Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 65 321
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
http://www.lichen-lekar.com/specialnost/207/7/endokrinologiya-i- … na-obmyanata.html

Първите две. Хаджирадева и Мирчева.
И при двете съм ходила, доволна съм.

# 226
  • Велико Търново
http://www.lichen-lekar.com/specialnost/207/7/endokrinologiya-i- … na-obmyanata.html

daryl hana, втората е Мичорова, нея ли имаш предвид пред Мирчева? newsm78

# 227
Да, обърках се.

# 228
# 229
  • Велико Търново
Приятел си търси квартира в Търново до 200лв. Ако знаете нещо, казвайте  Peace

# 230
Аз заради богатия ми опит с ендокринолозите, не мога да препоръчам тукашен такъв, а само в София, в Ендокринологията в МД.
Там се следя и цяла бременност при един от най-добрите в страната. Ако някой иска координати, ще дам на ЛС, да ми пише.  Peace

# 231
  • Велико Търново
Понеделник-28.01.2013 г.е обявен от министъра на образованието за НЕУЧЕБЕН ден!Това дали се отнася за детските градини,ако някой знае....да сподели!

# 232
  • Велико Търново
Неучебен ден е в училищата, защото са избирателни секции, за градините си е работен  Peace

# 233
  • Велико Търново
Прави ли се някъде в Търново безплатна кастрация на котки?

# 234
  • Велико Търново
Мисля, че градините, които са секции не трябва да работят.

Знете ли къде мога да намеря хубава пижама за жена 50+, да е по-скоро стилна, отколко секси? Mr. Green

# 235
  • Велико Търново
Юле, миналата година купих много готина пижама за майка ми от ГУМ, на втория етаж, точно където излизат широките стъпала, идващи от първия.

# 236
Привет!
Понеже някой питаше за намаления скоро, да споделя-магазин "Барт" на ул. Полтава. Има 50% намаление на всичко. Има и качествени неща там, та може да проверите Peace

# 237
Привет!
Понеже някой питаше за намаления скоро, да споделя-магазин "Барт" на ул. Полтава. Има 50% намаление на всичко. Има и качествени неща там, та може да проверите Peace
  Мда..... и съвсем скоро ще го закриват- февруари - за това е ликвидацията.

# 238

При мен едната омаловажи проблема, другата ме претупа толкова набързо, че по-добре сама да си бях назначила лечение... От никоя не съм доволна Naughty

моарейн, моля и аз за координати на лични.

# 239
Благодаря ти. В последствие и аз го намерих, утре сутрин ще звънна, дано да е актуален.
Оправи ли се със зъба, че аз преди около месец бях така- цяла нощ не можах да спя и място не можех да си намеря от болка Sad
Оправих се вече, зъболекарката беше много внимателна и дори не се наложи да ми вадят нерви. За друг път ще си имам обеца на ухото да не чакам докато не стане спешно положението.

Общи условия

Активация на акаунт