Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 65 322
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Здравейте!Може ли да ми препоръчате добър доктор,който разбира от гърло,сливици и вечно подути лимфни възли под ушите за дете!Малкия постоянно боледува и винаги е много подут и на топчета!Преди при д-р Кюрчева ходихме,но вече-не,сега при д-р Виолета Иванова,но тя го лекува всеки път с антибиотик и след една до две седмици пак го повтаря!Скоро му се беше изкривил врата и 3 дни не можеше да си мърда главата,сливици огромни,лимфни възли също,пи антибиотик,мина една седмица пак същото без изкривяването,повръща храчки!И сливиците са много големи и подути отдавна и никой не помага!Личната д-р Здравкова нищо не прави,тя и гърлото не може да му види както трябва!Ако някой знае добър лекар на частно...ще съм благодарна да сподели!Хубав ден на всички!

# 196
  • Велико Търново

За Търново доктор Ботев,а за Плевен доктор Ненов Peace
Двамата са УНГ,а втория вади сливицата на голямото ми дете.Невероятен професионалист и човек.

# 197
...
Бих искала да помоля за мнения за добър специалист по ехография на коремни органи в града.

Е, добре де, то добър явно няма, но поне някакъв специалист по ехография нема ли у тоя град Mr. Green

Д-р Мирчева в "Аура" е много добър специалист който на мен ми беше препоръчан от двама нейни колеги и много нейни пациенти Peace

# 198
# 199
Аз още помня едно заглавие на '24 часа 'от преди 10 години: 'Търново- най-скъпият град ' ooooh!
На какво основание  Shocked
успокоявам се, че цените са едни и същи поне в Пени, Била, Лидл...нали така?

# 200
  • Велико Търново

За Търново доктор Ботев,а за Плевен доктор Ненов Peace
Двамата са УНГ,а втория вади сливицата на голямото ми дете.Невероятен професионалист и човек.
Благодаря!

# 201
Ха,ама аз това отдавна си го знаех! Сега, по празниците, си бях в Пловдив, и понеже беше студено, обикаляхме МОЛовете, за да цъкам аз с език колко е евтино и как няма нито една празна клетка. След НГ постояхме и в Русе, поскитахме по детските центрове-освен,че са много повече, са и по-евтини. Уби ме офертата на една частна ДГ за деца от 1 до 6 години, които за 200 лв. месечна такса предлагат да ти гледат детето целодневно, да ти го хранят, да го занимават с езици и изкуства и даже осигуряваха транспорт Shocked А вчера звънях в Смехоландия, понеже на Лили карантината в ДГ се удължи и се чудя кака да и разнообразявам времето. От Смехоландия ми предложиха такса 10лв. на ден, без храна и 12лв. с две хранения. През лятото беше 8,50лв. на ден и бяхме много доволни. Сега било по-скъпо, понеже нямало група. Да,ама те няма да и отделят специален аниматор, а прсто ще я гледат заедно с децата, които са там почасово Thinking
Ако имате някакви идеи къде мога да я водя през следващите поне 20 дни, казвайте Peace

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 18:28 от dessy encheva

# 202
Може би е детски кът Приказките на Пишмана!Лятото също имаха отстъпки но сега незнам! newsm78

# 203
  • Русе
Здравейте търновски мамчета!
Искам да ви питам нещо?
Някой от Вас има ли лични наблюдения или някаква информация за хомеопат Ирина Велкова. Ще съм много благодарна ако някой ми каже нещо, защото съм в процес на търсене на нов класически хомеопат и Търново ми се явява най-близо като дестинация.
Може и на ЛС.

# 204
Аз още помня едно заглавие на '24 часа 'от преди 10 години: 'Търново- най-скъпият град ' ooooh!
Същото заглавие срещнах и с вчерашна дата.  #Crazy

# 205
Същото заглавие срещнах и с вчерашна дата.  #Crazy
Moже ли линк или поне кой вестник е ... Rolling Eyes

# 206
# 207
Да ви помоля пак за помощ.Можете ли да ми дадете телефон на д-р Мариана Чернева? Страшно ме боли зъб, а баща ми е загубил номера и.

# 208
Да ви помоля пак за помощ.Можете ли да ми дадете телефон на д-р Мариана Чернева? Страшно ме боли зъб, а баща ми е загубил номера и.
Марияна Чернева - тел.: 0884 225 539; mcherneva@ffmedia.eu
от нета го видях това, не я знам и не знам дали е актуален, ама не пречи да пробваш все пак..

# 209
Благодаря ти. В последствие и аз го намерих, утре сутрин ще звънна, дано да е актуален.

Общи условия

Активация на акаунт