Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 65 309
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
здравейте искам да ви попитам има ли детски оказион и Търново и къде се намира?

# 361
  • В.Търново
rosinauzunova, студиото на Жана е на ул. Полтава. Аз от години я следвам, преди беше на други места. Аз лично съм много доволна. Моята приятелка, която е с къдрава коса - също Simple Smile Обикновена подстрижка е 12лв, друго не съм си правила при нея.

Преди време някой не беше ли писал за откраднато колело? Да не е това: http://www.dnesbg.com/krimi/velikotarnovski-sadiya-sgashti-kradets-v-doma-si.html
Нашето колело го откраднаха есента от входа ни,който се заключва.Но не е нашето.Ние сме на бул.България.Аз съм го отписала вече,кой знае къде е продадено вече...

Иван фризьора има все още талон във в.Борба за 50% отстъпка,важи до края на март.

# 362
  • Велико Търново

Аз наскоро научих за един, намира се като застанеш с лице срещу входа на градската поликлиника, в улицата която се пада отдясно на поликлиниката. Ще го видиш, отвън има колички и столчета за хранене, но честно казано не е кой знае какво, поне според мен. Дано съм била полезна и съм те ориентирала  Simple Smile

# 363

Аз наскоро научих за един, намира се като застанеш с лице срещу входа на градската поликлиника, в улицата която се пада отдясно на поликлиниката. Ще го видиш, отвън има колички и столчета за хранене, но честно казано не е кой знае какво, поне според мен. Дано съм била полезна и съм те ориентирала  Simple Smile

ок благодаря ще го намеря.

# 364
Здравейте, да ви попитам знаете ли от къде мога да си купя ленти за кола маска (като тези, които използват в салоните) в пакетче от 100бр. или на ролка?

# 365
Момичета, с мен се свърза една мама, която има нужда от дрешки за бебе - 80см. и 12 кг, момченце. Нуждае се от блузки и якенце най-спешно. Ще се радвам, ако можем заедно да й помогнем.

# 366
  • Велико Търново
Момичета, здравейте?
Бихте ли ми препоръчали доставчик на немски език по програмата "Аз мога повече". Проверих в Интелекти и Училища Европа, но курсът вече е почнал. Ако знаете за някой друг ще ви бъда благодарна.
Интересува ме и мнението ви за д-р Росица Димитрова като кожен доктор, някой ако има мнение нека сподели

# 367
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, здравейте?
Бихте ли ми препоръчали доставчик на немски език по програмата "Аз мога повече". Проверих в Интелекти и Училища Европа, но курсът вече е почнал. Ако знаете за някой друг ще ви бъда благодарна.

Провери в Магнаура и Алианс Франсез! И двете училища осъществяват обучения по "Аз мога повече"

# 368
  • В.Търново
Искам и аз да чуя нещо за тази докторка Роси Димитрова.Препоръчаха ми я,че правеле алергични тестове.Знаете ли нещо за нея?

Да ви се оплача!
Във вестник борба имаше все още талони за 50% отстъпка на дамските услуги при Иван фризьора,обаждам се вчера и питам за този талон,помощничката му ми заявява,че не важал вече,въпреки че излизал все още във вестника!  Shocked Но ако съм отидела още във (днес)вторник или сряда ще го приемели,принуди ме да си запазя час без да си знам работната смяна за сряда и каза че ще ми приемат талона.Реших после,че това е изнудване и  като отида при Иван в сряда да ми заяви,че не ми приема талона, и за да няма такива нещо се обадих и отмених часа.
Препоръчаха ми днес една фризьорка-мн. добра,точно зад Практикер работела,Нина се кзава.Записах си час за петък,каквото ще да става вече,писна ми да търся добър фризьор. Rolling Eyes

# 369
  • Велико Търново
Момичета, здравейте?

Провери в Магнаура и Алианс Франсез! И двете училища осъществяват обучения по "Аз мога повече"

pepi:), благодаря - определено ми помогна  Hug

rosinauzunova, при д-р Росица Димитрова съм ходила два пъти за алергични тестове - едния път беше към лекарства, а другия към алергия от всякакъв вид прах (незнам как точно как се казва) може да се каже че останах доволна. Много е внимателна и всичко обяснява.
А мен ме интересуваше като кожен лекар как е  newsm78

Някой питаше за Лунапарка  Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 14:22 от dannyny

# 370
  • В.Търново
Гласяхме се с малкия да ходим утре на Луна парка,но го дават още по-студено и май няма да ходим.Защо винаги за празника на Търново е студено времето? Sad

# 371
  • Велико Търново
Някой с идея от къде може да се купи голямо количество семе за картофи?

# 372
Агроаптеката на пазара? Май има и още една на Пишмана.

# 373
Честит празник, Търновски мамчета Simple Smile Бъдете здрави с малките съкровища и целите ви семейства и нека пролетта винаги бъде в нас!  bouquet

# 374
Здравейте.Честит празник!
И аз съм на вълна кожен лекар.Ходих веднъж при Горанова не съм доволна.Сега съм се насочила към Моллова,ще видим Praynig

Общи условия

Активация на акаунт