Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 65 321
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, къде в Търново има детски часовници? Simple Smile

# 241
  • Велико Търново
Момичета, къде в Търново има детски часовници? Simple Smile

Виждала съм на Пето авеню във фоайето до асансьора

# 242
Здравейте, момичета! Четох, че 6 месеца след спиране на кърменето е хубаво да се отиде на преглед при мамолог. Рано ми е още, но да събера мнения...
При кого мога да отида тук в Търново, има ли читави специалисти? Конкретно ме интересуват мануален преглед и ехография.

# 243
Благодаря,намерих си,каквото ми трябваше.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 11:45 от Кристал

# 244
# 245
Здравейте!
Знаете ли ,къде се премести магазинчето за дрехи,на Габровски,срещу солариума?

# 246
Къде в града да намеря пластмасови шишчета/ сабички, за сервиране на хапки?

# 247
  • велико търново
В магазин ,,рови рови,, имаше две кутийки по 1.50лв.
Намира се на бул.,,България,, под хотел Нептун.до аптеката е входа на магазина.
Нещо се по изгубихте в темата момичета?

# 248
Здравейте  Simple Smile

Търсих информация за добър ортодонт във Велико Търново, но не открих телефон на д-р Чернева, която ми беше препоръчана. Всъщност не знам дали става дума за Мариана или Христена Чернева, казаха ми да отида на място в кабинета й на бул. България, някъде до аптека "Хипократ", в кабинета на д-р Драганчев.
Но в следващите няколко дни няма да имам възможност да отида до там, а се налага възможно най-бързо да запиша час за дъщеря ми.
Проблемът е следния: на дъщеря ми й изникна постоянен долен резец точно зад млечния, който едва се клати. А и долната й челюст е малка спрямо горната. След консултация със зъботехник и зъболекар ми препоръчаха да я заведем при тази зъболекарка, за да го извади възможно най-скоро и да ни каже какво трябва да предприемем.

Интересува ме тя работи ли със ЗК и колко струва изработката /приблизително/ на шините? Цената само за горна или долна челюст /за ортод. апарат/ ли е или и за двете?

Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете с тел. и мнения.   bouquet

Поздрави,
Слави

# 249
  • велико търново
Здравей Слави и честит имен ден !
Дъщеря ми е с ортодонт ски апарат от д-р Чернева /тел.0887451776/.Ние сме много доволни от работата и и аз също я препоръчвам.Свържете се с нея за преглед обяснете и проблема си за да предвиди колко време ще и е нужно да ви отдели.За цени не зная защото нашият е отдавна ,а и е индивидуално за всеки.И работи със здравната каса  да. Simple Smile

# 250
здравейте  ! Вече пуснах тема в клюкарника,но нямам отговори и затова пиша тук. Много моля , ако някой има информация за една търновска фирма,която осигурява работа в чужбина,да ми каже нещо за нея. По-точно дали не е поредната измама или напротив.Фирмата се казава " Бауринг",ето и сайта http://www.bauring.bg/. Благодаря ви предварително,момичета и хубав ден ви желая !

# 251
Здравейте, препоръчайте ми кожен лекар. Бебо има обрив, педиатърката е на едно мнение, личната на друго, а на мен ми се струва трето...

# 252
  • В.Търново
Я ми кажете,от кога в Спешна помощ вземат 2,90лв. потребителска такса за преглед????

# 253
Преди 3 месеца нищо не ни взеха.
Ти не пита ли?
Ама ние ходихме след 12 вечерта, ако има значение. Rolling Eyes
И нали вече мин. заплата е 310, не трябва ли и таксата да е 3.10 вече?

# 254
  • В.Търново
Беше пълно с народ,доктора ми поиска потребителска такса 2,90лв,аз до колкото знам че няма такава в Спешно отделение.Не му разбрах и името.Пусна си парите в джоба.Дадох му парите и исках по-бързо да се махам от там,бяхме натъпкани 4 човека в една стаичка метър и половина на около два метра и половина и миризмата беше убийствена там.Стана ми още по-зле от вонята.

Общи условия

Активация на акаунт