Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 65 308
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Точно тоя доктор го нямам в препоръчаните ми от личната. Къде работи?

# 406
Намерих координати в нета и доста добри отзиви също. Много Ви благодаря за информацията.

# 407
Имате ли кабелна, на Виваком?

# 408
  • Велико Търново
и аз съм за доктор Антонов - в МЦ Аркус в болницата е  Simple Smile

# 409
С две ръце за д-р Бързенски, 4 ет. в Поликлиниката. Единствен той успя от един преглед и рентгенова снимка да постави точна, макар и доста рядко срещана, диагноза. Чест му направи и че не се нае на операция сам, а ме насочи към специалисти в София.  Peace

# 410
Четох интервю с наскоро родила майка от Търново, в което тя казва, че е получила 300 лв и памперси от Общината, та ми стана интересно това нещо ново ли е, само за раждащите в Търново ли е или просто не съм знаела?

Нямам намерение да раждам пак, само ми е интересно каква е процедурата Simple Smile

# 411
  • В.Търново
Такова нещо не съм чувала,да не се окаже,че е  била някоя социално слаба мама.

# 412
Такова нещо не съм чувала,да не се окаже,че е  била някоя социално слаба мама.

Не мисля, че е социално слаба. Ето интервюто: http://www.facebook.com/framar. bg/posts/504836552906087 - махнете само интервала, защото иначе го третира като спам.

# 413
Аз знам за някои общини, които дават еднократна помощ отделно от тази, която социални грижи дава. За Трявна например знам, че е 300 лв. Не съм напълно сигурна дали и в Търново има подобно нещо. Знам, че може да бъде взета докато детето навърши 3 годишна възраст. Ако някой има възможност да провери и да сподели ще е чудесно.

# 414
  • В.Търново
dannyny ,би ли ми казала къде е кабинета на Роси Димитрова алерголожката и някакъв телефон.

# 415
  • Велико Търново
dannyny ,би ли ми казала къде е кабинета на Роси Димитрова алерголожката и някакъв телефон.

Питането не към мен,но се намира в МЦ "Хера" на 4 ет. в поликлиниката,номера може да го намериш в нета Simple Smile

# 416
  • В.Търново
Вече я намерих и ходих сутринта.Намира се в сградата на стоматологията на ул.В.Левски №6,кабинет 104.

Обаче да ви кажа,абсолютно съм разочарована от тази докторка.Само дето толкова ми я похвалиха.Направо съм възмутена.Стояхме към 40 минути поне,при което тя ми разпъва едни локуми за тези алергии като на най-големия идиот.Като всеки родител имам някаква информация и напредстава за какво става въпрос,можеше да ми го обясни за 5-10 мин,а не да ни държи 40 минути и да ми развива теми.Малкия започна да нервничи,тя му се разкрещя буквално на два пъти да млъкне.Проведе 5 телефонни разговора,с един пациент като започна и да му се кара накрая,един със сина си и другите с познати.Естественно,че малкия се изнерви,искаше да си ходим вече.Към края дойде и сина й,поговориха си,трябваше да ги изчакам,каза му да излезе,в момента в който прекрачи прага да излиза му каза къде отивал и да влезел да седне вътре в кабинета.Накрая като тръгвахме чакаха от незнам кога две жени навън,но не ги прие,затвори вратата и започна да си говори със сина си.Не можах да я изтрая.Почти през цялото време нервничеше,показваше бърза смяна на настроения,малко неадекватно поведение според мен.Абсолютно на никого не бих препоръчала тази докторка- Росица Димитрова  Naughty ! #Cussing out

# 417
  • Велико Търново
siska79, благодаря!  Hug Аз докато се включа..., но не знаех че се е преместила
А аз останах много доволна от нея - два пъти съм ходила все за тестове за алергии, наистина доста си поприказвахме, но все по същество.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 14:28 от dannyny

# 418
  • В.Търново
Реши,че моя син няма нужда от тестове.По принцип е алергичен от бебе.Но от два месеца прави една уртикария,която не се повлия от Кларитин,Ксизал и Калиев глюконат.Реши да го лекува с Ериус.По принцип не съм доволна и от този сироп,но каза,че е добър и ще се оправи от него.
Много нервна ми се видя,и втория път като се развика на сина ми да млъкнел,защото не можела да говори той като мрънкал вече реших,че тази жена явно има някакви проблеми,с тези промени в настроенията....А той е на 3г. и половина.Реших да си замълча,защото той наистина затихна за кратко,трябваше да я изслушам все пак и се молех по-бързо да свършва и да се махаме от там.

# 419
rosinauzunova, много съжалявам,че така е протекъл прегледът и сте разочаровани. Моя приятелка лекува уртикария на детето си с хомеопатия-Апис Мелифика 15  Peace Ериус е по-скоро за алергични ринити и на листовката го пише  Peace Аз водих Лили на алерголог в Русе, но нашият ЛЛ просто каза, че в Търново няма подходящ специалист, а и ние имаме къде да отседнем в Русе. Лекарят се занимава 2 дни с нас, понеже Лили не можа да издържи цялото тестуване наведнъж-плачеше много Sad Не успяхме да обвханем много алергени, та ще се виждаме и занапред, докато установим от какво точно ни е алергичният ринит Confused Той препоръча Ксизал пред Ериус, понеже обясни,че в урината се откривал непреработен, т.е. не натоварва бъбреците Praynig
Ти си прецени! Знам,че е супер досадно за всяко нещо да тичаме по лекари в други градове, но.....това е Peace
Освен това, съм чела, че на деца под 4 годинки тестове не се правят, освен, ако не е .крайно наложително-има бебета с АБКМ или АД, които просто не можеш да ги захраниш, а понякога обривите стигат до рани ooooh!
Пожелавам ви успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт