Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 595
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • В.Търново
Случайно да знаете дали ще се организира някъде нещо за 1ви Юни?
На Паркинга на Практикер май ще правим нещо.Състезание с велосипеди,рисунки на асвалт с тебишир,нещо такова,но не знам още подробности.

# 526
Добър вечер  bouquet
Мацки,търся столче за хранене,кошара за игра и столче за кола 9-18 кг.Някоя от вас ако продава/подарява  Mr. Green/,моля да ми пишете на лични.  bouquet

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 03:12 от Mirkata

# 527
Разглеждах аптечката вкъщи и видях, че имам почти неизползвани и направо неразпечатвани лекарства (купени по препоръка, но така и не сме стигнали до тях). Това са: Хюмексдрай (за суха кашлица), Изопринозин сироп (неразпечатван) и половин тубичка Вирасут против сърбеж при шарка. Всички са в срок на годност до 2014. Ще се радвам да свършат работа на някого, вместо да ги изхвърля след година.  Peace

# 528
Давам заявка за Вирасут, ама няма да го взема сега, че да не дърпам дявола за опашката-пак сме в карантина и този път сме били контактни. До 31-ви май, ако не се обадя, значи ни е подминало Praynig

# 529
Да сте мяркали къде из Търново мога да намеря шах или шах и табла 2 в 1, но голям хубав, не от тези малките туристически. Може и някакъв по-интересен модел - примерно: http://www.dejabg.com/files/katalog/400x438/d7fd118e6f226a71b5f1ffe10efd0a78.jpg
http://imgrabo.com/pics/deals/cached/dealimg-ee80c53ab63cee9ced6 … a4530bef85ff.jpeg
http://чрд.com/2190-3605-large/ofis-igri-podarak-lux-luks-shah-t … -italy-biznes.jpg

То хем ми се иска по-малък за да е удобен за пътуване и разнасяне, хем си мисля, че големият шах си е по-добре. Обмислям идея да купя за подарък. Виждам доста модели в интернет, но ми се иска да видя на живо как изглежда за да добия представа. На къде може да ме ориентирате  newsm78  bouquet

# 530
  • Велико Търново
Мартеничка, добра идея даде Simple Smile Имам Ферофолгама - няколко блистера, който ги иска да пише.

# 531
  • Велико Търново
Аз пак да попитам, къде могат да ми сменят копче на дънки?

# 532
Наде, вчера една шивачка ме насочи пак към Макси Микс за едни карабини и като й казах,че е затворило, тя каза,че не съм разбрала нещо и че си работят. Та сигурна ли си, че съвсем са затворили?

Електра, в книжарниците продават шах. А по-изискани съм виждала в Деникс на ул. Васил Левски. Провери и в магазините на ЕКИП и след Пощата. Също и магазините за сувенири и подаръци, на прима виста се сещам за един в къщичките на пазара.  Peace

Деси Енчева, няма проблем.

# 533
  • Велико Търново
Ами Марте, имало е бележка, че ще освобождават помещението, ама дали не беше от юни  newsm78 Днес докато пеят Камбанките може да прескоча да проверя.

# 534
  • В.Търново
Шах продават и в магазинчето точно срещу Феникса което е,левче ли се води и аз не знам.В Хиполенд също съм виждала шах.

# 535
  • Велико Търново
Мини Макси си работи  Peace

Някой има ли раница, която има и възможност за сядане на детенце? Не знам как се води. За 2 дни ни трябва. Брат ми ще води племеничката на хижа и имало 2-3 часа преход, а пък кенгуруто, което имат виси много неудобно. Мацката е на 11 месеца.

# 536
  • В.Търново
Тази година за 1 юни ще има ли нещо за децата пред Мола като люлки,въртележки...така и предните години не успяхме да идем.

# 537
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Предстои ми разчистване на ненужни вещи.
В тази връзка да попитам дали знаете къде бих могла да даря или нуждаещ се, на когото бих могла да подаря дамски дрехи /много запазени, голяма част от тях обличани по 2-3 пъти/.

# 538
  • Велико Търново
Скоро четох в Борба, че някъде по България са отворили Charity shop и приемат запазени дрехи и същевременно продават дрехи и мед (например), дарени или произведени от доброволци.

# 539
Скоро четох в Борба, че някъде по България са отворили Charity shop и приемат запазени дрехи и същевременно продават дрехи и мед (например), дарени или произведени от доброволци.

Ей това четох и аз днес: http://bnt.bg/bg/news/view/101572/pyrvi_magazin_za_blagotvoritelnost_u_nas

Общи условия

Активация на акаунт