Какво да правя, вече не знам

• 46 070
  • 648
  •   1
Отговори
# 30

Така наплаших мухлата, че дойде вкъщи да се обяснява.
Нищо не било станало, само спали в нейната квартира за втори път, глупости.

О, те даже и градски легенди се носят...не се занимавай с глупости, намери си работа и спри да му обръщаш внимание. Той на колко години е, прилича на разглезено мамино синче което е свикнало всички да му угаждат и той да тропа с крак...
Съжалявам че и аз ще го напиша, но където няма чувства нещата не се получават, а трепетите на жената не са достатъчни за добро съжителство, за най-голямо съжаление.

# 31
  • София
Стана ми много мъчно, като прочетох темата. Писали сме заедно в отчетните и си ми много симпатична Hug

Не знам какво да те посъветвам в момента, освен това, което са писали доста от момичетата. Вдигни високо глава, намери си работа и спри да се самосъжаляваш. Нека този твой мъж да види, че света не се върти около неговата особа и ти можеш да се справяш чудесно и сама.

Имаш голям коз - не си сама, имаш подкрепата на свекърите и родителите Peace

# 32
  • BG
Много е права Лизет, много!
Как да не му обръща внимание, бе, мацки? Свинети, ама аз да му пера шибаните гащи и смрадливите чорапи, уют да му създавам, манджата да му готвя, това за секса ми е необяснимо, ама и секс да не му отказвам, а он че оди да си разказва по скайповете на някакви дрисли какво му е в къщата и каква му е жената. Ай сик....! Не да ревнувам, ами бясна побесняла ще съм! А за изневярата пък няма какво да го коментирам! И след всичко това, Хана, не знам как мозъкът ти може да се изключи и да ти е хубав сексът с него! И аз те чета често и направо се потресох от разказа ти! Съвети вече са ти дали достатъчно, но наистина е добре да поработиш върху самооценката!

# 33
Най-добре се вземи бързичко в ръце-още днес, още сега. Сложи готините дрешки, грим, усмивка, обади се наприятелка и - дим да те няма.Може на кафе, може просто да се пошляеш.В къщи- пак така готините дрешки, леко гримче-не искаш да правиш секс-изморена си. Денят ти е бил в движение и срещи. Безразличието е много силен магнит. Казвам това от опит-и то съвсем скорошен.

# 34
Не е длъжна да се прави на това, което не е, това не е оздравително, а често затормозява.Готините дрешки не ги вкарвайте в сценария.Да си облече Удобните дрешки и да излезне от зависимостите.Тогава ще успее да реши със или без този ще е.Не сега.

# 35
  • Бургас
Значи той ходил, после другата идва да се обяснява? Де е той в тая ситуация като МЪЖ?
Де е бащата у него? Нещо цялата ситуация ми се вижда крива от моя гледна точка.
daryl hana, не се предавай, волята е силно нещо. Ако един мъж не си тежи на мястото, просто не ти трябва. Поне да беше ти казал, да беше се оправдал той, да беше обещал промяна и да се старае...пък то "гаджето" се обяснява! Да плачеш ли? Да се смееш ли? Скайпове? Колежки?...
Сигурна съм, че си жена, която заслужава повече от това.
Спри да го отглеждаш. Да се гледа сам. Време е да започнеш да обичаш себе си.

# 36
Много е труден този период на седене в къщи. Особено когато той е ненаживял се. Присъединявам се към съвета - излез, намери си работа и тогава ще го мислите. А така седиш и дълбаеш.

# 37
Присъединявам се към другите:
Ориентирай се към финансова и личностна самостоятелност. Независимо дали ще сте заедно след време или отделно, това Е от полза.
Почни работа колкото се може по-бързо.
Какво си пропускала покрай майчинството? Набави си го.

Друго -
защо се страхуваш да поискаш помощ от родителите си? Какво значи "с подвита опашка"? Ти не си  направила нищо лошо. С подвита опашка трябва да е той.
Поискай помощ и от свекърите - за намиране на работа, за вземане на детето от ясла. Те са баба и дядо на детето, обединете се покрай него.

Още -
Щом въпросната дама е идвала да се обяснява, вероятно той я е накарал. Манипулира я с нещо и тя е еднодневка за него ... но това да не те успокоява.

# 38
Аре дрешките му през прозореца, смяна на бравата и джатара! Да върви при колежките!
Рядко съм съгласна с Лизет, ама тук съм.На 100 % !    Peace
И какъв секс с него?    Shocked   Той ще ме прави луда калинка, ще ми се подиграва директно, с пренебрежението и непукизма си към мен, а аз ще му правя кефа?
Точно никога!

Пишеш, че детето ти е свикнало в яслите, можеш да си намериш работа, тогава въпросът ти
"Какво да правя?"
е неуместен.
Мисля, че знаеш.Просто още не си готова да тръгнеш по този път.

# 39
Аз не мога да разбера, какво значи в тази ситуация секса да е ок? ОК е това, че този разгонен помияр прескача от твоето легло до леглото на колежката и ви задоволява желанията еднакво добре?

# 40
Пет години ли беше по-малък от теб?
Не го натирвай, не го напускай. Накажи го. Покажи му колко е гадно да живее без маминка.

# 41
  • София
Освен, ако не го направя умишлено като част от някаква стратегия, при никакви обстоятелства не бих спала с мъж, който се търкаля из чужди кревати. Гнус - физическа и душевна. Този няма да се оправи, той й се подиграва.

# 42
Дарил, помня те от темата за ноемврийчетата - дечицата ни са с няколко дни разлика. Помня те колко беше смела и търпелива и позитивна докато аз все се молех ако може моето да е седмаче, та да се свърши, а пък всъщност то си излезе десетаче защото преносвах Simple Smile))
Разбирам те напълно как се чувстваш. Аз си стоях в къщи с детето точно 40 дни и бях започнала да се ядосвам на всеки, който излиза по обяди, флиртува в офиса и т.н. Бррррррр! Много правилно са те посъветвали тук - намери си работа, това първо ще ти даде различна гледна точка към всичко - към обичайния живот в офисите, към това, че да излизаш на обяд с колеги не е нищо лошо или необичайно и не е никак задължителна да има сексуален елемент и най вече към теб самата - че си можеща, знаеща, единствена, ценна, значима и ти си тази, която заслужава да се чувства добре. Ще ти даде разбира се и финансова свобода да вземаш сама решенията за живота си.
Мъжът ти не го оправдавам, но го разбирам... Много са такива и повярвай не влага нищо лично против теб . Просто си живее без да се замисля. Ти реши какво ще правиш с него, но вземи решението не когато си в дупка и се самосъжаляваш, а когато имаш трезв поглед на жена със самочувствие, която може да вземе самостоятелно и разумно, а не емоционално решение.

# 43
Разбирам те напълно как се чувстваш. Аз си стоях в къщи с детето точно 40 дни и бях започнала да се ядосвам на всеки, който излиза по обяди, флиртува в офиса и т.н. Бррррррр! Много правилно са те посъветвали тук - намери си работа, това първо ще ти даде различна гледна точка към всичко - към обичайния живот в офисите..............................

Мъжът ти не го оправдавам, но го разбирам... Много са такива и повярвай не влага нищо лично против теб . Просто си живее без да се замисля.......
Ужас!    Shocked
Ако това е обичайният офисен  живот, отивам да паля свещ, че ни е подминал със съпруга ми.     Praynig

А мъж, със семейство и дете, който си живее живота, без да се замисля, не заслужава изобщо коментар.  

# 44
Краси, как мразя да съм съгласна с теб!
Да, да супер нормално е да се флиртува и няма нищо лично в това- да, да...

Общи условия

Активация на акаунт