте на онзи 1% вероятност Енгин да се включи в минутите. Simple Smile Кики също е с мен... ми... до тук сме 4. Simple Smile)

# 21
Маричка,мисля че този,когото са избрали ще е съпругът,но може би ще загине в началото и тогава ще се поави друг мъж,и това може да бъде Енгин,но аз няколко пъти вече написах,че начинът по който тече презентацията не ми харесва-през цялото време ще се набляга на Туба,просто това е нейният филм.Дано наистина Енгин да не се е въвлякъл в това начинание.

Пуснах си поста и прочетох твоя
Ама щом две независими  глави мислят сходно - значи или има резон в тази работа или сме прекалили със латиносапунките ....някога.

Ако има и лек намек от това което сме написали, значи и те са гледали сценаристите  де.
Много е ...предсказуемо някак и все ми напомня на нещо четено или гледано.

# 22
Здравейте момичета!!! wavey wavey wavey

Днес сутринта около 20 минути нямахме ток, после си направих кафе и го пих точно 20 минути, докато изчета постовете от нощната смяна и веднага прочетох новина за сериала “20 минути“, че ще играе ЕА. После след 20 минути новината бе опровергана. Точно за 20 минути отивам до работното си място и за още 20 минути се съвещаваме в офиса за началото на работния ден. След това са ми нужни  20 минути за обслужване на  един клиент. Обядът ми протича за 20 минути, после обедното кафе с цигара за още 20 минути и така с цели 20 минути останах след работното си време, за да  си довърша започнатите и недовършени 20 минути, което довежда до закъснение за среща с 20 минути с моя Керим, който ми се молеше да му отделя само  20 минути за избор на риза,след което за 20 минути се прибрахме в къщи и точно за 20 минути стана вечерята/за толкова време само яйца на очи/. После за 20 минути разтребих, измих и седнах пред лаптопа и гледам пак за 20 минути се пише.

И така за много по 20 минути ми минава денят.

Аман от тези “20 минути“

# 23
Не знам-отмиля ми този проект.Но да не казваме голяма дума,ако все пак нашият човек се включи то ние ще сме така

# 24
Здравейте момичета!!! wavey wavey wavey

Днес сутринта около 20 минути нямахме ток, после си направих кафе и го пих точно 20 минути, докато изчета постовете от нощната смяна и веднага прочетох новина за сериала “20 минути“, че ще играе ЕА. После след 20 минути новината бе опровергана. Точно за 20 минути отивам до работното си място и за още 20 минути се съвещаваме в офиса за началото на работния ден. След това са ми нужни  20 минути за обслужване на  един клиент. Обядът ми протича за 20 минути, после обедното кафе с цигара за още 20 минути и така с цели 20 минути останах след работното си време, за да  си довърша започнатите и недовършени 20 минути, което довежда до закъснение за среща с 20 минути с моя Керим, който ми се молеше да му отделя само  20 минути за избор на риза,след което за 20 минути се прибрахме в къщи и точно за 20 минути стана вечерята/за толкова време само яйца на очи/. После за 20 минути разтребих, измих и седнах пред лаптопа и гледам пак за 20 минути се пише.

И така за много по 20 минути ми минава денят.

Аман от тези “20 минути“

Joy Аз затова вече ги прескачам и минавам на 21-та директно. Simple Smile)) Зачеркнах го този проект, пък да видим колко ще съм познала. Simple Smile

# 25
  • Пловдив

От Engin Akyurek USA Fans:

Два въпроса, които успяхме да зададем на Е.А през август 2012 г.:
Въпрос: Г-н Акиюрек, показахте два различни характера през последните години. На Мустафа Булут и Керим  Ългаз. Кой Ви харесва повече като игра.
Е.А.: Бих казал на Мустафа Булут.
Въпрос: Феновете Ви много добре опознаха характерите им, но нищо не знаят за Е.А.
Е.А.: Предпочитам този начин. Винаги съм искал да се запомнят героите които играя. Това е по-добрият начин.

Couple of questions I was able to ask Engin Akyurek in August of 2012:
H: Mr. Akyurek you portrayed two different character in last couple years . Mustafa Bulut and Kerim Ilgaz . Which one you enjoyed playing the most ?
EA: I would say Mustafa Bulut .
H:Your fans knows these two characters very well , but they really don't know much about Engin Akyurek .
EA : I prefer that way . I always want to be remember as the character I portrayed , better that way .

# 26
Не знам-отмиля ми този проект.Но да не казваме голяма дума,ако все пак нашият човек се включи то ние ще сме така

А не сме ли ВЕЧЕ така с тия противоречиви информации? Simple Smile))  newsm78

# 27
Маричка,ти си го отписала,но ето че Марианка подклажда огъняАз затова съм си взела монокъла,че да виждам по-добре Joy Joy

# 28
Велияна,ето това беше сложила Мариана в предишната тема на 47/48 страница.
Гневно ми се струва newsm78

"Скъпи приятели,  какво да кажем за "20 минути".  Менаджерката на Енгин каза, че няма да участва в "20 минути". Точно така, той не ще, ние знаем това, друго не знаем нищо."

Ах Енгин усещах ,че Булута ти е по-на сърце ,въпреки изказвания на разни дами/Гюлфер/.

# 29
Ооооо помнят се! Simple Smile)) Затова на маймуни се направихме да дебнем за нови негови образи. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт